Komentáře
Pro: Grafika,hodně zbraní,vozidel
Pro: otevřenost, akce, grafika
Proti: mutanti
Pro: Všechno kromě mutantů a příběhu
Proti: Mutanti a příběh : ).
Takze z trojlistku hernich FPS pecek roku 2004 ziskava FC po pravu posledni pricku....Half-Life 2 se proste povedl a Doom 3 neni zase tak spatny jak se rika :-)
Pro: grafika, nektere venkovni scenerie, misty vyborna hratelnost, Ai lidskych protivniku
Proti: grafika, prevladajici stereotyp a nudny level design, konec, ach ty mutanti
Nemám čo extra k tej hre povedať, graficky pekná, typicky akčná FPS strielačka. Príbeh o tom ako hrdina zastaví zlého vedca. Veľmi mi chýbalo manuálne ukladanie no a mutanti? Na čo? Nemám rád takéto twisty, kde sa celú hru bojuje proti normálnym ľudom a kde tu zrazu, BOOM, mutanti, have fun.
Pro: svižná, akčná hra
Proti: nemožnosť manuálneho ukladania, mutanti
I po těch několika letech se pořád jedná o slušnou a pocitvou akci, ve které není nouze o strach. Far Cry nastavilo vysokou laťku a tu si drží i nadále.
Pro: Kompletní česká lokalizace, výtečná grafika, prostředí exotických ostrovů, s příchodem těch ošklivých exemplářů hra neztrácí kouzlo
Proti: Místy děsivé, místy slabé,
Fantastický otevřený svět, na svou dobu opravdu next-gen, jak vodní hladina, tak vegetace. Malé mínus za který ale hra schytala hromadu hejtů byli byli enemáci co na nás z džungle vybafli zhruba v třetině hry.
Pravda byli až příliš silní a rychlí.
Tato od neznámého týmu šla proti titánům v podobě Dooma3 a Half-Life2 což by se papírově mělo rovnat sebevraždě. výsledek byl překvapující.
Pro: všechno kromě mutantů
Proti: mutanti
O příběh tu nejde - je tak obnošený jako košile hlavního hrdiny. Mise můžete plnit buď stealth stylem či Rambo stylem.
Mezi protivníky najdeme obyčejné žoldáky až Master Blaster mutanty.
Prostředí je rozmanité - od džungle po interiéry laboratoří.
Hra už sice graficky zastarala - v roce 2004 to byl ale masterpiece.
Proto dávám 90%.
Pro: Krásná grafická prezentace, možnost využití různých typů boje (stealth/Rambo styl)
Proti: Mutanti, v té době (2004) - vysoké HW nároky
Pro: Volnost,nádherné prostředí
Proti: trigeni,hoooodně dlouhé čekání na autosave,od cca poloviny hroznej příběh a ještě horší zakončení
Pro: Hratelnost, zabava (porad Vas to nuti jit dal), AI
Proti: Grafika, slabsi konec hry, bugy
Pro: Skvěle hratelné mise, kde nebyli mutanti, grafika
Proti: Nudné mise, kde byli mutanti
Pro: Grafika, pokud se rádi zasmějete dabing Vám vyhoví
Proti: Nuda, nuda, šeď,šeď
Děj má spád, což nevím jak popsat. Asi jako když má nazačátku filmu hlavní hrdina umřít a nakonec všechny pozabíjí. Nejvíce se mi líbili zombíci, protože ste nevěděli kde se zrovna vyloupnou nebo kolik jich bude.
Pro: Zombíci, příběh, znatelné rozdíly mezi druhy zbraní
Proti: málo zbraní, občasné bugy, poslední mise byla vážně nudná a velmi složitá
Pro: Editor, jo a hra byla taky výborná :)
Proti: Musím přiznat že mě taky ti mutanti pili krev, ale hold nemůže být vše dokonalé.