No co bys chtěl s tím atirádiem : ).
Právě jsem to rozehrál a docela to jde, jen ty autíčka mi už lezou krkem, v každý fps člověk něco musí řídit :) Ovšem překvapilo mě, že na plný detaily mi to teda nejede ani náhodou...
No já osobně se už nemůžu dočkat. :-))))
Počkej na prosinec :-)
Ty obrázky vypadají lépe, jinak u toho Forgeg by chaos se mi ani nezdá, že by to bylo graficky nějak skvělé. Sice to není škaredé, ale přijde mi to jako graficky obyčejná hra moderní doby.
sten: Grafika a fyzika vypadají opravdu luxusně.. Kluci z Cryteku už nejednou předvedli, že umí.. Ne jinak tomu bude i v Crysis2.. Akorát volba žánru mi trochu nesedí, koukat 7 minut na skřety není zrovna můj šálek čaje... Ty obrázky-ikdyž v hrozné kvalitě- vypadají o hodně líp..
Tak první pořádný záběry Cryenginu 3. Rozhodně se nejedná o velký skok ale přesto se mi technologie líbí. Taky si musíme přiznat, že hoši z Cryteku z něho určitě vymáčknou ještě víc než bude ve Forged by Chaos
před pár minutami se na netu oběvilo tohle takže ještě edit a rovnou teda ukázka co asi Crytek vymáčkne :-)
http://www.doupe.cz/Doupecz/Crysis-2-opr ... -136646/default.aspx
http://www.doupe.cz/Doupecz/Crysis-2-opr ... -136646/default.aspx
Popkec: Jo díkes. Pak se podívám. Teď mám doma několik her, které mi vzhledem k menší herní aktivitě zaberou dost času (hlavně fallout 3), takže teď nic moc nepotřebuju. Jinak mě láká GTA IV, tak se kouknu a pak se v diskuzi ujistím, jestli jsem našel správně :-D
Pivo: Máš používat zbozi.cz, teď je tam třeba pěkný seznam her od EA za 250
Montana: Kura, ty vždycky překvapíš :-D Já si popravdě vždy prohlédnu jenom tři nějaké ty obchody a z toho určím nejlevnější, takže bych se na ceny asi měl začít dívat pozorněji :-)
Vím, že Overlorda jsem třeba koupil za 500 Kč a pak jsem ho jinde (sice v eng.) viděl za stovku. To potěší.
Stoji dvestepade :)
Mě zase v poslední době trápí, že nevím, zda si zahrát Warhead. Ono by to bylo spíše kvůli grafiky a nevím, jestli by mě chytla hra natolik, abych za to vyhodil 500Kč a pálená verze mi dělala problémy, bo jsem střílel místo střel, kury :-)
EDIT: Pooky: Proč jsi snížil svému miláčkovi o 5%??
EDIT: Pooky: Proč jsi snížil svému miláčkovi o 5%??
Chuck: Stejně jako obal tady na DH a ten co mají v megahrách u Crysis - Jenže! jak už napsal DoomCZE obaly tam většinou vůbec neaktualizují a nechávají tam stále původní, byť mají na skladě už jinou verzi. Příklad hra Condemned - snad pamatuješ ;)
Pooky: Já akorát nemám tušení, jak vypadá nejoriginálnější obal od úvodního dílu. Co vyšel Crysis, jiný obal nepamatuju.
Chuck: Díky, nejvíc toužím po té maximum edition, protože ten obal je boží :-)) Ale raději počkám až bude skladem.
Nebyl by k vidění obrázek toho původního obalu?
Těm megahrám bych nevěřil. Oni obaly zásadně nemění, takže se dá předpokládat, že je to už ta hnusná EA Classics verze.
Pooky: Jestli mě moje oči neklamou, tak ne Megahrách je dostupný jak první díl s klasickým obalem, tak i verze Maximum Edition za 499 Kč, ale musíš si ji předobjednat, synku. :-)
Dá se ještě dnes koupit Crysis v původním obalu? (žádné ty hnusné EA classic atd.) Popřípadě jde sehnat někde v ČR "Maximum Edition" (kompilace Crysis a Crysis Warhead)?
Já to nepoznal, ale stejně si nemyslím, že to vypadalo takhle hezky :-)
tak přesně tenhle úsek jsem myslel tim úsekem co byl přesně v Crysis...
