Fg: V tom muzeum po dohrání - je tam na recepci červené tlačítko, a když ho zmáčkneš, objeví se tam Pivo, kterýho můžeš rozstřílet.
kde jake tlacitko? je to pr**l ci neni? uz se ve vas nevyznam :D
Taky si myslím. Konec konců jediný tvůj nepřítel je jakásik veverka a musíš jí ustřelit žaluda :-D
Pokud vím tak jsi to už jednou přežil, dohrál jsi přece Gears of War a tam se hraje celou dobu za něj, chvíli být v jeho kůži v CoD 6 by jsi asi taky přežil.
Škoda, že nejsem naivní :-D
Ale i tak bych si to tlačítko rád vyzkoušel, zda bych bych to přežil.
Jasně Kubulusi :-)
Ale jakýsik "druh" proměny to způsobí, když jsem si letmo pročítal.
No, smazal jsem savy, takže opravdu až při druhém hraní :-(
Nebuď sviňák a pověz, co to je? :-) Třeba bych při druhém dohrání zapomněl.

EDIT: Tak už to přibližně vím. Sakra, že jsem nic takového nezkoušel :-)
Pivo: Hlavně že jsi to nezkoušel. Alespoň se máš na co těšit při druhým hraní.
Activisionu pekne narostly kridla,sou to s prominutim idioti a o lokalizacich nemluve! fakt je nemam rad....
Garion: A neměla ta bába krátké blond vlasy, doutník, dva pozlacené desert eagly, kopu svalů a spoustu hlášek? :D
Danny: to ja zas par let cekam na Epizodu 3 :D asi se nedockame ani jeden :)
Memph: jooo hodne dobra prace studentiku :) act 2 vypada libove...kdy to ma vyjit?
Škoda že je free weekend jen multiplayer. Jinak bych si během něj odehrála singleplayer a už to nemusela kupovat :)
free weekend na steamu, zacina o pulnoci ze ctvrtka na patek

uz preloaduju :)
fak: V tom máš hodně pravdu. Ty hry jsou si hodně odlišné. Ve Stalkerovi je to třeba zábava se starat o zbraně, ale kdyby se mi to zaseklo v CoD, tak bych se hodně nasral :-)

Možná, že třeba za rok třeba toho Stalkera jen tak zkusím, ale post apo vážně moc pro mě není.
Pivo: To je právě strašná škoda, protože level design ve Stalkerovi je asi nejlepší co jsem kdy viděl. Dodává hře tu syrovou atmosféru, která je hlavní devizou Stalkera, narozdíl od čistokrevné frenetické akce v CoD sérii. Obě hry jsou mimořádně povedené, ale každá sází na něco úplně jiného... Hlavně v CoD se ti nikdy nezasekne zbraň, že. :-)))))
Fak: Já to nijak nesrovnával. Jsou to jiné žánry a každý si najde své fanoušky. Já bych Stalkera třeba hrát nemohl, ale ani ne tak kvůli toho stylu hraní, jakože spíš nemám rád post apo a věčně stejnou poničenou pustou krajinu.
pivo: no a Stalker je zase pomalá a taktická střílečka, která se taky nádherně hraje :-)
No z tvého pohledu to možná na Stalkera nemá, ale z mého zase ano.
Pokud tě baví hry, jako je Stalker, tak je asi jasné, že Modern nebude nic moc pro tebe. To je prostě svižná a jednoduchá akce, která se nádherně hraje.
Moje hodnoceni vyplyva take ze spatneho obdobi kdy jsem se ke hre dostal tj. po hrani prvnich dvou stalkeru, kterym se mw2 proste nemuze rovnat. Pravdepodobne casem hru minimalne jeste jednou rozehraju a mozna i dohraju a pak treba zmenim sve hodnoceni. Multiplayer jsem hodnotil takhle nizko predevsim kvuli dvoum vecem - IWNet a hracska komunita (v pripade multiplayeru ji zarazuji do hodnoceni). Nebyt IWNetu, dal bych multiplayeru tak 75 a kdybych to hral na konzoli, tak takovych 85 (verim, ze na gamepadu to bude o tridu vetsi zabava).
Marwel: Máš pravdu, že ta hra je jednoduchá a na odreagování, ale to nijak neurčuje špatnou hru, ba dokonce někdy naopak.

A to, že tobě nesedla do vkusu, tak to neznamená, že je to špatná hra. Mě zase nebavily nějaké fps, které ty jsi hodnotil výše. Teda aspoň myslím, teď se mi to nechce zrovnat srovnávat a vyhledávat si v tvém profilu.
Vsak ja mluvil o singleplayer kampani. Multiplayer bude nejspis slusny, ale tech faktoru, ktere muzou hru posrat je cela rada. Jinak to co ukazuje steam neni cisty cas. Cisteho casu mam nahrano lehce pres 140 hodin (na steamu je to vcetne casu straveneho v lobby a menu). COD tezi ze sve primitivnosti a proto je to skvela hra na odreagovani. Kdyz nemam naladu na taktizovani, cteni tun textu a zabijeni tupych AI nepratel, dam si MW2. A ze tu neladu vetsinou opravdu nemam.
marwel: Hlavně že si v multiplayeru nahrál téměř 200 hodin čistého času. To moc nesvědčí o tom, že by tě to nebavilo :)
Ja si myslim, ze IW skutecne MW3 delat nebudou. Activision chteji vytvorit novou hru a nalakat na to lidi prave vyvojarem IW. Call of Duty muze delat jakekoli prumerne studio (ne, ze by IW byli nejake hvezdy) a lide to stejne budou kupovat.

Jinak neverim, ze by mohla vyjit slusna hra z Vietnamu s COD v nazvu. Petku jsem vubec nehral, MW2 jsem nedohral, pokud nebude mit dalsi dil COD dobrej multiplayer, za sebe to nevidim. Mnohem vic nez na dalsi COD se tesim na noveho Medal of Honor, ten vypada vice nez slusne.
Konečně by jsme se mohli dočkat nějaké solidní střílečky z Vietnamu. Už bylo sakra na čase.
Ano, na novém CoD: Vietnam pracuje Treyarch, na čem ale pracují IW, to dneska nikdo s jistotou nedovede říct.
Modern Warfare 3 bude až 2011, Infinity by to za rok asi nestihli (neberu v potaz zvěsti o tom, že Infinity už CoD dělat nebudou).
Škoda, že Vietnamskou a Druhou světovou válku vůbec nemusím :-(

Za Modern Warfare 3 bych byl vděčnější.
'Prestige challenges, which are unlocked at 1st prestige, are not reset and will be collective across all prestiges.'

Dobre vedet, takze nakonec do trojky prece jen pujdu. Zadne dvojsmysly.:) I kdyz.. do trojky se dvema babama bych pochopitelne sel.xD

ah, ted jsem si uvedomil, ze jde sice o treti kolo, ale pouze o druhou prestige. Tak trojka nebude.:(