Nikde v nastavení nemůžu najít manuální převodovku. Ví někdo, jak to můžu změnit? Vypnout automat a řadit manuálně :))
jj já bych se taky přidal.
@Czech Mike (22.01.2012 17:49): Některé DH uživatele kontaktuji přes DH poštu, protože nečtou tuto diskuzi. Jestli chceš jejich seznam, tak mi napiš.
@Czech Mike (22.01.2012 17:49): Klidně příští týden zahraji. Pokud se ještě někdo přidá, tak proč ne.
@Indian (22.01.2012 18:58): Ale i přesto se já dvojce úplně nevyhýbám a je dost pravděpodobné, že bych se zúčastnil, takže jak vidíš, zadek mám na dvou židlích. :-)
@Chuck (22.01.2012 18:45): nerouhej se! :-)
Czech Mike: Osobně plánuji další na cca 2.týden v únoru.
@Czech Mike (22.01.2012 17:49): Spíš to poslední dobou přeorientováváme na FOUC, kde bývá o něco větší účast, třeba jako včera. ;-)
Zdravím. Kdy se pojede nějaký závod? >Měl bych zájem.
@Say (30.12.2011 13:23): Tušil jsem to :-)
@kaslikjochanan (30.12.2011 12:14): Na nic. Zabugovaný a s náma si pak nezahraješ.
Má někdo z vás "FlatOut Centrála Patch v2.3" a jetli jo, jaky je?
Též jsem se velmi dobře bavil, můj první Flatout event hodnotím pozitivně :)
Dobře jsem se pobavil...
Dnes se závody končím, strašně mi to dneska lagovalo a k Joddymu se ani už nemůžu připojit. Jinak díky za hru.
Dojděte, viděl jsem tam 4 lidi od nás.
Založeno znovu.
já bych se taky stavil pokud bude ještě místo :-)
@Caelos (29.12.2011 15:50): Patch = Stažení cracku.
PS: Co se mě týká, tak já bojkotuji cokoliv spojeného s GameSpy, příšerná to služba. Se mnou tedy nepočítejte :-(
Furt hrajete tu opatchovanou verzi? Já jsem totiž ještě po vlastně letech co jsem tady s lidma naposledy jel nebyl schopný pačovat:)
Dneska očekávám účast min. 6 uživatelů - Eru, Drolin (Drolin22), Wolverine (Wolverin), joddy (Joddy), Redfield (Lunchbox), kaslikjochanan (kaslik).
S každým dalším uživatelem to bude lepší a lepší. Proto vás srdečně zvu.
S každým dalším uživatelem to bude lepší a lepší. Proto vás srdečně zvu.
Eru: Zatím nevím, ale nevylučuji to.
Také se připojím.... (v těch 20:30)
Jo, zahraji. Spíše se ale přihlásím po 21:00.
Ve čtvrtek 29.12.2011, 20:30 se budou konat multiplayerové závody.
Pokud máte zájem, ozvěte se prosím do 28.12.2011, 20:00. Kdo se do doby nepřihlásí, je vítán také, ale pokud nebudeme aspoň 4, zruším v té době event a přihlášené okamžitě informuji. Děkuji.
Český server pořádající turnaje: odkaz
Taky teda končím. Jinak to byly opět dobré zavody :-)
To je škoda že ti to nejde, já mám stále xp takže já ti neporadím.
Ted mi to spadlo, tak dnes taky končím díky za hru :)
Ted mi to spadlo, tak dnes taky končím díky za hru :)
John: Ďakujem za radu. Dúfam, že stihnem aspoň jeden závod. :D
Edit: Nech robím, čo robím, nejde to.
Edit: Nech robím, čo robím, nejde to.
CJ: Musíš to cracknout, jinak se s Win7 přes Starforce nedostaneš. Vymaž hru, odstraň Starforce pomocí tohoto (teď nevím, zda bude nutno restartovat), nainstaluj (hru nespouštěj!) a rovnou tam hoď crack. Pak to pojede včetně mulťáku.
Je tu niekto kto má problém so spustením FlatOut 2 pod Win 7 64 bit? Alebo len ja mám taký problém? Vždy, keď spustím hru, vyhodí to StarForce, že si chce stiahnuť knižnice, dám ich stiahnuť, chce to reštartovať PC. Dám to reštartovať a keď sa reštartuje, vyhodí mi to, že to nie je kompatibilné s touto verziou Windows, spustím hru a zas mi to vyhodí to isté.
Gerret: Zaseklo mi to a musel jsem udělat tvrdý restart. Když se na vás zkouším připojit, tak mi to spadne, proto jsem znovu založil.
co se stalo? jsem tam už sám s indianem
Zakládám...
V pátek 2.12.2011, 20:30 se budou konat multiplayerové závody.
Pokud máte zájem, ozvěte se prosím do 1.12.2011, 20:00. Kdo se do doby nepřihlásí, je vítán také, ale pokud nebudeme aspoň 4, zruším v té době event a přihlášené okamžitě informuji. Děkuji.
I já bych se přidal - buď ve čtvrtek nebo i ten pátek.
Já bych zájem měl, ale pokud to bude tak budu mít nejspíš čas jen v ten pátek.
Měli byste zase zájem o FlatOut 2 event? Který dny by vám vyhovovaly? Čtvrtek, pátek nebo sobota?
Dunemaster: Ve kterém bodě mého návodu? odkaz
Dunemaster: A přesně v jaké chvíli Ti to spadne?
Dunemaster: Jo, ale mě to právě vyřešil patch, který postoval Eru.
Souhlas, pěkný závody. Je fajn si občas zajezdit s lidmi z DH. A hlavní díky k Eru, který organizuje a zakládá tyto závody ;-)
Eru: Dostal som sa neskoro domov. A zabudol som, že nemám nainštalovaný FlatOut 2, čo bol trocha problém. :)
Dneska to stálo zato. MP FlatOut 2 na DH ještě nevymřel.
CJ: Teď už ne.
CJ: Teď už ne.
Asi sa mi už neoplatí nainštalovať si FlatOut? Kto by to bol povedal, že v novom PC nie je? :D
A co ty Droline, ty to také nemůžeš najít?
Už konečně to konečně našlo.
Zkus to specifikovat: Závody, cestovní auta (race cars), 2x nitro, 1xdamage.
já to našel v pohodě
Zvláštní, můj FO2 nemůže najít žádnou založenou hru, pořád vyhledává :-(