No, když by gameplay vypadal jako prvních pár vteřin, tak bych souhlasil, že nic lepšího už nevyjde, ale takhle to bohužel vypadat nebude, protože to je o hodně hezčí než realita - konkrétně ta kamenitá malá cesta v jungli, jak kamera sjíždí dolů.
Opět hustý, nakonec ten záběr s odfouknutím je neskutečnej.. Nějakej markantní rozdíl se nekoná, ale kluci z Cryteku se fakt vyznají..... Ať už konečně udělají Crysis2...
Jinak ke Cryengine 3: No, zezačátku to bylo kurevsky luxusní, ale jak tam byly nějaké videa gameplay, kde tam týpek střílel, tak jsem neviděl rozdíl mezi původním Crysisem - to se mi moc nelíbilo.
Ještě se pracuje na ňáký online hře na cryenginu ne?...myslim že jsem to čet...
Pipboy: Jo určitě tam neni takovej rapidní skok jako bylo mezi Cryenginem 1 a 2 ale i tak je pořád ve vývoji. Jako největší plus a rozdíl zatim jako lajk vidim hlavně v tý interaktivitě ( hlavně to lamání a ustřelování zdí konečně) jinak taky ste si všimli, že záběr v čase 0:15 je přímo jeden z úseků Crysis?
Far cry byl ale fajn ;-)
Přesto by na tomhle enginu mohlo vyjít něco dalšího zajímavého jiného a zábavného.
Máš pravdu,to raději drátem do oka
RedDwarf_Cz: Merchants of Brooklyn. Se zábavností na tom ale moc dobře není :D
Přesně tak,zábavná
Jj, nějaká zábavná :-)
Už by konečně mohla na cryenginu vzniknout i jiná hra,než ten crysis a far cry
kazdoapdne neslintal jsem nad crysis nevimp roc bych mel nad timhle kdyz to vypada stejne :)
Prý nejenom optimalizované pro konzole, ale i nemálo pro počítače.
porad nemam pocit ze by to bylo neco jineho nez cryengine2 optimalizovany pro konzole
sten: Nádhera, div není po mě :-))
Že je to stejně kulervoucí jako videa z CryEnginu 2, který jsem nikdy v reálu tak neviděl. Pro běžné smrtelníky to bude beztak nespustitelné...
http://www.gametrailers.com/video/beauty-speed-cryengine-3/57638 Tak co vy na to zatim?
Pěkné.
Co je potřeba k pokácení stromu zbraní? Necelých 3000 nábojů ráže 0.30 (7,62mm). :-)
ta informace byla ze článku na Aktualne.cz tiše odstraněna :)
Asi si to spletl se hrou, která vznikne podle filmu a která běží na Dunia Engine, což je engine ze hry Far Cry 2, který je podle Wikipedie "heavily modified CryEngine"
Počkat, ten lojza to tam myslí vážně? :D
taky myslím že je to blbost
vtipne, akorat je to blbost
Možná je to kachna, ale infomace rozhodně zajímavá : nový film Jamese Camerona "Avatar" je prý vytvořen v CryEngine2:
1, info http://aktualne.centrum.cz/kultura/film/novinky/clanek.phtml?id=645606
2, trailer filmu v HD http://www.youtube.com/watch?v=j6AAt-oV3wE&hd=1
1, info http://aktualne.centrum.cz/kultura/film/novinky/clanek.phtml?id=645606
2, trailer filmu v HD http://www.youtube.com/watch?v=j6AAt-oV3wE&hd=1
Chuck Norris by vás srovnal do latě všechny, i s vašima Fénixama a Psychama vy mamrdi...:-)))).. Odpoví mi teda někdo co dělá ten Paradise mod? Ptal jsem se na to před měsícem, díky....:-))
vsechny by je zabil vergil z DMC3 jednim sekem katany .... a dost offtopicu xD
montana: Sice už to hodně smrdí off-topicem a flamem, ale pod toto se mohu s čistým svědomím podepsat.
GoW je nejlepsi PS2 only hra :) Obzvlast dvojka je nehorazne kulervouci a nejaky GoW s Fínixem a Crysis se absolutne nechyta. To je uplne jina liga, ani se nehraje na stejnym hristi, to je uplne jinej sport!
"god of war, že nebude mít na gears of war"
Tohohle názoru si vážím, lepší pochvalu God of War dostat nemohl :)
Tohohle názoru si vážím, lepší pochvalu God of War dostat nemohl :)