@Hydr0gen (10.09.2012 11:55): K BoS se dá dostat i bez setkání s Deathclawy, když to šikovně obejdeš ;)
@Say (09.09.2012 22:27): Díky moc, to rozhodně pomohlo.
Každopádně teď procházim od Repconn HQ k Hidden Valley (předpokládám sídlo Brotherhood of Steel) a silnice je jich teda KU**A plná...a na všechny strany. Opět bez nějakého boostu (psycho, stealthboy) dám maximálně jednoho na dálku. Když na mě vybafne zpoza šutru, tak se nečapu.
Mmch, tak energy weapons mám už dokonce 89... (2krát knížečka "Nicola Tesla and you" z Repconnu:)).
@Hydr0gen (09.09.2012 22:23): Kripli jim nohy ve VATS, vypni VATS, uteč, čapni, zapni VATS, snipuj...
Nějaké rady jak na dospělé (ne "young") Deathclawy?
Jsem level 19, mám energyy weapons 80+, gauss rifly na dálku a recharger pistol na blízko, mířim na hlavu a i jeden mi dělá dost problém. Bez výbušnin nebo terénu hrajícího extrémně v můj prospěch je to i tak vždycky o držku.
@Say (07.09.2012 17:54): Mockrát děkuji.
@Eru (07.09.2012 17:50): Jsou přidány přímo do hry. Ukáže se ti po naistalování nový quest a zpravidla budeš muset dojít k nějakému místu, který tě po potvrzení přenese do obsahu DLC.
DLCs jsou implemetovány přímo do hry (jako např. u Mass Effect 2) nebo oddělené (jako např. nová dobrodružství u Witcher 1), spustitelné pouze z menu?
@valcik (02.09.2012 22:18): Hlavně si najít vlastní způsob, ne? :)
@Sinister (02.09.2012 22:18): Ty zurvalče! xD
@valcik (02.09.2012 22:15): Obléknout nejtěžší brnění, připít si na rychlost našich žen a krásu našich koní, zařvat "berserk" a ono to nějak dopadne.
Prostě mě pokusy jít na to chytře během prvního hraní, při němž jsem tuhle pasáž děla třeba 45min., u mě vyvinuly jakýsi podmíněný reflex, který mě naučil, že tenhle postup není pro mě.
Ono je to hrozne jednoduché. Stačí dobehnúť k prvej rozvaline po ľavej ruke a učupiť sa do rohu. Salva po chvíli skončí, vtedy treba znova prebehnúť o barák ďalej a znova čupnúť do jediného zachovalého rohu. Po ďalšej salve už sa dostanete k plotu a streľba skončí.
@Borghal (02.09.2012 22:06): Já tyhle věci ve hrách nemám rád - když na mě útočí někdo, kdo tam vlastně ani není -, takže mi trvá asi tak dvě minuty, než se ze mě stane berserk. Ačkoli v posledním hraní jsem to hrál v klidu s prakticky stejnými výsledky, takže na to prostě asi nemám talent.
Nakonec jsem použil wikinu zde (sekce Notes dole) a šlo to. Šel jsem teda po té levé straně od týpka se sázkou, něco mále jsem dostal, ale překvapivě za chvíli střelba přestala a to jsem byl od plotu ještě daleko. Ale to předchozí zkoušení bylo frustrující každopádně.
@Sinister (02.09.2012 22:00): Huh, já jsem proběhl tak na třetí pokus (v rámci jednoho dorhání) jen s lehkým úbytkem zdraví. Důsledné schovávání kolem budov dost pomohlo...
@Hydr0gen (02.09.2012 21:32): Nikdy za čtyři dohrání jsem nevyužil cestu, kterou mi radil kdokoli. Strategie 'pošahanej králík Buggs' byla jediná funkční. A za ty čtyři dohrání jsem nikdy nepoužil stejnou. Taky jsem nikdy nedorazil s víc jak polovinou zdraví a méně než zlomenou rukou a hlavou.
@Hydr0gen (02.09.2012 21:32): nemůžeš se k nim dostat? :-) banda zmrdů, ale jako spojenec jsou velmi užiteční...
Dammit, ty Boomers mě sajou krev (asi trojitej eufemismus:)).
Heh. Ve Freeside jsem si udělal špatnou reputaci, čímž se se mnou skoro nikdo nebavil. Přestali na mě útočit i Freeside Thug, kteří se tam ale i nadále spawnovali a jen tak stáli. Paxem si vykoupil svoji pověst a když jsem vešel na ulici, rozpoutala se neuvěřitelná jatka. asi 30 špinavců s tyčema proti jedné Multiplas Rifle.... nerovný souboj, po kterém na ulicích zbyly jen torsa, zelené hromádky goo a zbytky končetin. Funny.
@Say (27.08.2012 22:34): Asi tě zklamu, ale chyba byla v souboru. :D Nakonec jsem to sloučil s vampire modem. Prostě jednotlivé položky dal do něj a už to jede.
@Garret (27.08.2012 16:39): Jj, to mě taky štvalo. Já teda ve stealthu vykradl kasu se svými věci. Sice mě ten týpek při tom vždycky viděl, ale jednou se mi ho podařilo zabít tak, že na to nikdo nereagoval:).
