@kristmeister (03.05.2022 13:08): To ne, ale na zahrání stačí :-)
@leebigh (03.05.2022 12:14): Ale ve SCORE nebyla steam verze ne? Aspoň podle stránek teda ne.
S takovou se doprodá to Score, co na něm hra byla :-)
@S4TW (02.05.2022 20:12): To by byla škoda :D no a kdyby to nešlo upirátit, tak by cena byla 3x vyšší :D
@kristmeister (02.05.2022 19:38): sakra, tak to mám vzácnost v knihovně, škoda, že to nejde přeprodávat :D
Jsem si včera opět dohrál Deadpoola a jen tak ze srandy jsem se mrknul za kolik se prodávají klíče. 6500,- nejlevnější :D jsem zvědavej, jestli Microsoft obnoví licenci až bude Activision pod nimi.
@leebigh (24.04.2019 16:09): Jen si gamepady pořádně vyzkoušej aby ti co nejvíce seděl. Osobně mám nejradši DualShock tedy PS ale že má malou podporu na PC tak jedu na gamepadu Xbox 360 ale ten už neseženeš (proto stále kupuji nová tlačítka a páčky a stále ho držím při životě :) ani není špatný Xbox one.
@Strady (24.04.2019 16:03): Čekám až se třeba někdy dokopeme ke konzoli a pak to půjde samo. Ale nový gamepad je v plánu,klávesnice i podložka pod myš je taky ošoupaná, takže to pak vezmu v jednom :-)
@leebigh (24.04.2019 14:27): to chce jen trénink (lego hry ideál) a dobrý gamepad nic jiného.
@Strady (24.04.2019 14:07): ten můj starej nefunguje, ale uvažuji o novém. Ale co jsem ho zkoušel na Lego hrách tak jsem nevylezl ani na žebřík, tak nevím jestli by pomohl..
@leebigh (komentář): Ovladač, ovladač a zase ovladač nebo gamepad!!! :)
@Korbitch (12.11.2017 10:50): Activision neprodloužil licenci. Už se to jednou stalo, ale k příležitosti premiéry filmu se to na Steam zas vrátilo, takže se nedá vyloučit, že až vyjde dvojka, udělají to zas, ale nesázel bych na to.
@Ronik (11.11.2017 20:11): Důvod?
Poslední šance koupit Deadpoola, 16. listopadu bude stažen ze Steamu (pravděpodobně už definitivně)
@Paul (18.05.2016 11:22): A to buď rád, žes nedošel do finále ;) Hra je naprosto úžasná prakticky jen humorem. Ale tam zase vládne o to víc! :)
@M.a.t.t. (18.05.2016 10:52): je to mozna i castecne muj osobni problem - bezmyslenkovity mlaceni generickych panaku s nulovou ai uz me proste nebavi, ozvlast kdyz se odehrava v tak enormne hnusnych nudnych lokacich (stoky, genosha). Ale skript supr, ne ze ne.
Takže film nakoniec urobil hre medvediu službu. :) Ale nedivím sa. Čím viac som sa bližil ku koncu, tým menej som sa bavil.
@Garret (18.05.2016 07:46): ja ne
@Paul (17.05.2016 22:20): Já měl podobný pocit u filmu. :)
teda ten gameplay a design je pro mě něco tak nezáživnýho že mám chuť se na to vykašlat a jenom zkouknout cutscenes na youtube..
edit - tak jo, než se u toho 8 hodin z deseti nudit, tak si v práci zkouknu tenhle playthrough
akorát jsem si teda nemusel kupovat to score
akorát jsem si teda nemusel kupovat to score
@ViiJey (16.04.2016 11:40): Když nám napíšeš, co přesně hra po pokusu o spuštění dělá, tak Ti třeba někdo poradí. Ale takto se nemáme čeho chytit.
Já jsem si hru koupil ,ale nejde spustit ani na mém notebooku a ani na stolním pc nevíte čím to je?? Děkuji za odpověď.
Jop, vecna skoda, ze herne je to takovy liny a od pulky sehr nudny. :c
Jsem koukal na ty nejlepší momenty ze hry a to je fakt šílenost. :-)))
@kristmeister (22.02.2016 03:56): Zatím jsem odehrál cca hodinu a furt se tlemim. Trochu sice zamrzí absence češtiny, ale ne tolik. Komunikace se čtenářem, hráčem či divákem, to byla vždy Deadpoolova silná zbraň.
