clorky já vím že je intel lepší, ale co když si třeba za půl roku bude chtít zahrát něco jiného, např. crysis 3, na to jí I3 stačit nebude
MB corsairky? :D jojo, vím co myslíš :D
Athlon už je prostě starý, nejraději bych jí tam nacpal I5, ale na to nejsou finance
@Arcee (23.11.2012 15:17): AM3+ patice ti nevydrží ani rok.
Když na to není teď peněz, tak není důvod nedávat tam levnější ramky, a potom další 4gb dokoupit. Grafiku prostě za měsíc dokoupit nemůžeš, to samé procesor.
Na běžné hraní a natáčení je zbytečné cpát tam teplovodivou pastu, boxový chladič uchladí v základním taktu procesor úplně bez problému...
budoucností myslím 3 roky dopředu, na tak dlouho jí myslím ten CPU vydrží, pak to vymění všechno
ale ta cena... prostě se to musí vlézt do 13k a nechci na ničem jiném šestřit
já mám v PC starý athlon II 620 a běží na tom všechno jak potřebuju, pochybuju že tady to FX bude slabší...

k čemu teplodivá pasta? děláš si prdel? :D lol
AMD k tomu dává shit boxový chladiče a ještě to mít bez pasty :D

lidi já u toho trochu myslím na budoucnost, aby pak neměnila všechno, třeba jen grafiku, a né i dokupovala ramky, měnila zdroj, I5 je drahý jak chceš, je lepší, ale je drahý
Taky nechápu, na co šestijádro?
DotA a Fraps dohromady nevyužijí ani 4 jádra.
K čemu ta teplovodivá pasta? Bude snad taktovat?
RAMky OK, ale jestli chceš více využít potenciál CPU, tak rovnou 1600MHz. Jo, a 8GB je moc jen na dotu, 4GB budou BOHATĚ stačit a bude to levnější dohromady. Třeba tam za ušetřené peníze můžeš střelit I5 nebo lepší grafiku.
eh,,, já se neptal na novou sestavu :D
nepotřebuje romku ani windows a tu bednu taky nechce měnit
ty grafiky mi přijdou stejné a cpu potřebuje na ten stream výkonější, pro jistotu
430W zdroj je málo, v budoucnu vymění grafiku a bude s ní muset měnit i zdroj, to je zbytečné

Proč myslíš že je FX shit? Výkon to má dobrý a pochybuju že si ona bude flashovat základní desku, to ani já nedělám... Když to funguje tak proč bych do toho vrtal.
Taky už mám 4...
Asi by se nenašel nikdo, kdo by mi za 2 Doty dal Armu II combined ops. co? :D
Tiež sa vám zase v inventári objavili dve pozvánky?
Ja som tie prvé dve rozdal, a dnes mi prišli dialšie :D
Noob slark a noob invoker. Taky jsem viděl párkrát úplně postiženýho omniho, ale toho moc lidí nehraje.
@Arcee (16.11.2012 17:57): Ani jednoho :D dvojku nehraju tak moc intenzivně, jako jedničku ;) spíš třicetprdelí chestek jsem měl, ale pak jsem to promazal :D Jinak můžu nabídnout třeba 3 common itemy dle výběru :D Nevím jak to s výměnami chodí.
jaj, no přidám ale fialový se mi nelíbí :D
chtěl bych buť zeleného, nebo červeného, nebo oranžového
Greevilové se vylíhli a mám 3x Seraphic na výměnu, nejraději bych jiného kurýra co ještě nemám. Greevilovy v jiné barvě se nebráním.