Už jsem to nevydžel, víc jak hodina hraní Flatoutu by mě zabila :D Do příště musíme vyřešit to padání, 13x to zkoušet to není normální, možná by jsme mohli zkusit ten patch
Tak se mi to jednou podařilo, ale jakmile bylo odstartováno, okamžitě to spadlo a od té doby se nechytám. Pro dnešek asi bohužel. :-(
jo mě to taky padá....jinak hra jde v pořádku akorát když chci vyhledat hru, padne celá od oken
Hlavně to nevzdávejme! Nedávno to taky zlobilo a těch pokusů bylo nepočítaně, ale pak se to nakonec chytlo.
Tak já to zkusím, ale neručím, že to půjde, kdykoliv založím kdekoliv nějakou hru, tak to nefunguje :D
popkec: sem připravenej, ale zakládat to nebudu..nechám výběr na vás :-)
Pooky: To už je ale hóódně dávno, protože si na to skoro ani nevzpomínám. :-) Takže kdo by teda mohl? Já, Popkec, Akhera, Akherák, Bursoft, Indian, Pooky a snad i Caelos, který se zatím nevyjádřil? Hmm, to už by mohl být docela masakr. :-)

Ok, zítra ve 21. Jak jezdí brácha to moc nevím, ale asi nebude moc dobrej, protože to rok a půl nehrál :)
Akhera: Zítra večer bych do toho šel, ale až tak ve 21.00 hod. Doufám, že brácha je trochu jemnější. :-)
Tak kdy dáme další závod? Od příště by se k nám mohl připojit můj brácha, takže pokud se připojí "thomiiik", tak ho nevyhazujte.
Pivo ty si taky houby znalec... indiáni se proháněli v Mustanzích pokud vím
Se nediv, když je každý naháněl :-D
Ale oni nejezdili v autech :-)
sice sem to docela kazil, ale každej přece ví že indiáni byli nejlepší jezdci :-D
Pivo: O zmenšování není pochyb. Když Ti z auta odpadávají díly, tak se logicky zmenšuješ. :-D
Bych vám ukázal smradi :-D
Ještě budete litovat, to vám povídám. Jak se na mě zdálky z příkopu, s rozbitým autem bude dívat a já se budu vesele zmenšovat a zmenšovat a mířít si to k cíli :-)