@Angelo (26.04.2022 17:57):
Jinak moc Vás prosím, zda-li víte, jak problém s Napoleonem vyřešit, napište, ať tu hru mohu konečně dohrát. Už jen proto, že jsem dohrál všechny ostatní a zavázal jsem se dohrát všechny.
Pokud máte nějaké zajímavé info od vývojáře, určitě ho tu všichni oceníme.
Každopádně tedy in-game cheat pro všechny:
Časované disciplíny se dají hrát bez odpočtu času a to tak, že když zemřete a zmáčknete Esc v době či chvíli po repawnu, můžete stále pohybovat s Ferdou, nicméně čas se zastaví. Takto lze jednoduše porazit Napoleona i na loďce a v překážkové dráze (vážka se dá vyhrát jednoduše i bez cheatování). Je sice lehce otravné, že když chodíte do stran, tak triggerujete zvuk výběru "opustit hru", ale jinak to funguje dobře.
Pokud máte nějaké zajímavé info od vývojáře, určitě ho tu všichni oceníme.
Každopádně tedy in-game cheat pro všechny: