Poradíte mi prosím někdo, jak zabít Big Jesus Mordino bez toho, aby na mne padlo podezření? U Wrighta se mi to povedlo za pomocí těch dětí a tohohle všiváka bych se potřeboval také zbavit pokud možno s co nejmenším umazáním.
Tulareanus: Zkoušel jsem a bohužel neměl.

Pár km na sever je The Den, kde je Smitty, který jich měl požehnaně, takže problém vyřešeň, i když jsem se trochu prošel. A to si pamatuju, jak jsem to od něj schválně nekupoval, že palivo určitě seženu v každým městě.
To je přesně důvod proč v kufru u auta mám vždycky trochu paliva :) osobně tam nechávám ty menší články, které stejně do zbraní nepoužívám. V Renu by měl prodávat ten týpek jak ti ukradne auto palivo, ale neprodává ho ... asi budeš muset jít pro palivo pěšky třeba do NCR.
Nevíte kde můžu v New Reno, nebo Reddingu sehnat palivo do auta? Chcíplo mi to zrovna na půli cesty...
Tulareanus: No ale teda to zpracování... Fuj. Jinak škoda že toho chlapíka neznám... Možná bych se taky zasmál.
Chybička se vloudila sem místo zpět dal esc .. hned mi lehnul sulik na hard :D no aspon je o starost míň :D(ale nějakej větší rozdíl v tom stejně nevidim no možná časem) taky mi přijde že je třeba i těžší páčení zámků a předpokládám že bude i těžší někoho ukecat .. takže budu muset pořádně plusovat jak vidim tyhle skilly.

Jinak mě štve že i když se chovám maximálně zle tak jak přijdu do nějakého města a třeba zabiju toho krále krys tak mi to hned zvedá karmu .. to samí ty potulní lupiči .. naštěstí když bojujou s nějakou karavanou tak sejmu i tu karavanu tak se to aspon vyruší :D
Tak sem to rozehrál jako zlej a docela hardcore záležitost :D za začátku sem si dal krásně zápornou karmu ale při cestování stačí sejmout pár lupičů a už je zase kladná ... to bude složitější asi :D:D

Jinak hra na hard mi přijde tak na stejno jako normal ... nemám moc rád, když nevidim skoro žádný rozdíl (tady žádný) při změně obtížnosti.
na 2 body sa dá ale znížiť len minimum zbraní, čo sa týka strelných, tak si pamätám, že magnum a P90 tak šli.
Jo ten perk ti přidává AP ale ten perk si můžeš vzít jen třikrát. Takže AP na 12 určitě mít můžeš. Jde o to že žádná pistole nepotřebuje na výstřel jen 3 AP, takže nemůžeš střílet 12krát za kolo jak jsi psal.

Akční hoch ti přidává normální AP na cokoliv pak tam je ještě jeden perk co ti přidá 2AP na chůzi.
Nebo že bych si to spletl s Action Boy? Moment, je tam nějaký perk, co přidává AB, ne?! Na vyšších levelech určitě...

MtD: Ten přidává jen 2 AP na chůzi, pokud si dobře pamatuju... Ale je tam ještě jeden, podobný.
AP můžeš přesáhnout přes 10 přišel jsem na to až na konci hry, když jsem před bossem dostal level. Tak jsem si rychle hodil první perk co tam byl (akční hoch) a najednou koukám že po prvnim výstřelu z pulsní pušky mi to vzalo jen 2 body (a ve statistikách mám přímo napsáno že mám 11 AP).
AP je predsa maximum desať + ak nerátame bonusy na chôdzu ala action boy

Daemon: tam sa človek pozrie za iné postavy
No jasně, hlavně Wrightovi ho respeknutí tolik, že na tebe plivou. A přijdeš o celou lokaci SAD.
mě se povedlo mít nejméně 2AP za výstřel. Ale nedivil bych se, kdyby s nakombinováním perku to u jednoruček šlo na 1AP.
Tak aby jsi si vystřelil 12X tak by jsi musel střílet za 1AP a to jde ? Hrál jsem F1,2 jen jednou tak sem ještě neprošel všechno, ale mám za to že jsou jen dva perky na snížení AP.

