The Wheelman zčásti kopíruje prvky Drivera, respektive jeho pokračování, a série GTA, takže jde především o čistou arkádu. Grafika může působit lacině (nemá zrovna smysl pro detail), ale samotná hra může nabídnout místy originální mise a neokoukanou ryzí arkádovou hratelnost. Občas se pobavíte i nad použitým humorem, zejména díky charismatickému Vinu Dieselovi, který propůjčil hlas i vzhled hlavní postavě.
Hlavní hrdina Milo Burik dostává za úkol zničit v Barceloně tři velké gangy. Aby splnil tento nelehký úkol, musí se infiltrovat do barcelonského podsvětí a pomocí intrik je zničit. Stane se z něj tedy profesionální řidič schopný zařídit únik ve vozidle z jakékoliv šlamastiky. Právě díky jeho schopnostem o něj projeví zájem mafiánské spolky a Milo pomalu a jistě začne plnit svůj úkol.
@Jack_Dark (03.10.2013 16:26): Cca 10 hodin, ale nedělal jsem všechny vedlejší, si piš, že hraji, jsou to hry, které mám rozehrané, se podívej do profilu na dohrané hry za rok 2013, jen ke každé nepíši komentáře :-)
Pro: životopisy
Proti: jízda, střelba, příběh, frustrace, bugy a všechno ostatní