Ta je na tom tak, že hraju právě z ní, čili funguje. Mám i první vydání, ale to chce v mechanice DVD, takže ze Score je to pohodlnější.
To je taky nápad,dělat odlyšný servery na eng /cz verze.Má někdo verzi ze skore?jak ta je na tom?
chuck: bohužel nemám tu českou verzi, ale chtěl sem si zajet...je škoda že to nevyšlo
Účast opět slabá, přátelé, tak nevím nevím, jestli tuhle tradici zachováme. Copak nikdo z vás ostatních nemá českou verzi a chuť si zajet? Nevěřím! :-/
Caelos: Ale jo, talent jsem Ti upřít nemohl. :-)
Caelos: Ale jo, talent jsem Ti upřít nemohl. :-)
Zůstali jsme s Chuckem dva a navíc jsem ho teď opustil, musím se chystat do práce. Ale provedl jsem dneska pár pěkných manévrů:)
caelos: no tak proto nikoho nemužu najít...sakra :-(
indian: aje to jasné musíš mít cz verzi
jsem tam a zatim nic nenacházím
Caelos: jo to se mi stáva docela často
Akhera: hodně štěstí a dostav se :-)
EDIT: je možný abych se připojil když mám anglickou verzi hry ?
Caelos: jo to se mi stáva docela často
Akhera: hodně štěstí a dostav se :-)
EDIT: je možný abych se připojil když mám anglickou verzi hry ?
Je založeno a motory zahřáty!
Akhera: Co nejrychleji ho najdi a přijď mezi más.
Kurva chlapi, pořád mi to padá.
Kurva chlapi, pořád mi to padá.
Akhera: Držím pěsti, ať se najde a buď v klidu, já jsem ztratil cennější doklad a taky žiju. :-/ Tak asi založím já, no.
Tak já se bohužel nezúčastním. Ztratila jsem techničák od auta a jsem ve strašným průseru. Musím ho teď hledat.
Lets rock!
sem tady vás rozsekat :-)
EDIT: sakra pořád mi to při hledání hry pade :-(
EDIT: sakra pořád mi to při hledání hry pade :-(
Akhera: Fajn, tak založíš Ty? Je možné, že tam bude můj kolega z práce Tommy, tak ho nevyhazuj! :-)
No dobrý, už jsem zpátky :) Ale stejně se mi to víc hodí ve 20
Jo, ve 20.00 hod.!
Ale jo, je mi to putna, jen holt nebudu hrát tak dloho. Takže v osm?
Akhera: Já myslím, že by se to o tu půlhodinu nezbláznilo, takže já bych byl pro. Caelosi, co Ty na to?
Chuck: jasně, že to platí :-)
Já dneska někam jedu a nevím jistě, jestli se do 19:30 stihnu vrátit. Nešlo by to až ve 20:00?
Příjdu, i kdybych se k PC měl prostřílet.
Pokud budu doma a budu mít čas tak možná, moc dobře to ale nevidím takže se mnou dneska nepočítejte
Tak co s tím dneškem? Platí těch 19.30 hod.?
Tak to jediný by Tvoji absenci mohlo omluvit. Ale zase u těch závodů Tě to nic nestojí, kdežto ty baby musíš pořád na něco zvát. :-)
Hele, nejsem takovej kořala :-D... Musím se dvořit dámám :)
Já doufám, že veškeré problémy do soboty vyřešíte, včetně Bursofta, který holt půjde pařit až po závodech. Aspoň mu bude líp chutnat svijanské. :-)
Chuck - Problémy s ovladači už jsem vyřešila, chvála Vistám a jejich možnosti vrátit staré ovladače :) Akorát nevím, jestli jsem dřív měla zapnutej postprocessing, protože když ho teď zapnu, tak to nejde...
Nicméně dneska to moc nevidím, musím ještě dodělat nějakou práci do školy a vedoucí týmu by to chtěl mít ještě dneska.
Chuck: Dneska stejně nebudu doma, v sobotu nevím, co bude, takže se uvidí. Každopádně mě přestává bavit řešit problém tady s tou hrou. Myslím, že už jsem se rejpal v dost věcech, aby to jelo. Buď se stane zázrak a já vás příště uvidím nebo asi MP hrát nebudu a bude mě to těžce sr*t...
Tak ok, až v sobotu pokud teda dnes není dost lidí
Popkec: Jenže Caelos nemůže, Bursoft to zřejmě nezprovozní, Akhera má problémy s ovladači a já jsem dneska nějaký líný. :-/
A Ty bys v sobotu mohl? Kvůli Caelosovi bychom ale museli začít už v 19.30 hod.
A Ty bys v sobotu mohl? Kvůli Caelosovi bychom ale museli začít už v 19.30 hod.
Já bych dneska klidně jel
Jak to vidíte s tím dnešním závodem? Nenacháme to tedy na tu sobotu, aby mohl i Caelos a doufám, že i další?
Akhera: Mám, dokonce jsem vypínal celej antivir, dokonce jsem kontroloval nastavení routeru, vypl všechny zabezpečení, co jdou vypnout, ale nejede to prostě :(
Bursoft - Zkus vypnout firewall, mohlo by to být ním
Kdykoliv to refreshnu, objeví se mi jinej počet lidí. Co píšeš tam nemám. Mám českou ABC verzi a nějaký čechy tam vidím.
Nene, je tam jen LRC-FEO, cigi, masaker a GNIDA.
Jo, jsem Bursoft. Napadá mě, že jedu přes router. Když zakládám hry, kámoši mě nevidí, třeba ve Vietcongu, ale já je vždycky. Vždycky mi šlo připojovat se na servery, nevím, proč jsem Chucka neviděl.
Ale někdo se na mě připojil, takže mě někdo vidět musí.
Ale někdo se na mě připojil, takže mě někdo vidět musí.
No, žádného Bursofta tam nevidím. Máš tuhle přezdívku, ne? Je tam jen nějaký LRC FERO, GROm MASAKER apod.
A máš to českou verzi jsou tam podobní lidi jaké jsem napsal?
A máš to českou verzi jsou tam podobní lidi jaké jsem napsal?
Založil jsem
Jo.
Hele, nezkusil by ses mrknout, jestli mě neuvidíš, když založím?
Já jsem ho předtím taky neviděl, tak jsem založil, nic. Tak jsem zkusil znovu Chucka a byl tam, posléze i Akhera. Jen mne tak napadlo, Chuck to založil pro tři lidi, tím pádem, jestli bylo plno, tak se to možná nezobrazuje.
Ale takový nečekaný závod překvapil. Se en tak připojím na dh, vidím diskusi a už se hraje:)
Héj, co se mám učit? :-D Jedinej zádrhel je, že já tě nevidím, ale ostatní jo.
Jinak dobrou, nějak to musím pořešit.
Jinak dobrou, nějak to musím pořešit.
Do zítřka se to povinně naučíš a žádný odmlouvání!! Hergot, kdo by to řekl, že tady budu okolo jedenácté večer blbnout jak malej. :-) Teď se mi ani nechce spát, ale musím. Dobrou, přátelé!
To vyhledávání je na hovno, to je fakt. Na druhou stranu jsme si s Chuckem, a Akherou zajezdili a první závod byl nejlepší. K tomu ta Plzeň...
Omg, posranější vyhledávač serverů jsem vživotě neviděl :(
Už jsme tam tři.
Hele hoši, já nejsem blbej, dělám to tu aspoň půl hodiny
Chucku, jsem u tebe. Bursofte, neser. ONLINE - HLEDAT HRY - HLEDAT- Chuck (musíš zajet trochu dolů