Proxy: Jsem všichni u Chucka a čekáme jenom na tebe.
Poslední pokus, come on!
takže Chuck a já už to radši nezakládáme?
Druhý pokus pro 8 lidí. Hybaj! Tak nic, zase mi to spadlo. :-x
sakris, tak co, kdo to založí teď? Může klidně i Chuck, ale musí nastavit 8 lidí!
Ne, prostě k proxymu se nepřipojím, achjo :-(
Chucka nemuzu ted najit totiz
Hej já to zkusím založit, třeba to teď Wolverinovi už pude když jsme spolu hráli...
Ježisi Chucku, proč to zakládáš pro 6 lidí?
Sorry, spadlo mi to, tak to začnu zakládat znovu, O.K.? Tak už!!!
nic chvili tam byl a zmizelo to.
Založeno!!!
U me taky nic...
Edit: Uz vidim Chucka
Edit: Uz vidim Chucka
zkusim zalozit ja
ja jsem na tom uplne stejne
lol ted nemuzu najit ani Chucka psal ze zalozi a nevidim ho tam :(
NateLogan: UC taky padá.
To je hlavní důvod, proč mám radši UC, i kdy herně je FO2 lepší... Gamespy. Tahle služba nefungovala pořádně před deseti lety, nefunguje ani dnes a na 90 % je to zdroj vašich problémů.
chuck založí
Gerret: Tak se oba odpojte a nekdo z vas znovu zalozte.
Pravděpodobně mně můj net dneska trochu blbne..:(
ted tam jsem jen ja chuckem ale zakladatel je furt eru je to divny
Já se odpojil, aby zakladatelství připadlo na Gerreta, ale teď ho nemůžu najít.
Co se stalo? mně to spadlo vaší hry, a nemůžu teď Eru najít
Já se na to ******, pořád píše "This game session is no longer available". Co jsem zkoušel z dospupných založených her ze seznamu, tak to dělalo asi u 30% založených her...
Eru: Ok
Eru: Ok
Wolverine: Za moment se stanu zakladatelem a ty se zkus pripojit na me.
ok
Tak to fakt nechápu, připojím se jen k těm co jsou už rozjetí. Zkuste to teda zatím beze mě, zkusím se připojit během závodů...
to je divny že ti to nejde.
Wolverine: A jinam se připojit můžeš? Zkus.
Muj nick: Wolverin
Ale nemůžu se k Proxymu připojit, prostě to nejde :-(
Ale nemůžu se k Proxymu připojit, prostě to nejde :-(
Wolverine: Jaký je tvůj nick ve FlatOutu?
Pneumatiky rozehřáté, motor nažhavený, pásy zapnuté... Ready, steady, lets go!
Založeno. (iNFiNiTi)
Založeno. (iNFiNiTi)
Jenom připomínám dnešní závody v 20:30, zatím se zúčastní Eru, Chuck, Wolverine, Gerret a já. Možná přijdou i Psyx a Greg. (Neznám nicky ve hře). Ještě kdyby přibyly tak 1-2 hráči, bylo by to super:)
A ještě menší připomínka, závody založím pod nickem iNFiNiTi (kdyby náhodou někdo chtěl hledat Proxy) :) . Pokud by nastal nějaký problém, bude zde na diskuzi.
NateLogan: Já celou dobu používám anglickou (s patchem 1.2).
NateLogan: Tak to se můžeš zapojit ne?:) Jestli to teda pude.
Dřív platilo, že hráči s CZ verzí neviděli ty s EN verzí (a opačně)...
NateLogan: Mam hru na Steamu a hraju tady normalne.
No nevím jak ostatní, ale já mám českou, protože se mi dostala pod ruku. Cožpak CZ verze a zahraniční verze jsou rozdílné? Myslím tím, že hráč s CZ verzí nemůže hrát online s hráčem se zahraniční verzí? Já jsem myslel že to je jen o překladu. A navíc, patch 1.2 by to měl vše sjednocovat.
Hádám že opět CZ verze, že? :-(
OK, se mnou taky počítejte na 100%.
Garret: Ovládání je stejné. FO2 považuji za lepší hru UC. Dvojka je totiž pro mě vhodná kombinace závodní hry a arkády, ale arkádovost UC už je na mě moc.
Proxy: Také se přidám.
Proxy: Také se přidám.
Wolverine: To budu rád:) Mimochodem s váma jsem ještě nikdy nehrál, tak doufám že se na mně půjde v pohodě připojit a vše půjde jak má.
ALL: Jenom připomínám, že ve hře se jmenuji iNFiNiTi, až ji budu zakládat :) Pokud by byly nějaké problémy, budou tady v diskuzi :)
K tomu širokoúhlému rozlišení: Jo dobrý už to mám, pomátla mně jedna věc: menu zůstává furt stejný (při nastavování jsem se díval jen na menu), ale pak samotná hra je už ok. Berte to taky jako radu:)
No tak po reinstalaci a stejného postupu znovu instalování to už, světe div se, jde.
Nicméně mulťák jsem zkusil a funguje, takže jestli to zítra Proxy založíš, tak se taky připojím ;-)
Eru: tak souvislost je logicky v tom, že s novým kompem už můžeš hrát FOUC... ale ty jsi ho zřejmě nechtěl hrát kvůli jinému ovládání, než kvůli HW náročnosti. takže nic.
Garret: Šupej ho nainstalovat! :D
Když už jsme u toho širokoúhlého rozlišení, nedá se to nastavit nějakým způsobem, o kterém nevím, aby hra byla pěkně rozložená na celou plochu? Aby po stranách nebyli dva černé pruhy nebo hra nebyla roztáhlá jako když ji přejedete traktorem? Nějak si nemůžu zvyknout.
Garret: Tu koupi jsem musel odložit z důvodu nečekaného finančního výpadku. I tak, ale nevidím souvislost, jelikož FO2 je kompatibilní s Windows 7 i širokoúhlým rozlišením.
tak já Flatout 2 smazal, protože Eru si měl kupovat nový komp a on furt jede dál? ...