The Doctor Who Cloned Me je již v pořadí druhým DLC pro hru Duke Nukem Forever. Tentokrát však krom drobných úprav a čtyř nových multiplayerových map přináší i zcela novou kampaň pro jednoho hráče, která vás opět pošle do nelítostného boje o záchranu světa. A že se pěkně zapotíte!
Děj této nové kampaně nepřímo navazuje na konec původní hry a vy se v ní vydáte do proslulé "Oblasti 51", abyste se zde střetli s Dr. Protonem – vaším úhlavním nepřítelem ještě z prvních her o Dukovi. Ten zde totiž realizuje svůj šílený plán k ovládnutí světa a vám tak nezbude nic jiného, než jeho nekalé záměry zmařit jednou provždy.
Do cesty se vám postaví staří známí vetřelci, kteří se stále nehodlají smířit se svou porážkou, ale i zcela noví nepřátelé, a to včetně armády Dukových klonů. K ruce taktéž dostanete i několik nových zbraní, s jejichž pomocí je likvidace vašich nepřátel opět o něco zábavnější.
Dohráno, přišlo mi to o mnoho slabší než i hlavní kampaň. V podstatě to, na co jsem v hlavní kampani nadával (nudná druhá polovina hry, odehrávající se v šedých koridorech) je zde roztaženo na celou délku kampaně. Celé se to odehrává na základně area 51, s vyjímkou dvou krátkých (a taky nudných) levelů, a to je lokace tak generická, jak to jen jde. Vtipy taky nic moc, a celkově prostě hrozná slabota.
Pro: nové lokace, zbraně, nepřátelé, vozidla a na DLC celkem solidní délka
Proti: starší grafické zpracování