@Spiker01 (22.02.2016 02:44): Já byl sice jen dvakrát, ale pro mě je Nolan North v Deadpoolovi nepřekonatelnej :)
@Sinister (20.02.2016 23:45): naprosto souhlasím..také jsem na tom byl třikrát.
@Korbitch (20.02.2016 20:12): Ve skutečnosti je to minimálně herecky srovnatelný. Scénáristicky co do cutscén z toho hra vychází líp - a to říkám jako člověk, co viděl film ve čtvrtek potřetí ;)
@Korbitch (20.02.2016 20:12): ale Nolan North by taky měl bejt dobrej.
Dabuje ho Reynolds?
@Spiker01 (14.02.2016 12:07): už se jim to povedlo :D rozehrál jsem ho znovu :D
Co myslíte, kdy oznámí dvojku? ... určitě se budou chtít přiživit na úspěchu filmu
Vy jste strašný poseroutkové...
@Sinister (26.09.2015 23:23): Za tohle ne. Driv slo vetsinu klicu(giftu) aktivovat i z jinejch regionu bez VPN a za to zadnej postih nebyl-neni.
@Zx Atari 500 (26.09.2015 23:08): ...když o tom tak mluvíte: Před asi rokem a půl jsem si pořídil Dishonored z G2A, kde nebylo nadepsáno, že jde o ruský kód, hra normálně funguje, jen ve Steamu má v závorce 'RU'. Hrozí mi zato něco?
@Strady (26.09.2015 22:47): Ja driv taky kupoval mimoevropsky klice,jeste nez to steam zatrhnul a dal tam blokaci. Pouzivat VPN primo na steam je fakt uz riziko. Jina je pozivat VPN na ruzny shopy a eliminovat VAT a kurzy tam je to ok,ale primo na steam bych si to nelajz. Ale jak pises,kdo se boji.....a ja se bojim :) No,ale uz jsme asi dost ot, muzem podebatovat ve Vseobecnejch :)
@Zx Atari 500 (26.09.2015 12:44): kdo se bojí nesmí, do lesa. Základ je to kombinovat, nekupovat jen Ruské kódy.
@Strady (26.09.2015 12:16): Riskovat zablokovani steam uctu kvuli hre...no nevim :) Ja bych se teda bal :)
Sam sem parkrat uvazoval,ze bych to tak udelal,neb ty ceny jsou fakt prima,ale riskovat tech x set her na uctu....
@Zx Atari 500 (24.09.2015 21:50): Koupil jsem ho na G2A za 74kč,- sice aktivace přes VPN ale je tam.
U mne za 13ecek,kdo ma zajem tak PM. Koupim to jako gift a poslu vam to na steamu a vy me castku na PP - plati i pro jine veci so ci vyberete do cca 20e.
Paráda, že je to znovu na Steame. Takto je vačšia šanca, že sa k tomu možno niekedy dostanem :)
Už je tam :) Tak už vím, co kupuju o vejplatě :)
@mazar1234 (17.07.2015 20:14): Is this a real life, or is this just fantasy? Škoda, že Activision to nikdy nehodí do pořádný slevy.
@mazar1234 (17.07.2015 20:14): aha, tak to potom vysvětluje ten pokles cen steam giftů. Jsem rád, že jsem do toho nakonec nešel :D
Teraz to vidim v ponuke na Steame, takze to vyzera ze je Deadpool opat spat.
@Sinister (05.06.2015 19:31): Na nic takoveho si nevzpominam.
Měli jste u hry taky tak neuvěřitelné problémy se skákáním? Deadpool se občas jakoby zasekne, narazí na nějakou neviditelnou bariéru... Je to neuvěřitelně frustrující. Přemýšlím, že kvůli tomu hopsání v kanálech pod vězením zapnu nesmrtelnost.
Už jsem hodil gamepadem a možná i vzal boží jméno nadarmo. A zatloukal ho palicí ho krku High Moon :(
@kristmeister (27.01.2015 20:00): Sakra, mal by som si to asi zahrať znova. Ja si na to za boha nemôžem spomenúť :D .
