Bursoft: To jo. Když totiž třeba projedeš zatáčku a chceš motor vytočit na plný pecky, slyšíš jen jeho řev a akcelerace žádná, resp. pomalá. A to by ten manuál určitě vylepšil. Koneckonců to můžeš dneska vyzkoušet. ;-) Ale Ty máš asi trochu jiný plány.
Chuck: Mně osobně by se to hodilo u zadokolek těsně před nebo v zatáčce (abych ji vzal lehce smykem) - při automatické převodovce musím ťukat na brzdu, abych podřadil :D
Je fakt, že podřazovat těsně za zatáčkou, aby člověk dosáhl lepšího odpichu, by špatné nebylo, ale hlídat to řazení by se mi nechtělo.
Chuck: No to jo, ale auto je pod větší kontrolou. Ale je to opruz na to pořád myslet, to je fakt.
Chuck: Zprovozňuju jakýsi comunity patch, uvidím, co z toho vyleze, nicméně pak bych klidně mohl.
Tak jak, bude se dneska něco konat? Nebo jdete všichni za babama? :-)
Hm, je to nějaké presreté... No nic, tak příště. Taky díky.
Say: Je to na dvě věci, neprojdu přes vyhledávání hry fuck, no nic stejnak už musím, tak zase někdy a děkuji za hru.
Přitom ve výpisu her pořád jsi=D Restartuj ho. Založil jsem, zkuste se připojit. Indiana a popkece nemůžu najít.
připojit se mi nejde, ale když to vytvořim tak se lidi ke mě připojí a jde i hrát
Rexar: Taky te nevidim. Povol si to ve firewallu a pripoj ke me. Navic bracha ma starsi kompl a je lepsi, kdyz se pripojuje ke me.
Say: nejde se mi k tobě připojit... zkusim založit já a vy se připojte
Psyx, Rexar: V pohodě=) Já už myslel že si někde dáváte soukromý match=D

Ok, o půl deváté!
Sorry, že jsem se tak rychle uklidil, ale musel jsem narychlo od kompu. Díky za hru.
Ja jsem tedka musel jit na veceri a to bleskem :-D tak jsem odesel bez rozlouceni ale rozhodne jsem pro jizdu o pul devate, ale muzu uz ted :-)
Indian: Já klidně budu=) Ale až tak o půl deváté. Možno?
Hraju s bráchou (online - závody). Kdo chce ať se přidá=)
Jo flatmobile je nejrychlejší je myslím lehčí než bullet GT tak proto :-D no z bullet gt jsem vytahl max 350 a víc už to asi nepojede ..
Rexar: Myslím že Bullet GT jede něco kolem 344 km/h (ale nevím, jestli je v tom i tuning, páč to jezdím v rychlých jízdách). Každopádně je tam Flatmobil a ten jezdí kolem 500 km/h, takže vítěz je jasný :D

edit: S tím Flatmobilem občas chybuje engine.. pokud jedeš těch 500 km/h (možná i víc) a do někoho chceš narazit zezadu, tak jím projedeš, aniž by se někomu něco stalo :D
Kolik si myslite ze je max speed? tedka to jdu zkouset :) mam totiz dva PC jeden to je tahle kalkulacka :-D na tom hraju a druhej to uz je vyzivnejsi ale bez netu.. Tak zkousim kolik ktery auto vytahne. Tak typujte kolik je max mam bullet GT full tuning :-D
Co přesně znamená v nastavení feedback a ty další položky?
Bursoft: Já byl hlavně na nervy proto, že jsem žil v domnění, jaký je Sunray ďas, když ho používá Benton a najednou se tam objeví nějaký psychopat s Bulletem GT, který mě přesvědčil o něčem kapku jiném. ;-)
Indian: S mojí taktikou jsem to myslel tak, že jsem to začal používat já v prvních matchích, hlavně proti Chuckovi, který byl na nervy, že mu každým nárazem zkracuju auto o několik centimetrů :D

Say: Jezdit na plno bez brždění je blbost, třeba já s Bulletem GT bych takhle jet ani nemohl, bych nedojel ani jedno kolo :D... hlavně jsem teď navyklej na FO1, proto je ta moje jízda taková "opatrnější", musím si zase převyknout na to, že tady auta líp drží a na nikoho se neberou ohledy :D
popkec: Včera nás bylo 5 + Rexar na FO2. A byla to slušná dávka zábavy! Navrhoval jsem dnešek večer v osm (UC některým moc plynule nejede a prý i víc padá takže klasický FO2), můžeš?=)