Asi skusim toho jednorukýho a najdu mu ten alien blaster :) druhej perk bude mít gifted ať si můžu taky jednou skusi střílet třeba na hlavu :D
Když rychlostřelce tak jednorukého a hurá na 15 lvl na perk bonus kadence. To se pak s laserovou, plasmovou nebo Gaussovou pistolí střílí za kolo efektivněji, než s puškami a perkem odstřelovač.
Tak já se právě chci přidat k těm otrokářům až potom co udělám ostatní questy. A v new rene je něco když jsi otrokář ?
Náhodou za otrokára sa mi dobre darilo trebárs v takom New Rene a aj tie otrokárske výpravy boli celkom sranda.
Javor: To prej i zabiják dětí to tam má těžký.

Tyhle dvě věci si nechám asi až na konec. Taky mě napadlo to hrát za takového neutrála (nepředpokládám že jsou tam nějaký questy na které potřebujete hodně zápornou karmu, nebo se pletu ?) protože třeba ty otrokáře nebo mafiánské rodiny si stejně budu chtít vykosit a přece tam ty xp jen tak nenechám válet :D (je za ně dost karmy).
MIG: Nejlepší parťák pro zápornou postavu je jednoznačně Vic. Neopustí tě, ani když budeš pravidelně snídat nemluvňata, a když se dostane na vyšší úroveň, tak není o nic horší než Cassidy. A pokud mu dáš cokoliv Gaussového, tak je z něj strašný řezník.

S otrokáři ale pozor, přidání k nim velmi omezí možnosti i pro zápornou postavu. Holt mít na čele vytetován název profese se na osobním životě podepíše.
Jo gifted a rychlostřelec to je klasika :) sem se celou dobu divil jakto, že nemůžu mířit na hlavu jak o tom furt někdo píše a ono je to kvůli tomu rychlostřelci :D

Docela furt přemýšlim jaký dát hodnocení falloutu 2 :D na začátku jsem měl nutkání dát těch 100% ale to většinou dávám hrám které po nainstalování dám hned několikrát za sebou :D což u f2 zrovna teď chuť nemám. Hlavně kvůli té hře za zlého :D a bohužel to neni jako v bg2 kde si prostě vemete třeba jinej class a jedete nějaký další questy aspoň, ale bylo by to to samí.
tak když jsem hrával, tak vždycky perky gifted a a rychlostřelec. Sice jsem nemohl mířit na oči atd, ale vzhledem k tomu, že jsem šel pak to heavy zbraní, tak nebylo třeba. Časem přidat ještě jeden perk co ubírá AB za jakoukoliv akci při boji, tak jsem měl dávku za max 5 bodů :)
A bozar je rozhodně heavy weapon.
Sulika jsem měl vždy jen do startu než jsem ho vyměnil za cassidyho a Markuse.
MIG: Sulika predaj v Dene do otroctva :D

Say: Grampy bone agrees, ale to možno tak, keď to hráš prvý-druhý raz. Keď už hru poznáš, tak je to v podstate jedno.
No sulika si vemu asi jen na začátku než mi klesne karma a nebudu si moct vzít skoro nikoho ... je to škoda čekal bych že to bude víc promakaný v tomhle směru.
Mňa vždy Sulik po čase sral nielen svojim intelektom, ale i svojim "skillom" neustále liezť do rany. :D Ale na začiatok je veľmi dobrý, tj.
Sakra to za tu zlou postavu budu snad muset hrát sám ... sem koukal na net a většina společníků odejde nebo se k vám nepřidá když máte karmu -100. A to hlavně ty nejlepší co bych bral jako marcus cassidy nebo sulik.
Jako zlej jsem nikdy nehrál, nějak se mi to vždycky příčilo :), takže těžko říct, ale jen co jsem zkoušel tak jako otrokář člověk asi zrovna moc oblíbenej nebude, a otrokář co střílí děti, vykrádá hroby a ve volnym čase točí porno asi teprve ne :)

Peníze se rozhodně hodí, lepší než tahat spoustu vybavení, některý střelivo je hodně nedostatkový a zároveň rychle ubývá.