@PRIVATE MARTIN (27.01.2015 19:04): tam jsem teď skončil :D jsem si jako první vybral tu zelenou cestu :)
@kristmeister (26.01.2015 21:25): No jo, inteligentný humor, to je celý Deadpool. :D
A ešte sa mi páčili jeho dialógy so Smrťou.
A ešte sa mi páčili jeho dialógy so Smrťou.
@PRIVATE MARTIN (26.01.2015 21:15): nebo jak si musel jít do nějaký tý budovy, že prej tam čeká prsatá fanynka. Tak sis šáhnul a ony to byly kozy Cableho :D
@kristmeister (26.01.2015 21:08): Tak na to si už nepamätám. Ale spomínam si na tie 2D pasáže, keď im došli peniaze :D .
@PRIVATE MARTIN (26.01.2015 21:05): nebo, ale stejně se u toho gebim :D :D :D :D nejvíc mě asi dostalo, když mi pes ukradl ruku :D
@PRIVATE MARTIN (26.01.2015 20:06): nebo dvě myši :D
@kristmeister (26.01.2015 19:04): Ja som si to dal radšej na myš všetko. A najlepšie riešenie by asi bol ten gamepad.
@PRIVATE MARTIN (26.01.2015 18:55): já zas musim střílet myší :D
@kristmeister (26.01.2015 18:49): To by mne zase nevyhovovalo. Mlátenie mi ľavačkou moc nejde. Ja to mám radšej na myši.
@PRIVATE MARTIN (26.01.2015 18:47): tak jsem si to pořešil jina, střelbu a míření na myši...lehký útok na kvéčku a silný na ctrl
@kristmeister (25.01.2015 20:46): To by bolo ideálne. Ale aj na hento sa dá zvyknúť.
@PRIVATE MARTIN (25.01.2015 20:03): bych radši kdyby šly přehazovat zbraně mezi melee a střelnými
@kristmeister (25.01.2015 19:40): Ja to tiež moc nemusím, ale nič lepšie ma nenapadlo.
A v MW3 už mám nahraných vyše 100 hodín a všetky granáty som tiež hádzal Géčkom. ;)
@PRIVATE MARTIN (25.01.2015 19:36): to je docela dobré, ale já nemám rád klikání kolečkem :D vždycky jsem třeba u COD házel nebo odhazoval granátky géčkem, místo abych jednoduše zmáčkl kolečko :D
@kristmeister (25.01.2015 19:04): Ja som si dal ľavé na normálny útok, pravé na hard attack, streľbu na koliečko a mierenie na ALT.
@PRIVATE MARTIN (25.01.2015 19:02): no já si původně nechal kvéčko a éčko pro melee a na myši střelbu. Ale jak jsem zvyklej z Darksiders, tak jsem furt knipsal na myši....tak jsem si dal na levý hard attack, napravý střelbu a na kolečko míření. No a zas knipsam to levý, když chci střílet :D
@kristmeister (25.01.2015 18:17): Dohrané na klávesnicomyši bez problémov. Stačí si len dobre premapovať klávesy (to defaultné rozloženie je strašné).
@Wolverine (25.01.2015 18:10): díkes bro :)
Hele chlapci je to lepší na gamepadu nebo na klávesnici? Já to hrál chvíli na klávesnici, což jako nebylo tak hrozné, ale ta kombinace bouchaček s těma mečema je dosti na prd.
@ViRus (02.01.2014 14:09): V tom máš pravdu stojí to za pendrek.
@KRoman47 (02.01.2014 13:52): Ne díky, podařilo se mi to sehnat za 14 éček a jsem spokojen.
Ha, tak je to asi úplně jináč, takže jsem se trochu ukvapil. To však nemění nic na mém názoru na A moloch.
@Jack_Dark (02.01.2014 00:13): Pořád máš možnost, na TF2 Outpost jsou nabídky za kolem 20 TF2 klíčů, tedy asi 36€. A to se vyplatí! xD
EDIT: Tak pozdě. Ale každý, kdo chce, pořád má ještě možnost.
EDIT: Tak pozdě. Ale každý, kdo chce, pořád má ještě možnost.
