Fg: Nenechám se uplatit DLCčkama, kupuji to určitě na PC. Extraction dokoupím zvlášť zvlášť na PSN, neprodávají to na nějakém pěkném papírovém voucheru? :)
Mělo by to být spuštěno až dneska. Tak snad večer. Mulťák to má.
Jinak s těma FPS na PS3 je problém. Zkoušel jsem Killzone2 a Resistance a prostě ikdyž na kompu hraju převážně FPS, tak na padu jsem levý jak šavle :-( Nad tím extractionem ale uvažuju, včera jsem se bavil s kámošem a prý vypadá daleko líp než na wii.
jezek: uz ti to jede a hrajes? jde na PC uz multak?

ja si na FPS/TPS zvykl, btw Extraction se da zakoupit dodatecne za 405,-, coz je ale dost, ale aspon muzes vyskouset trial
Virus: tak to je jasny , ze Chuck vidi jen PC :)

jezek: pokud mas PS3 nechapu proc si nevzal PS3 verzi, kdyz je tam navic Dead Space Extraction HD, ja to v podstate koupil jen kvuli tomu
2FG: Klasika xzone, včera odeslali, dnes doma, ale už vím na čem jsem. Oficiálně je to funkční až od 27.1. a EA downloader ověřuje pravost a pustí to až ve čtvrtek :-(
Kdybych to věděl, tak vezmu PS3 verzi a mám klid.
V EA prý nefungují ověřovací servery u PC verze... Opravu lze očekávat prý do 48 hodin.
Hrajete někdo? Nechce mně to pustit, prý ještě není platné datum vydání. Ptám se samozřejmě jen vlastníků legálních kopií.
Marles: Máš recht, to jsem si neuvědomil. Teda uvědomil, až když jsem si do vyhledavače dal "Dead Space 2 demo" a vyplivlo mi to obří nápis "Demo pro PC nebude". :-/
Chuck: Demo je jenom na konzole. A Fg si nejspíš kupuje DS 2 na konzoli, tam je cena vyšší než u PC.
Chuck: za pulku(800,-) v trade in ;) snad stihnu prvni recenzi...narozdil od nakeho rychleho pirata :D

Pivo: ano, jednicka nebyl zadny zazrak, treba to prekvapi, pokud je ta limitka opravdu limitka tak kvuli tomu a vzdy to muzu prodat do preowned a pracovat s kapitalem dale :P
Já se zase divím, když jednička se mu myslím nějak extra nelíbila. Ale Bulletstorm mě docela zajímá, taky jsem zvědavý na demo, ale stahovat z mého megarychlého netu se mi moc nechce.
Fg: Ty do toho jdeš opravdu za plnou cenu? Hergot, docela Ti závidím, i když tu cenu už méně. :-)
tak uz zitra, jsem zvedavy, snad to budou mit hned naskladnene, zitra je vubec dobry den - demo Bulletstorm :)
Bioshock 2 je sice monstrum, ale nemá nad Armu, Frontline Fuel of War, Age of Conan, Age of Empires 3, Warcraft 3 nebo třena na Flatout Ultimate Carnage. A myslím nemá cenu zmiňovat Stracraft 2, kterou řadím mezi vůbec nejtěžší.

No nějaký ten systém mám: krabicovky své místo, raritky a edice se vyhřívají na místě nejvyšším a pak klasické dvd krabičky podle žánrů a abecedy :-)
*druhá řádka od spoda - samozřejmě "to", malý překlep no.. .)

No a ještě k tomu místu Virusi, pověz nám jakým způsobem ty hry skladuješ? Ledabyle? Nebo máš nějaký systém a máš na ty krabice od her další krabice? Jak třeba skladuješ herní manuály a papírové inserty? Pověz. :)
Virus, Say a Garret: Když už jsme u problémů z místem, nejvíce si cením sběratelek jako Mass Effect 2, která má rozměry skoro jako standartní verze hry. Taková pěkná edice která má v sobě dost "goodies" ale neuzurpuje si vaše místo k životu...

