No ale v každom konkrétnom prípade to korešponduje. :) Ja som ti napr. dal pri tejto hre plus nie preto, že by som súhlasil s tým čo o hre tvrdíš, či považoval to za pravdu, ale preto, že si dokázal vymenovať a popísať ako a prečo sa ti hra páčila, hoci sa názorovo nestotožňujem. To je v podstate najhlavnejšie kritérium môjho hodnotenia komentárov, či si človek vie odpovedať na otázku "prečo?" a je to odargumentované a nie, či tam ponúkne informácie o hre, ktoré by sa hodili do popisku (to tu niektorí robia), či sa môj názor zhoduje (to mi je v podstate ukradnuté) alebo čo fakt nemám rád, keď je komentár len onanovanie plné nič nehovoriacich superlatívov (to sa tu deje veľmi často, samozrejme najmä pri populárnych sériach typu Call of Duty a podobne).
Uvedomujem si, že každý hodnotí komentáre inak, ale sám kritérium za smerodajné práve kritérium, či komentár dáva formálne a autorsky obsahovo zmysel, bez ohľadu na môj vlastný názor. Napr. taký Adieu by za svoj komentár ku Condemned dostal plus, aj keby som tej hre navalil 90%, lebo je veľmi zrozumiteľne odargumentovaný každý bod toho, čo kritizuje.
Každopádne krivdenie hre, ktorú mám rád = nebola ohodnotená/okomentovaná dostatočne kladne. Čiže je to v zásade to, čo som pôvodne napísal. :) Nikdy som netvrdil, že každý má iný vkus (pravdou býva, že občas proste niekto vkus má a niekto nemá), ale i to samotné krivdenie je dosť subjektívna záležitosť na to, aby bolo samozrejmosťou, že nikdy sa nenájde vec, ktorú budú mať všetci (rovnako) radi.