Ono to žije! Vyjde to na ostatní konzole. Za mě průměrná adventura, která se ale hraje příjemně, až na pár debilních puzzlů! Pro fanoušky Broken Sword série je to ideálka!
Komentář snad bude, byla to taková Cecilovina s funkčnějším humorem. Příběh vyšuměl do prázdna, postavy neměli žádný vývoj a naznačovaná romance taky na Cecilově úrovni což znamená špatně zvládnutá. Jinak ale příjemná jednohubka, nenudil jsem se, humor fungoval a bylo to milý. Akorát ty puzzly byli místy strašnej šojt. Hra je krátká a silně si myslím že těma blbostma jen natahovali dobu.
@Red (28.08.2022 14:56): Ano to byly výborné adventurní klasiky. Teď nás čeká oživení Monkey Islandu tak jsem zvědav. :)
@jjjaaarrraaa (28.08.2022 07:16): Tak samozřejmě, z toho komentáře soudím, že se ani o žádnou perlu nekonalo. Já mám jen v hlavě pár věcí, které by mě bavily a koncept casual Broken Sword, kde by člověk navštěvoval různé evropské země, je jedním z nich:)
@Red (27.08.2022 23:37): No, bylo by to pěkné, ikdyž netuším jaké hra měla prodeje a zda-li budou pokračovat. Co jsem koukal tak tohle je jejich první větší hra. :) Tak snad, chtělo by to více point & click adventur.
@jjjaaarrraaa (komentář): Mně taky neunikla, první dojem casual grafika a cestování po Evropě mi přijde dobrý nápad. Vůbec bych se nezlobil, kdyby z toho vzešla nějaká větší série "Eurotripů" .