Hmmm, už se mi to motá. Být tebou, tak se zkusím zeptat tady - http://forum.madbrahmin.cz/index.php
Tak ten quest jsem splnil jako prvni.
Obávám se, že bude nutné tu čističku opravit.
Myslím že pak teprve řekne, že je tam klid a může BH opustit.
Myslím že pak teprve řekne, že je tam klid a může BH opustit.
Ze ma moc prace pujde az se to trochu uklidni, myslis ten quest s osvobozenim veznu? Ten jsem taky splnil. Karmu mam 520. Ani otrokar ani zabijak deti nejsu, naopak mam perk Dobrak.
A co ti říká, když mu to nabídneš?
Aby se přidal, musíš mít místo v partě, musíš vyřešit jak pohřešované lidi, tak i úkol související s těmi fanatiky ve prospěch mutantů a musíš mít kladnou karmu. Možná nesmíš být ani otrokář nebo zabiják dětí, ale tím už si nejsem jistý.
To je fakt, ale ja jsem si ten quest s odplanenim cistice nechal az na konec abych mohl prave vzit ssebou toho Markuse, ale on i presto ze jsem vyresil jeho quest s hledanim pohresovanych lidi nechce jit. MArkus by se mel pridat po vyreseni 1. a 2. questu, ty jsou v pipboyovi zaskrtnute jako splnene, takze nechapu...
Spolupracoval jsi s anti-mutantníma fanatikama. Pomohl jsi jim v jejich boji, tak se nediv, že mutanti odtáhli pryč po odpálení čističky.
Jo jenze jak vezmu do party toho Markuse kdyz ke mne nechce jit ani po vyreseni jeho questu? Po vyreseni questu s odpalenim cistice se stane to co jsem psal, takze Mrkus zmizi... Kvuli nemu jsem uz nechal zemrim Vica, abych ho prijmul do party a uz jsem prepsal to ulozeni kde byl jeste Vic zivy :( Kurna co akce to nejaky problem, neni questu ktery by probehl hladce, vidim ze to asi neni hra pro me i presto ze vsecho ostatni mne neskutecne sedi (pribeh, atmosfera, hudba, zbrane, ...) Mozna to lip pujde az to budu hrat po druhe.
Tak jsem se spletl: To co jsem psal se stalo az po ukonceni questu s odpalenim cistice vzduchu....
Takové bugy snad už nejsou ani možné. Máš to opatchované na 1.02?
Protože pokud ne, mám více než solidní podezření, že se ti to ani nepodaří dohrát.
Jak to myslis? Ne stal pred vchodem jednoho domu, ale ted uz tam neni. FAkt, skoro vsichni zmizeli az na jednoho doktora a par lidi. Mutant ani jeden.
Marcus nestojí u studny v Broken Hills?!
Tak ted uz to asi bude bug: Splnil jsem quest s osvobozenim lidi, ktery me zadal Marcus. Jenze kdyz seberu dopis a vylezu z podzemi, tak jsou vsichni az na par vyjimek pryc. Hlavne jsou pryc vsichni Mutanti vcetne Marcuse, Francise a Zaiuse. Nemuzu ted vzit ssebou Marcuse :(
Proto musíš pročítat pip-boye a rozvrhnout si to tak, abys zabil jednou ranou i pět much. A to, že se budeš vracet z města do města je ve Falloutu samozřejmostí.
Asi tak. Krome toho ze nehraju jen linearni hry. Treba JAgged Alliance 2 nebo HOMAM 3 jsou me nejoblibenejsi a rozhodne nejsou linearni. Toto se mne stalo jen u Falloutu protoze tam je mega questu a dela me problem se v nich orientovat, jak je vic questu ktere nemam vyresene a musim jit dal do dalsich mest tak to mam furt ulozene v hlave ze jsem nedodelal ty questy a uz mam jit na dalsi, pak se do toho pridaji problemy co jsem psal a jsu frustrovany.