@Elssir (27.08.2012 21:14): Řekni, žes to blbě extrahoval, prosím=D
:-D
@Elssir (27.08.2012 20:21): super už to jede!!!
@Say (26.08.2012 22:27): Hele teď mě ještě napadlo. Ten mod je v Zip formátu, ale ostatní jsou v rar. Nemůže to být tím?
@Bodkin (27.08.2012 18:37): @Say (27.08.2012 19:35): Vidíš, to ani nevím. Tak při příštím hraní :)
@Sinister (27.08.2012 18:17): ED-E je chodící ponk přece.
@Sinister (27.08.2012 18:17): Veronica nebo vylevelovaný E-DE po LR.
@Sinister (27.08.2012 18:17): jo, zrovna mě to taky napadlo. budu muset při dalším levelu vzít lockpick skill a vypáčit zámek v bance, abych se dostal ke svým věcem...
V takových situacích mě mrzelo, že postava musí dávat díly dohromady jen na ponku a nemůže zaimprovizovat na místě. Propášnout si pár deka plastické trhaviny, náramkové hodinky, někde ve hře najít dráty, položit to Mortimerovi pod řečnický pultík a s ledovým klidem odejít jak Harry Tasker hlavní branou... To by bylo žůžo!
Případně najít šroubovák a vrazit ho strážím do krku.
A vůbec - chtěl bych toho asi moc, ale využít víc předmětů jako zbraně a vycucat craftění na maximum, to bych si fakt přál.
Případně najít šroubovák a vrazit ho strážím do krku.
@Garret (27.08.2012 17:34): Ah, omlouvám se za poučování.
Co si pamatuji, na místě se jde dostat akorát k .22 s tlumičem a kravím obušku.
Co si pamatuji, na místě se jde dostat akorát k .22 s tlumičem a kravím obušku.
@Bodkin (27.08.2012 17:31): vím vím, při první hraní s tím nebyl problém, bo jsem byl stealth založená žena. ale teď bohužel stealth skill nemám, protože jsem science založený geek, taxe snažím najít jiné řešení. no a pěstičkama je taky neubiju :-)
@Garret (27.08.2012 16:39): Musíš mít dostatečný stealth skill (přes 50) a promluvit si s jedním maníkem, který tě to naučí
@Hydr0gen (27.08.2012 09:29): zrovna ho dělám, ale zatím jsem nepřišel na to, jak propašovat zbraně do white gloves society :-)
Quest "Beyond the Beef" = brrrr.
@Say (26.08.2012 21:55): tak ale dík za snahu. :D
@Elssir (26.08.2012 21:30): Jak jsem psal. Netuším.
@Say (26.08.2012 21:19): tobě funguje?
@Elssir (26.08.2012 21:12): Stahoval jsem ho, instalační postup jsem ti napsal. Jiný není. Ale je možné, že samotný mód je buglý, to jsem nezkoušel.
Tak nevím. Nezkusíte si ten mod taky někdo sáhnout, abyste mi napsali jak na něj?
@Say (23.08.2012 17:19): tak to nevim. Nic takoveho to po me nechtělo a jinde to není potřeba. Počkat mod manager je mi na houby. Tenhle mod není z nexusu ale z fileplanet.
@Elssir (23.08.2012 12:32): A potvrdils přepsání souborů? Popř. máš módy správně řazení pomocí Mod Manageru a BOSS?
@Say (23.08.2012 12:23): jo mam, ale mám pocit, že je tendle mod nějak divný. když ho člověk stáhne je rozdělen na moc složek. a esp soubor mám i zakliklý. Nejde meshes a textures. Mám je vložené v Data, ale ve hře jako by neexistovali.
@Elssir (23.08.2012 10:13): A máš ten esp soubor opravdu ve složce Data a ne přímo v kořenové složce hry?
Fallout New Vegas\Data\mod.esp
Fallout New Vegas\Data\textures\...
Fallout New Vegas\Data\meshes\...
Fallout New Vegas\Data\mod.esp
Fallout New Vegas\Data\textures\...
Fallout New Vegas\Data\meshes\...
@Say (22.08.2012 22:13): Jako zkopírovat to umím, ale v Data files se to vůbec neobjeví a ve hře mi textury pořád chybí. Nemám třeba zkopírovat až to co tyto soubory obsahují? V souboru meshes je pak např. soubor characters a tam jsou teprve jednotlivé soubory skinů.
@Elssir (22.08.2012 21:57): Co nejde? Nakopírovat tam ty složky se soubory a potvrdit přepsání?
@Say (22.08.2012 20:34): No a to právě nejde...
@Elssir (22.08.2012 19:56): Pochopitelně meshes a textures musí taky do složky Data. Esp souboru jinak chybí požadované textury/modely.
@Say (22.08.2012 19:19): Jo to jsem udělal, ale jsou tam i soubory meshes a textures. soubor esp jsem zaškrtl, ale nevím co s těmito. Ve hře se postava ukáže jen jako červený kosočtverec. Netuším co dělám špatně.
@Elssir (22.08.2012 18:55): Do složky Data. Nezapomeň zaškrtnou esp (pokud tam nějaký je) v Data Files v launcheru hry.