pěkně sem si zaboural :-D jen to padání hry mě pěkně štve....navrhoval bych zkusit ten patch
Chuck - Že ty sis myslel, že Tomas CZ je můj brácha? :)
Měli bychom zůstat u té tradice závodu jednou týdně, i když uznávám, že sladit to tak, aby to vyhovovalo všem, je někdy těžké.
A kde zase zůstal ten Bursoft?? Hlavně, že tu těsně před závodem byl. :-O Bude 10 dní bez svijanského!!
Chudák Caelos si zahrál jen jedne závod, to padání je pěkně otravné.
Mně to spadlo právě teď, takže asi znamení, že se má v nejlepším přestat.
bohužel mě taky
:( spadlo mi to
Založeno, jedeme!!
Indian: Jo, dneska, připrav se, půjdu zakládat, pokud se toho neujme někdo jiný.
chuck: jestli dneska potom se teda přidám též :-)
Nezapomeňte, dneska ve 20.30 hod. startujeme!
Musa: Jakožto ředitel závodu přikládám této informaci patřičnou váhu a píšu si Tě. :-)
Pánové a dámo:), rád se k vám někdy připojím, docela mě to láká. žel až tak nejdřív na jaře v dubnu, kdy budu přestěhovanej a koupím novou počítací mašinku... Takže tahle zpráva je vlastně takové nepříliš důležité echo do budoucna:)
Poprvé, podruhé, potřetí...odklepnuto na 20.30 hod. :-)
Tý brďo, já zapomněl na Caelose! Kdyby se neobjevil on-line, zapomněl bych na něho jak na smrt. :-/
No, já bych radši ve 21, ale 20:30 taky jde
Tak to posuneme na 20.30 hod.? Mně to vadit nebude.
Osobně bych raději už ve 20 00 ale přizpůsobím se.
Chuck - Ale já ho chci testovat náročnějšími aplikacemi :)
Zítra ve 21.00, ok, vyřídím bráchovi
Zítra ve 21.00, ok, vyřídím bráchovi
Já, Ty, Akhera a možná Indian, event. Pooky, tak snad jo. Startujeme ve 21.00 hod.?
Ok takže středa :D , budou alespoň čtyři lidi?
Akhera: Ale ten závod je vlastně také jakýsi test Tvého compu. :-)
Od pátku do pondělí ne, to budu doma testovat svůj novej komp :) A tím myslím od každého pátku do každého pondělí ještě asi dlouho :)
No vlastně některé víkendy asi zůstanu na koleji, takže by to šlo. Ale tenhle ne.
Popkec: Velmi zajímavá myšlenka! :-) Vzhledem k nízké účasti by to chtělo vymyslet den, kdy můžeme všichni, tedy jak Ty, tak i Bursoft (samozřejmě i další), takže jestli dobře čtu a chápu, pak by to šlo v neděli, ne?
Já bohužel mimo víkendy nemůžu. Resp. nikdy to nevím dopředu, takže se mnou v týdnu nepočítejte.
To mě přivádí k zajímavé myšlence, kdy dáme další závod? Uvítal bych tenhle týden (středa, čtvrtek) našel by se někdo? V sobotu nemůžu a v pátek teprve ne.
Bursoft: Tak to potom souhlasí.
Chuck: ABC ji asi odstranilo, ale původní krabicovka měla otravnej StarForce, měl jej i první díl.
Walome: Já si tedy na žádnou ochranu u druhého dílu nepamatuju, ta byla jen u Ultimate Carnage.
Walome: Crack. Seženeš jej třeba tady: m0001.gamecopyworld.com/games/pc_flatout_2.shtml
Přátelé a budoucí závodní kolegové - dotaz: nainstaloval jsem si FlatOut, nejde to prý hrát bez nějaké ochrany, kterou si nainstaluju, ale napíše mi to, že to nefunguje s Windows 7 - jak to lze obejít?
Do té doby ale pár krátkých tréninkových závodů ještě stihneme.
Hmm, tak o to víc se budu snažit, aby byl (mega)závod už v červnu :)
Jasně, to je bez debat. Až to budeš mít za sebou, udělám pro Tebe megazávod! :-)
Sorry chlape, u mě to teď budou jen víkendy a zřídka. Maturita se blíží a učitelé prudí, takže nemám náladu nic dělat :(
Vidím tu Bursofta, Akheru i Caelose, nejdeme závodit??
Já to založil ještě jednou, jsou to jen 3 závody. Zkuste to ještě!
Hmm, tak dneska už asi máme smůlu...
Bursoft: Nekecej a připoj se! :-D
Myslíš, že Games for Windows na tom budou líp? :-D každopádně UC beze mě, já ho nerozjedu na nějaký přijatelný FPS...
Podařilo se mi založit. Zkuste se připojit!
Aha, tak pokud máš vyzkoušeno že padá i 1.2 tak to nemá smysl zkoušet. No nic asi přejdeme na UC :D
Popkec: Ale to je chyba Gamespy řekl bych, páč když začne padat v1.0, tak padá i 1.2, zkoušel jsem to jednou...
edit: Mám nainstalované pararelně obě verze, takže to můžu porovnávat
edit: Mám nainstalované pararelně obě verze, takže to můžu porovnávat
Já vím, ale tak to asi uděláme pokud to půjde, co jinýho nám taky zbývá, 15x to zkoušet mě už začíá trochu srát
Popkec: Patch tam nedávej, jinak nás neuvidíš, to bysme museli opatchovat všichni...
edit Chuck: Ee, já to balím dneska, je to škoda ale.... každopádně díky za hru, dobrý ramování, jako vždy :)
To není tebou, nejde se tam zas připojit.. padá to při hledání her..
Mně také ne a to zkouším pořád. Kdyby se to podařilo, neměl byste ještě někdo chuť na klasický ovál (Speedway Left)? Já bych ho dal.
Super, přišel jsem dom 21:30 zhruba a říkám si paráda že jsem to dneska stihl, pak se 15 minut připojuju a dvakrát to spadne. Tohle se musí nějak vyřešit, zkusím zítra ten patch, třeba to s ním pojede dobře
Tak zkuste založit někdo jinej. Snad neskončíme tak brzo
Do prčic...
Taky, a už nejde se ani připojit...