Komentáře

• PC 70
Herní výzva č. 4 -  Byl jednou jeden život

Nutno podotknout, že jsem hrál pomocí myši a ne pomocí kamery. Je možné, že pomocí kamery by hra měla pro mě jiný zážitek.

Benjamin putuje na své poslední cestě po loďce v doprovodu kojota. Kojot ho žádá o převyprávění svého životního příběhu. A Benny se do toho okamžitě pustí.

Celá hra je krásně zpracována. Jednotlivé prostředí jsou pěkně udělané a Bennyho život působí uvěřitelně. Benny má hudební sluch po své matce a brzy si osvojí hru na klavír. To mu celkem jde a přesto nebude přijat na hudební akademii.

To ho zlomí a dokonce smrtelně onemocní. Během své nemoci objeví své nové talenty v podobě kreslení a psaní příběhů. Jedním z nich bude psát i o svém životě. Také se zdokonaluje v kreslení, což mu vynese výstavy svých děl v prestižní galerii.

Během hry se 2x zrekapituluje celý váš život. Při druhém opakování je důležité aby Bennyho přijal strážce brány. To se mi naštěstí povedlo a začaly závěrečné titulky.
Co se stane, když mě nepřijme, netuším.

Celkově to byla pěkná hra, ale že bych to musel hrát podruhé? To ne.