2RNDr.: "jezek: Mě mrzí jen to, že se už nedělají české dabingy, co se titulků týče je mi jedno zda jsou česky, nebo anglicky."
Tak to ne, dialogy zásadně v původním znění, klidně japonsky, ale titulky mám rád lokalizované.
Fg: V mém listu jsi uživatel, jemuž jsem udělil nejvíce záporných hodnocení (a žádné kladné). Na to, že mínusy příliš nedávám, to je pocta!

Garret je přesně tvým protipólem, a zastává příčku nejvyšší.
hele tohle me zajima! kdo ma od Garreta nejvice +sek dostane odmenu - treba cokoladu nebo tak neco(treba na srazu), tak ja hlasim 0, zatim vede jc2b :D
Say: no ja prave nechodim nikam jinam nez o vsem a onicem takze sem o tom nevedel, pokud budu vedet tak i dojedu :)
Sam sis o to rekl :-P Vsak to nemusis kontrolovat, staci psat rovnou bez chyb :)
FEAR 2 a Return to Castle Wolfenstein, na FEAR 2 mám zatím čas, než vyjde třetí díl:-)
Fg: Tak po zbeznem precteni ty NEJHORSI CHYBY - výstřeli, simpatická, zpomalý, přibila (2x).

Ale jinak by si nejaky facelift zaslouzila skoro kazda veta :-P
Chuck: jooo jezek, tak to sem si spletl

tak Virus dobre, KL ti prominu za to Garret s tema - nesetri teda :D kazda reakce(pozitivni/negativni) je prinosem, horsi by byl nezajem :) takze vlastne projevuje naklonost....sakra, ja mel jit na toho psychologa :)
Čoveče já nezačal ani jedničku a teď ještě toto, v sedmé kapitole u dojky, to sem nebyl já ;-)
Virus: to vis ze ne, to byl "modelovy" priklad :) no myslim ze tys psal ze si v 7me, ne?
kdyz se divam na tve komenty - ty tam nemas zadne minusko! wtf? :D to jen ja pisi kontroverzni, kde si na mne kazdy smlsne? du se podivat na cos mi ty dal - a vyridime si to :D

Garrion: to uvidime na srazu :) chysta se neco? rad usmiruji zacinajici bitky, tak snad nebudu vasim otloukankem ja :D
ViRus to vis jsem tak solidarni ze nez bych dal - tak radej tise mlcim... :D

jinak kluci vklidu! ja sem takovy PEACEMAKER :D tak ne ze se mi tady porvete xD

a ted vazne:
jak si vubec daleko? vcera si uz byl nekde v 7me kapitole ne?
jj napodobne, prectu si dycky pro/proti :) a komenty DOBRYCH pratel, jako si Garione, BYL i ty!... :D esteze jsem dnes ziskal noveho, kteremu tento koment pomohl jit do toho a dokonce mi dal +. No treba to ztraceni pratel nebude tak horke...co Indiane?! xD
Smula, ja komentare nectu :D Ne, ctu, ale jen malokdy (obvykle nejake kontroverzni, protoze jsou zajimave) :)
dyt to neni dlouhe, mazat med kolem huby to jo, to by se vam libilo, tssss holomci! :D

doufal sem aspon ze to bude poutave a hlavne ze se hrac ktery to nehral chce o tom neco dozvedet neco a ne PR kecy....panove zklamani! tohle neunesu :( ranili ste mne....uz to asi nebude nikdy jako driv

btw na konci je skvela hudba, porad to musim poslouchat :)
fg: ty vole, mam rád kvalitní a dlouhý komentáře, ale tohle sem nedokázal dočíst do konce :-)... zkrať to prosím. ;-)
Garion tak na me je to standartni koment, navic - sem to psal hodne dlouho aby co nejvice priblizil zazitek pro ty co jeste nevi, nebyl to zadny 3 radkovy vyblitek, tak bud hodny vlcik ;) O:)

Chuck: ja myslim, ze budes nad miru spokojen ;)
Fg: A delsi uz to byt nemohlo? Mam chut tomu naparit minus jen z principu :-P
Fg, RNDr. Gunár Pavel: Pěkné téma jste tady rozvířily ohledně MGS, ze širokého hlediska to k otázce stejně muselo dospět, ale vnitřně jsem cítil přesně to co napsal Fg, že se série MGS asi nikdy neměla portovat.