@RNDr. Gunár Pavel (01.01.2014 23:11): Netřeba podařilo se mi to sehnat na Steam.
@ViRus (02.01.2014 00:20): Taky nechápu tu licenční politiku, nicméně naštěstí LEGO Marvel Super Heroes má WB a ti naštěstí nezmizeli :-)
@RNDr. Gunár Pavel (01.01.2014 23:11): Já se už ani nedivím bo konglomerát A si myslí, že si může dovolit vše a je snad horší než EA, rozumím tomu, že práva na komiksové hrdiny mají právě oni. Ale nechápu proč to nechtějí prodávat, kor když to nejsou asi zrovna levné značky.
@RNDr. Gunár Pavel (01.01.2014 23:11): Tohle nemám rád to zmizení. A to jsem přemýšlel před pár dny jestli to nevzít na to Steamu. Sakra měl jsem to koupit.
@ViRus (01.01.2014 21:59): Divíš se? Activision takhle nechal ze Steamu klidně zmizet i Wolfenstein z roku 2009, tak proč ne tohle, že. Activision nechal chcípnout celé zástupy perspektivních značek, které se ani nepokouší zpeněžit na žádné ze služeb, u takhle nové hry je to pravda zarážející.
@Jack_Dark (01.01.2014 22:06): Tak krabicovku na PS3, jestli to nechceme warezit.
@ViRus (01.01.2014 21:59): Tohle mě hodně naštvalo.
@Kovi81 (01.01.2014 21:44): To je hodně šílené a jako nechápu proč.
Teda tak humornú hru som už dávno nehral. Keby sa mi chcelo, napísal by som aj koment.
@marwel (07.07.2013 22:24): Asi otázka zvyku, mně tam absolutně žádné mrtvé zóny netrápí a řekl bych, že tam nebudou úplně zbytečně. Starý Rumblepad 2 mám už hromadu let, takže tam ty analogy jsou už uvolněné a když se spustí vibrace, tak začnou ty analogy bláznit, začne to létat i ve hře a to je na prd. Já X360 ovladač zkoušel taky a prostě mi celkovým tvarem, tvarem spouští a rozmístění analogu totálně nesedl, i když ty spouště byly alespoň měkčí. Ale zase jsem četl nějaké negativa ohledně problémů s nastavením v emulátorech, tak jsem jej zamítl. F510 byl také zrovna ve slevě, tak vycházel levněji.
@marwel (07.07.2013 22:24): Ted jsem v praci a ten soft tu nemam, ale doma jsem proste neco nainstaloval, nahral tam X360 profil a emulace klavesnice/mysi hotova, zadny problem s tim nebyl. Jestli si doma vzpomenu, napisu ti, jak se jmenuje.
@RNDr. Gunár Pavel (07.07.2013 21:38): Mel jsem to stesti a vyhral jsem na Steam Gifts :)
@kristmeister (07.07.2013 21:51): Už to vidím taky, 9 stovek za PS3 verzi, časem do ní půjdu, protože chci krabičkové vydání, které na PC už asi skutečně nebude.
Do té doby tu je Eat Lead, který by sis měl fakt zahrát, pokud jsi už tak neučinil, podobná švanda jako Deadpool. :)
@Garion (07.07.2013 00:40): Ja nekolik takovych her mam a s xboxovym ovladacem a znacnou nechuti emulovat klavesnici (mam pocit, ze to pro xboxovy ovladac neni tak jednoduche jako pro DI) jsem tak stale tyto hry nezahral. Jmenovite jde o trilogii Prince of Persia, kde minimalne v jednom z dilu je s gamepady vseobecne problem a pak treba Resident Evil 4 a Devil May Cry 3, kde se mi ani v jedne z techto her nepodaril rozjet ani DI gamepad od Saiteku natoz xboxovy.
@KRoman47 (06.07.2013 19:24): Chtel jsem F510 jeden cas koupit, ale v diskusich casto resenym tematem byly prave dead zony na analogovych packach.
Xboxovy gamepad nema naprosto zadne.
Xboxovy gamepad nema naprosto zadne.
@Shoggot (07.07.2013 22:11): Tak on to měl točit R. Rodriguez, ale ten dal přednost Spy Kids 4D