@
Zoltan (05.04.2019 20:31): Mě K-pop uši netrhá, naopak, co se produkce týče, tak ta je ,povětšinou, top. Taky dokážu ocenit ten vizuální spektákl, taneční choreografii a pozitivní energii. Ale muzikálně je to prostě slabota, melodicky a vokálně je to všechno stejný a technicky jednoduchý. Všude tři prdele mejkapu a samej silikon, hezcí kluci, hezké dívčiny, naleštěný je to jako psí kulky. Ale o tom K-pop je. Rozhodně to není o hudbě a proto to není pro mě :) Jinak bych ti views na YT moc nepřecenoval. Ta videa sice můžou mít 500m+ views, ale pak se to nijak neodráží na číslech vydaných alb. Ti, kteří se opravdu prosadili celosvetově, jsou BTS.
Co se mi líbí? Nedávno jsem nějakou dobu poslouchal K-pop/k-rock dívčí kapelu, která nebyla špatná. Bohužel si nevzpomenu na jméno. Myslím, že se už rozpustili, asi moc muzikální pro masy :) Vidíš? Dokážu být pozitivní :D
A ač se považuji za "metaláka" tak některý podžánry metalu jsou mi proti srsti mnohem víc, než K-pop. Ten se sice nudný, ale to vokální zvracení je neetická, nemorální kakofonie, kteroubych zakázal a vymazal z historie. :D