Koukám, že už je konečně venku nějaké to info o Chapter two. Začínám se snad normálně i těšit :).
@Garret (01.10.2023 19:26): Jo, to jsem si teď říkal taky, koukám, že on to má jen na tom obrázku.
@Isair (01.10.2023 19:24): aha, já o tom nic nečetl a už ta nízká cena mi byla taky podezřele sympatická :-) v tom případě by se to ale Chapter One mělo jmenovat už v základním názvu...
@Garret (01.10.2023 19:18): Je to prostě epizodická hra, podobně jako třebas Life is Strange. A každá epizoda se bude kupovat zvlášť. Autor to tak už od začátku prezentoval a je to i označeno jako "Chapter one", byť to jde, chápu, lehce přehlédnout. Nicméně ta první kapitola jakoby je víceméně příběhově uzavřena. Nicméně na plnohodnotnou oldschool FPS by to chtělo alespoň 3 epizody, o tom žádná, takhle to vážně působí spíše takovým EA/shareware zážitkem.
@Isair (01.10.2023 17:25): včera jsem to koupil a naivně jsem si myslel, že už je to komplet. moc nerozumím, proč to není vedené jako EA
Cultic Interlude - bonusová mise zdarma, která by měla využívat některé prvky z plánované druhé kapitoly. Mělo by jí jít hrát normálně z menu (chapter select), ještě jsem nezkoušel.