Naopak třeba Bioshock 2 ač krásná, tak je to rozměrově monstrum :D no a chystaná CE od Zaklínače?? To by vás sejmulo jak kovadlina v cartoonu, kdyby to na vás někdo pustil z výšky, vypadá ro robustně a obrovsky... Svoje tam asi dělá ta bysta, na kterou mimochodem taky nemám místo :D
Holt ve špajzu není jídlo, ale krabice na sobě pěkně naskládané=) Že mám pravdu, že že?
Karas: přesně na to jsem se ptal Viruse v PM.
"ty snad bydlíš někde ve skladišti o rozměrech fotbalového hřiště, jinak si neumím představit, kam dáváš všechny ty svoje speciály :-)"
No snažím se, ale ten čas ten čas, ale zlepšuje se to. A taky je problém, že když se celý den těším až si zahraji, dojdu domů a nevím co bych si tak zahrál :-)
Ještě si tak říkám, jak můžeš mít tak málo ohodnocených her? To hry, co kupuješ, vůbec nehraješ? :-)
Karasman: A f..k njn ve spěchu, omlouvám se a děkuji za upozornění. Ne normalně v bytě 3+1, ale nevim nevim jestli to tempo nakupování her je dlouhodobě únosné. Teď se zase valí lavina edic :-)
Jako ty vole, teď jsem kouk na tvůj profil a mít doma přes tisíc her? To bydlíš někde ve skladu, ne? :-) Jo a abych nezapomněl svoje obvyklé zaprudění, oprav si to tragické "mích" nebo mi bouchne hlava! :-)
Karasman: Volné místo se pomalu a velmi nebezpečně zmenšuje:-) Až si trochu uklidím v pokoji, tak nahodím nějaké to foto.
Virus: Je to sice trochu OT, ale když už máš tolik CE, kam ty krabice proboha dáváš? :-)
ja uvazuju nad limitkou PS3 kvuli DS: Extraction, jak je to vubec s limitkama? to je jich opravdu malo nebo je to jen takovy marketyngovy kec a i pul roku po vydani budou k sehnani? stve me totiz, ze to neni soucasti "obyc" verze
Virus: Aha. No já stejně nemám Xbox a pořídit neplánuju tak..:D K Arcanii - lepší hezký standart, než pro někoho neestetický nadstandart :)

Po Vegas v tomhle vydání jsem se nepídil, ale řekl bych, že nic není ztraceno. Pokud to nemají v těch obchodech co jsem tu vyjmenoval, zkus různý národní Ebaye (jako německý, francouzský, australský, americký - často se stává, že tam lidi od her prodávají anglické verze a to včetně sběratelek. Jinak ti neporadím, než prostě čekat a číhat. Jistě, můžeš si to za těch 2800 koupit hned, ale najednou někde na ebay bude nabídka na to samé a o půlku nižší. Buď nějaký jednotlivec začně dražit jeden kousek, anebo nějaký obchod najednou naveze těch Falloutů 10 a začně prodávat. Trpělivost přináši (postapokalyptické) ovoce. ;)
RNDr. Gunár Pavel: No pokud myslíme tu samou tak ta kusově omezená vyšla pouze pro XBOX, jj taky to tak dělám, ale Fallout New Vegas CE mě nějakým nedopatřením utek grrrr :-( (ot: nevíš o nějakém obchodě, kde by ještě byla za rozumný peníz pro PC, na ebay je za cca 2800,-), mě se nano edice líbí a spolu se Zaklínačem 2 je fakt pěkná, Arcania patří spíše mezi ty standartní.
? Myslím, že to CEčko pro 1čku bylo pro všechny platformy, ale bylo toho strašně málo kousků.

CE pro Dead Space 2 bude něco jako třeba Mass Effect 2 CE, nebo Bioshock 2 CE v zahraničí stále k sehnání nové za slušný peníz, stačí hledat. S obchodmama jako je Ebay,Zavvi, nebo Play se nemusím bát, že by se na mne nedostalo :D

Jak mám rád Crysis za to svěží hratelnost a skutečnost, že jako jedna z mála her patřičně vytěžuje HW s tím, výměnou za skvělé vizuály, tak mi připadá CE Crysis 2 fakt ošklivá :D Nene, raději CE Zaklínače 2 a Arcanie než toto, když už :)
2RNDr: Ona vyšla knížka? To mi nějak uteklo...
Jinak, kdo má předobědnáno? Obyč nebo CE?
Vic:ah blbe ctu :)

RNDr: DS nezeru, takze spis si prectu nake Star Warsy, to je jina kvalitka :P
Fq: Doporučuji ti přečíst si knihu Dead Space: Martyr, pokud teda čteš herní knihy a máš DS rád natolik aby ti stálo za to si ji sehnat. Je tam hodně zajímavých věcí o počátcích unitologie a černém markeru.
Demo na PS 3 mě moc nezaujalo, teda krom lítání ve stavu beztíže. Prostě normální střílečka.