Promiňte za ot v téhle diskuzi.
Fg: Tys to asi jel na konzoli, že? Docela by mě zajímaly hardwarové nároky, bo ta moje mašina už není nic extra a do nové se mi teď nějaký ten rok investovat nechce (mám jiné plány).

+ Bulletstormu též, jestli jsi to náhodou nezkoušel na PC :-)
RNDR: jj KFC je vsude! :D rozhodne DS 2 zahrej a to ja sem este kriticke hovado! :) Byt takovym Chuckem tak se z toho asi stestim...cvknu do kalhot :D
Fg: Jsem rád, že KFC má pobočky i na Sprawlu :D Komentář po kterém už opravdu nemohu říci DS2 ne, ale ty spoilery jsem raději nerozklikával.
pravda neni to bezduche CoD aby to kupovali masy lidi, takze je to bohuzel logicky krok kupredu, proto treba i Rising je otevrenejsi a mainstreamovejsi

no jako ja sem mel uz nutkani si kvuli jedne hre koupit PSP! :D ale zkusim to nejak posefovat prez kamose ktery ho vlastni...

btw asi bysme to tady nemeli takhle spamovat jelikoz je todle diskuze k DS2 a kdyz uz sme se takhle nahodou stali takovymi dobrymi prateli, muzem v tom pokracovat pres postu :D
Fg: No proč vydává něco tak zásadního na něco jako je PSP, nad tím mi zůstává rozum stát.

Tak je jasné, že třeba MGS4 byl na jedné platformě držen smluvně a za peníze od Sony, MGS je sice hit, ale ne zas takového povšechného druhu, aby se to skupovalo jak rohlíky, zdaleka ne každý umí, nebo chce umět stealth + výtvarný styl a vyprávění příběhu a tak není divu, že ho to táhne všude, kde jsou prachy a ty rozhodně s Xbox&PC release koukaj.

Pokud Sony nezaplatí bude MGS5 i na PC, nebo minimálně na Xboxu..
RNDR: no ja spis nechapu Kojimu ze sel na multiplatformovost a celkem me zklamal, ze "opustil" vody PS a vydava se cestou za penezi...

na Rising primo Kojima nedela coz muze byt na druhou stranu i dobre a ja Raidena rad mam

hlavne ze Kojima zacina pravdepodobne pracovat na MGS 5, kdyby radej skutecnou 5tku(MGS Peacewalker) portnul na PS3 via PSN byl bych radsi...

piraty jsem nikdy taky nemel rad, ale jak rikas projekt zrusen, takze zatim zustavam u negativniho vztahu :D
Fg: Teď už jen hra, která by pro nás udělala totéž s hrama o pirátech a studio, které na jedné takové pracovalo musel Disney zrušit :(

Metal Gear Rising jako popkorňák, zajímavá a zároveň děsivá představa :D Bohužel je dost ujetá hlavně vydavatelská politika Konami, kdy dva díly (ty na PSP nepočítám) na PC úplně chybí. Aby sis zahrál vše je nutný mít PS2&PS3.
RNDR: jako treba GUN me privedl k westernu, nemel sem absolutne vztah k westernu a filmy mi prisli desne nudne, po GUN uz sem trochu zmenil nazor a na Read Dead Redemption se trepu jak ratlik :)

stejne jako MGS - nemam rad japonske preplacanosti a celkovou ujetost, jelikoz(priznejme si to) japonci jsou uchylni :), jednicka me nebavila, hral sem jen kvuli pribehu(samozrejme ty nadprirozene veci me trosku iritovaly) u dvojky uz me srdce pookralo a definitivne sem se zamiloval az u 3jky a 4ka srdcovka a zniceho nic se to stalo mou nejoblibenejsi serii vubec, snad Rising nepodelaji...

btw je to stale lepsi jak 95% veskere produkce, jelikoz to umi probudit city a presahuje to moznosti hry, coz umi malo ktera a to za posledni rok u me dokazal jen MGS 4 a Uncharted 2