Tommy chce mít asi všechno pod kontrolou a je zvyklý na dnešní lineární hry, kde skoro platí pravidlo ,,Jednou jsem tam byl, podruhé ani náhdou, jdeme dál". Jak já toho Fallouta zbožňuju=)
Tommy ... ty jsi prostě hráč jak prase. Rozumím, že bugy se tu rozebírají. Občas nějaký problém, ale ty se tu ptáš na všechno. Když nejdou odemknout dveře, tak máš malý lockpick, tak jdu pokračovat v příběhu a až si ho zvednu tak se vrátím. Popř. použiju paklíče, které lockpick zvyšujou.
Jaké město? Jaká mapa? Tak to už začni hrát pořádně a možná pochopíš, že se můžeš ke questům vracet zpětně.
T: Pokračuj dál, třeba ji najdeš. Je v New renu.
Pouze, pokud mnáš vysokej Lockpick a nezničíš zámek.
Ok a kde tu mapu najdu?
A pres ty dovje oplocene dvere se tam nedostanu?
A pres ty dovje oplocene dvere se tam nedostanu?
Jestli se nepletu, tak tě k tomu hlavní dějová linka dovede. Sice ne asi přímo a záleží na rozhodnutí, ale dá se...
Když najdeš tu mapu, tak se ti lokace už nebude jevit jako neznámá a půjdeš z jiné strany automaticky (jinak ne).
A kde z druhe strany? V jake budove a v jakem meste? Prosel jsem sektory okolo aji tu jeskyni a zadny jiny vchod jsem nenasel..
Vím která to je.
Řekněme, že se tam jde dostat z druhé strany a nebudeš se muset potýkat s dvěřma (klíče jsou myslím uvnitř), ale musíš najít mapu. V jednom sejfu. V jedné budově v jednom městě.
Vybusniny jsem zkousel a nic to neudelalo, dvere jsou furt zamcene. Ta lokace by se mela jmenovat RAiders Gild. Jinak ten paklic je ocividne napicu, ani jednou jsem nic neodemcel co jsem ho zkousel... naopak, akorat se mne kvuli nemu nekolikrat zasekly dvere.
Už asi jen pár liber TNT.
Potrebuju poradit: U broken Hills je misto oznacene jako Neprozkoumane a je to takova jeskyne, kde je po ceste plno pasti s vybusninama (nastesti moc neubiraji). Dole je sektor s Radskorpionama, ale jinak cesta vede jen pres dvoje oplocene dvere, za kteryma je skupina hodne ozbrojencu (i par vojaku). Jak se pres ty dvere dostanu? X-krat jsem zkousel paklic ale tim jsem ty dvere akorat zablokoval a uz s tim neslo nic delat, klic nemam zadny...????
marwel: Stačí kliknout pravým na fallout2.exe a pohrát si ze záložkou kompatibilita. Mě jede bez menšího problému.
Tommywise: Za 1, opatchuj to.
Za 2, do předmětu nemusíš nic psát.
Za 3, používej editovat poslední když píšeš víc příspěvků za sebou.
Tommywise: Za 1, opatchuj to.
Za 2, do předmětu nemusíš nic psát.
Za 3, používej editovat poslední když píšeš víc příspěvků za sebou.
Tommywise: Hrál jsem to nedávno, opatchovaný, a na nic takovýho jsem tam nenarazil. V Modocu je jen obří krysa a ten výbuch nezabije nikoho. S těmahle bugama pochybuju, že se ti to vůbec povede dohrát.
V modocu je párač. Chovají si ho tam na vejce.
Tak ted si budu muset ujasit par veci. Modoc. Mestecko na pul cesty do Vault City, ze? Vlezes do hajzliku, odpalis bombu a zabijes obri krysu ci co to je. ? Mozna si to pletu, je to uz delsi doba so jsem to hral. Tam ale myslim zadny parac nema co delat. Jinak tam byl ukol se Svetloplachy a ten pokud nesplnis, tak je lide z mesta napadnou a pochcipaj. Alespon tak nejak by to melo byt. Kazdopadne pokud je tuhej, hodinky mu vratit samozrejme nemuzes, ale nic ti nebrani ve hre dal pokracovat.