Co se týče modulu pro vnímání tak ten je ve třetím podlaží v Military Base, je zelený
Tak oni třeba ty co mají brokovnice k tobě běhají. Tentokrát to budu ale hrát bez marcuse :D sem měl charisma jen 2 tak jsem mohl mít jen 1 člena v partě tak sem vzal toho nejsilnějšího ale občas mě s tim minigunem spíš sral :D i když kdybych mu nechal plasmovku tak by mohl být v pohodě.

Jinak teď asi budu hrát jako zlej (a potom jako blbej:D) a jsou nějací lidi, kteří nemají rádi když jste zlí ? Určitě si chci totiž vzít třeba cassidyho a pak ještě někoho. Měl jsem během hry totiž dost problémy s tim že jsem neměl kam dávat věci :D

Jo a jsou vůbec ve falloutu 2 k něčemu peníze ? V prvnim díle se vyplatilo je střádat kvůli operacím ale tady se dělají jen prostřednictvím nějakých čipů .. (btw nevíte kde je čip se kterym si zvýšim vnímání ? Jsem končil hru s vnímáním na 9 protože jsem ten čip nikde nenašel).
MtD - na lidi apod. je to celkem nepoužitelný, ti k tobě jen tak nepřiběhnou, ale na ty nejtěžší nepřátele za který je nejvíc zkušeností jako párači, alieni, kentauři je to ideální zbraň, sami přiběhnou, tudíž malej dostřel nevadí.
Jen ten dostřel 10 :D ono když budeš někde střílet za tmy tak ještě budeš muset k nim dojít :) takovej problém sem měl s tim koltem magnum jak tam je že on sice byl silnej a stejně jako alien blaster chtěl mohl hodně střílet ale byly situace, kdy jsem s nim prostě střílet nemohl :D naštěstí nepřátelé často přiběhnou k tobě :)
MtD - jj, dva body za výstřel je luxus a když uvážim tu damage, tak je to solidní zabiják.
No tak to se potom po něm podívám. Možná to dám i znovu za zlou postavu :) nebo blbou ještě nevim která je tak lepší :D:D

Slayer: On má jen 4 AB takže je to docela dobrá volba další hru dám na hard tak doufám že to bude pořádně těžký a využiju ho, protože s těma dvouma perkama s nim vystřelim pětkrát za kolo což už je celkem v pohodě :D
Jj, je na sever od Modocu, chvilku to trvá, já tam na tom kousku mapy u okraje jezdil ze strany na stranu a potkával jsem ho často, měl u sebe tři alien blastery :)

Podle informací na netu jde ještě získat v Enklávě v bludišti po hacknutí terminálů, nutnost mít speech 100% a dokonce nežere 3AB ale jen 2AB, asi bych si to měl zase zahrát a osvěžit si paměť.
Tak hra dohrána :) (ještě se mě to ptalo jestli chci pokračovat ve hře ale přepokládám, že už tam nic moc novýho neuvidim, když jsem všechno prošel.

Sakra mohl mi někdo napsat že na konci hry si skoro nevystřelim :D (pokud bych to tam nechtěl celé vyhladit). Jsem sebou tahal asi tak 1500 munice do pulsní pušky, 500 do gaussovky, přes 1000 do P90 a nakoupil jsem i spoustu munice marcusovi a nakonec sem vystřelil jen jednou z pulsní pušky do prezidenta a pak asi dva zásobníky do toho týpka na konci ...
Karasman: To platí tuším o jedničce. Ve dvojce se skutečně jedná o obchodníka, který by se měl motat někde na sever od Modocu. Navíc Blaster nemusí mít vždy u sebe. Tak jako tak, ani jedno ze setkání se mi za celá ta léta nepovedlo.
Jj, Alien Blaster se dá sehnat jen při náhodném setkání, kdy narazíš na ztroskotané UFO. Já osobně nikdy to štěstí neměl.