Náhodou jsem se dostala k traileru této hry a vážně mě zaujal. Vypadalo to, že se bude jednat o zábavnou a hlavně škodolibou hru, kdy „vypravěč“, tedy hlas, co vám říká, co máte dělat, bude trochu jako GLADOS v Portalu.
Po dohrání hry můžu říct, že to tak úplně není. Hra je určitě humorná, ale vtípky a narážky se opakují. Problém je, že levely musíte projít vícekrát, pokud chcete odemknout všechny troje. I když při každém projití neříká vypravěč to samé, stejně se začne brzy opakovat. Ta samá hláška, když jí slyšíte po čtvrté, už opravdu není vtipná.
Příběh s kačenkou pobaví. Nemám, co více bych k němu dodala. Pixelová grafika neurazí, ani nenadchne.
Hra by podle mého mohla být i o něco delší. Cenovka není příliš vysoká, ale přesto se najdou hry, které za stejnou cenu nabídnou mnohem delší dobu hraní. Já sem hru dohrála za 6 hod. Je pravdou, že jsem neopakovala každý level, dokud bych nezískala všechny trofeje a možná jsem někde přehlédla nějaký způsob pokračování.
Nevím, jestli je to tím, že jsem měla velká očekávání, ale hru hodnotím tak, že neurazí, ani nenadchne.
Pro: humor
Proti: grafika, délka hry