@veselykralicek (31.12.2024 08:38): No klaviaturu jsem viděl naposledy na základní škole v roce 1995... tj. před 30 lety a to mě navíc zajímala úplně jiná muzika než hraní na klavír, takže proto neznám :) Jinak večer pokud něco hraju a hlava mi to nebere, tak už jsem to párkrát i vypnul, naposledy právě u konkurečního Drákula 3: Cesta draka. Škrábání to jsem tušil, že musím škrábat dokud se něco nestane, tyhle mechanický puzzly tak většinou bývají.
Jinak GOG mám fakt rád oni to na 99% procent mají odladěný tak, že to bez problémů spustíš, jak předtím když jsem měl ještě XP, tak teď i na Win 7. Stalo se mi 2-3* že byl problém z desítek her. A občas to mají tak levný, že se ani nevyplatí to pirátit :)
No a Sherlock Holmes sérii někdy do budoucna taky plánuju, nehrál jsem nikdy jediný díl, pokud je tam ten systém poznámek/stop takhle tak proč ne. Jen mám strach, že mě to moc příběhově bavit nebude, já nejsem příliš fanda těchto retro detektivek (Doylům Holmes, Christie a její Poirot/Marplová) - max. tak v nějakém superhvězdném retro filmovém zpracování.