Ah! Kdybych nemel problemy se zobrazovanim barev na Sedmickach urcite bych si to znovu zahral.
heh, tak nakonec to bylo tim Deathclawem, tentokrat jsem ho nez jsem sel do podzemi zabil a po vybuchu byli vsichni zivy. Jenze je tu dalsi problem: Za zkusenosti jsem si vybral perk, ktery mne dal charisma +1, takze mam 8, tudiz podle Paula muzu mit 4 partaky, jenze ten Lenny ke mne furt nechce jit.... jen se zvysil pocet vet v rozhovoru, rial cosi o valce pred 160 lety.
Ale prezila to takova obluda Deathclaw, kterou jsem zabil. Ja jsem totiz jeste nez se stal ten vybuch v podzemi odpalil te oblude boudu, ale nechal jsem ju zit, protoze kdyz jsem ju zabil tak jsem nemel moznost ukoncit kolo. Neni mozny ze kdyz jsem byl v tom podzemi, tak ze ta obluda vsechny civilisty v Modocu pozabijela?
toho Farrela ten vybuch zabil, lezi na zemi jak pytel brambor XD
Nevim na co vsechno jsi narazil, ale problemy s Vicem a v Modocu jsou stoprocentne bugy. S Vicem mas normalne moznost mluvit (neznam nic, co by tu moznost znemoznilo aniz by to nebyl bug) a po vybuchu v Modocu ma okoli zustat nedotceno.
tvle si delas srandu? :D Prece to nebudu hrat cele znova, to jsou fakt vsechno bugy?
Koukej to uz konecne preinstalovat! Takhle zabugovane to snad nikdo jeste nemel.:D
Jak mam v Modocu predat nalezene hodinky kkdyz po vybuchu vsichni zmizi.. i ten kteremu mam predat hodinky, tudiz nemuzu splnit questy
Jo, ten quest uz mam davno splneny.
a byl jsi v tom vaultcity za Vicovou dcerou?
No zadne patche sem tam nedaval, protoze uz by tam mel byt spolu s cestinou. Jinak to vim ze mu muzu v rozhovoru rict at ji schova, ale jak kdyz s nim vubec nemuzu vyvolat rozhovor.
Jestli s ním nemůžeš navázat rozhovor, tak ti nejspíš chybí poslední patch. A zbraň mu vezmeš tak, že mu v rozhovoru řekneš, že potřebuješ, aby ji schoval. Voala, má ji v inventáři.
Je to v questu ;-) A nikoho nevinného nezabiješ.
A nepujdou potom proti me partaci, pokud to zabiti Masona neni v questu? Kdyz jsem pracoval pro otrokare v Denu, tak jsem zabijel nevinne lidi a pak po mne sli partaci + mne klesla karma.
Ještě lepší řešení je zajít do New Rena, zabít Masona (myslím že se tak jmenuje) a vzít si jeho stylový brejle co zvyšujou Charisma +1. Akorát je nutný se připravit na vyvraždění celý Salvatorovic famílie : )).
Dalsi problem: Rikate, ze Vic je specialista na brokovnice, jenze jak mu ju mam dat kdyz se mnou nemluvi a nejde s nim navazat rozhovor? Ma loveckou pusku Colt, jenze kdyz mu ju chcu ukrast tak to nejde, protoze ju nema v inventari ale v ruce.
Vic umí akorát se shotgunama a táhne se jak smrad. Lenny s pistolema, ale i energetickyma a navíc je slušnej doktor. A nemá debilní poznámky=)
Charisma mam 7- Vyborne. Mam ted 3 spojence, takze podle tvych poctu uz 4. fakt mit nemuzu :( Kdo je lepsi ten Lenny nebo Vic? Uvazuju ze bych oddelal Vica, protoze stejne je furt nasrany a nejde s nim mluvit. Misto nej bych vzal do party toho Lennyho. ALe tak ciste od pohledu je teda Lenny proti Vicovi nic, vypada jak kdyby mel zemrit a ze neudrzi ani devitku XD
pokud máš malé charisma, tak máš limitovaný počet spojenců. myslím, že za dva body můžeš mít jednoho spojence.
Od Randala jsem vzal tu soucastku a v elektrarne mne ju tam namontoval jeden Ghoul. Takze Lennyho teda mit jako partaka nebudu... :/