Thellwin: A neodrazovala Tě hlavně délka hry? Přece jen těch 27 levelů, které navíc nejsou zrovna nejkratší, může být otrava spojená se stereotypem i pro toho, komu se ta hra zamlouvá.
náhodou tá slovečina je super na domáce akcie, kde sa podáva väčšie množstvo alkoholu :D
Ne, ale pokud je to fan projekt, tak od toho nejspíše ruce pryč. Jednou jsem si takhle naběhl s dabingem Prey a doteď se budím zpocený, že bych to mohl ještě někdy zaslechnout. Patnáctiletý (možná ani ne) nadšenec co mluví starého indiána s intonací hodnou školní besídky prvního stupně....ne to už nikdy.
no jelikoz to nevyslo, tak to asi pan Stu pracuje jako vyvojar :)
Jo to mas pravdu, sice jsem Doom 3 jeste nehral, ale celkove hry maji vetsi stavu ve vecernich hodinach a pak specialne horory, treba Clive Barkesrs Undying jsem taky hraval jsn v noci pokud mozno sam, ovsem to plati i o filmech.
Dneska bohužel nebyl čas a navíc jsem v tom spěchu zapomněl do Liberce zavolat, jestli to v tom kamenném kšeftě vůbec mají. Takže dneska jsem tam nejel, mám to v plánu začátkem příštího týdne s rodinkou, jelikož v ty dny v OC Nisa, kde sídlí JRC, probíhá nějaká akce pro děti. Takže dvě mouchy jednou ranou. :-)
Mig: Tak to je starej příspěvek, určitě si to tam už šine a dneska ho (snad) bude mít doma:).
Chuck: Proč by jsi neměl ? Vždyť jsme ti poslali tolik odkazů, kde se dá koupit :). A chtěl jsi jet po R35 do Liberce ne ? Tak sedej do auta a ať už máš orange box doma :D
Tak to už jsem tak v půli cesty.

Pokud jsi měl radost z toho grabberu, tak to si pak u HL2 provlhčíš textil, anžto gravity gun je o malinko lepší.
Bodkin: Datáč je výrazně kratší, má 12 levelů. To víš, my jsme odkojeni němčinou. :-/ Myslím, že RoE je o něco lepší - víc bossů a pár zbraní navíc včetně toho suprového grabberu, který tam oceníš nejvíc.

Indian: Jo, to je on.
Na datáč (prvně) jdu teď. Ten grabber je nádherná ukázka poplatnosti úspěchu gravity gunu u HL2 :-D

Njn, pokud neumí anglicky - soul cube tam pořád vykřikuje, ať nejdřív sestřelíš ty poletuchy.

Jak dlouhý je datadisk... oproti D3?
chuck: myslíš tu svini co má okolo sebe ty Hledače, který musíš sejmout aby byl zranitelnej ? To ale bylo jasný hned, protože ta Soul Cube ti to sama řekne :-)
Já ho mám pořád nainstalovaný (i datadisk) a občas si některé pasáže znovu projíždím. Ani mi tenkrát nevadilo, že je poměrně dlouhý, ale stálo to za to. Nezapomenu, když mi brácha tenkrát řekl "jestli zabiješ Strážce, jseš frajer, já ho nesejmul". On tehdy nepřišel na ten fígl.
Zrovna jsem doom 3 dohrál podruhé (tentokráte po předchozích doomech) a musím říci, že ho oceňuji ještě více než předtím.
Tommy: Osobně se mi to nikdy nepodařilo.

Chuck: Na Steamu vcelku snadno. Ale pšššt.
Pls help: Nejde mne to rozjet, v konzoli to pise: Error during initialization
Driver combination does not support the necessary features. Nevite co s tim?
Jo, jo, na Dooma nic nemá. Přestože jsem se mu dlouho vyhýbal, tak teď vím jaká neuvěřitelná řežba to je. Doporučuji vyzkoušet i Plutonia 2. Já momentálně jedu mod Vile Flesh.
O Vánočních slevách jsem pořídil id Super pack, takže dnes už jsem za vodou. Doporučuju zkusit ZDaemon multiplayer Doom 2.
Nejdřív dám Master Levels for Doom 2, ten jsem nikdy nehrál. Trojku až pak. Zbytek už mám docela ohraný, ale baví to furt. Kéž by byly dnešní FPS takhle hratelné...
jak rikas :)
Ale kruci pri tahani D3:RoE jsem rozjel Doomy 1 2, bavilo me to vic nez ted samotny RoE :)
ježek - v poho, já jen že jsem pistoli zmínil v obou příspěvcích.

chuck - při správném užívání téměř neškodné. Beztak se někde zlil, upadl a sváděl to na střelbu ;)

Ano, v AvP2 to měli mariňáci lépe pořešené - světlice + dobíjející se baterka - což je ideální. Asi mu ji nestihli přivařit na brnění.
NateLogan: Tem delnasum implantovali nocni videni, ale marinakovi to nejak nestihli udelat, to je prece jasny.
Brokovnice a bez baterky? Možná tak klasické lovecké či závodní, ale třeba SWAT používají brokárny (SPAS12?) se svítilnou snad pořád. Přeci jenom je to zbraň vhodná na krátkou vzdálenost a do uzavřených prostor...

PS: Stejně mi je divné, že nikde na Marsu neměli čelovky :D
Nebudu se hádat, ani jsem to nechtěl, ale nějak jsem nenašel místo, podle kterého jsem měl poznat že mluvíme o pistoli :D
Máš s tím co dělat, protože jsi to nakousnul.
(ad 3: Hrabat se v tom mohl a měl, byl zbrojíř. Jen jsem chtěl ukázat, že udržet to není prdel ;-) )
No i kdyby baterka na zbrani byla, tak znovu jedine na samopalu. Na brokovnici se snad nikdy baterka nepouziva a ostatni zbrane jsou bud tezke, nebo experimentalni, takze na nich se baterka ocekavat neda. V Quake 4 mas baterku tusim pouze na samopalu a prepinat mezi zbranemi kvuli svetlu je kurevsky otravne (zvlaste kdyz mas pozdeji naboju do samopalu malo a pouzivas ho tedy jen kvuli svetlu). To baterka zvlast, na kterou mas navolenou prepinaci klavesu jako napriklad u gravity gunu v HL2 mi prijde jako mnohem pohodlnejsi volba.
1) Mluvil jsem o pistoli. A mluvil jsem o tom drsném mariňákovi z DooMa 3. Netuším co s tím mám co dělat já.
2) Je rozdíl mezí devítkovým samopalem a naším SAmopalem.
3) Když to neuměl, tak na to neměl hrabat. Jeho blbost.
Bodkin asi udrží samopal jednoručně v klidu :D Jenom se směju, páč brácha má docela pochroumanou ruku z vojny od klasického AK.
Nemyslim si, ze jde jen o vycvik :) Rekl bych, ze treba policajti maji s pistoli vetsi zkusenosti nez vojaci (samozrejme na vojne jsem nebyl, ale prijde mi, ze ti se uci spis se samopaly a tak) a stejne jednoruc strili docela otresne (alespon co jsem videl nejake zabery z akci v televizi/youtube), ale treba mas osobne ozkouseno, tak o tom vis vic :)
No, pokud máš vojenský/mariňácký výcvik tak to asi nebude problém, ne?

Ono to stejně totiž není žádné jednorůčo. Je několik druhů technik jak se vypořádat s pistolí a baterkou a nepřijít o přesnost.