Já taky, takže stačí vyjádření ostatních, ale mám dojem, že většina z nich mohla bez ohledu na to, jestli je to všední den nebo víkend.
No jo, sorry. Můžem něco dát v průběhu týdne, v pondělí a úterý mám volné večery.
Caelos: To bude asi proto, že na moji včerejší výzvu o zopakování závodu nikdo nereagoval.
Ještě takhle, až kolega z práce zatrénuje, tak bude jezdit s náma. Přezdívku napíšu, ať ho nevykopnete:)
Chuckie, tak nějak jsem tě hledal i hru jsem založil a zjistil jsem, že jsi se na to ouplně vysral!
Mně bylo hned divný, že při začátku našeho závodu jsi měl psáno poslední přihlášení před 12 hod. Mimochodem, Zatracená loajalita je v pr.. :-(
Velmi se stydím, ale stalo se nemyslitelné a nejel mi včera internet. Mám spáchat seppuku?
Neuděláme po tom včerejším neúspěchu opáčko? Třeba budeme mít větší štěstí.
Ale já jsem po delší době doma sám a už jsem se na to tak duševně připravil, že strádám. :-)
No, já musím opravovat chyby ve zdrojáku v úkolu do školy, takže co dělat mám...
Mně to naopak dneska výjimečně nespadlo, ale ve dvou to opravdu smysl nemá. Nebo to zkusíme ještě jednou? Co s načatým večerem?? :-)
Pravda no. :D
Jinak za to padání může jednoznačně GameSpy. Teď totiž GameSpy spadl (nejdřív nešel vůbec, pak nenacházel žádné hry) a prozatím po tom jejich pádu mi hra při vyhledávání nespadla ani jednou.
Škoda no.
Ve dvou to nemá moc smysl...
Kurňa nedá se nějak vyřešit to padání hry při vyhledávání her?
PS: Máte někdo založeno? Já tam žádné známé tváře nevidím.
Edit: Mno tak asi nic, mě tahle hra nějak nemá ráda.
PS: Máte někdo založeno? Já tam žádné známé tváře nevidím.
Edit: Mno tak asi nic, mě tahle hra nějak nemá ráda.
Ak počkáte desať minút, budem hrať.
Akhera: Výborně! Ale s tou účastí to nevidím růžově, ale snad ještě někdo dorazí. :-/
Chuck - Klidně. Aspoň pojedeme moje oblíbené dráhy :)
Tos mě nepotěšil. :-(
Tak se mnou dnes nepočítejte, boužel jedu pryč
Akhera: Nebudeš dneska zakládat Ty?
Bursoft: To jo, ale tady se přece mluvilo o nějaké verzi, která by po síti fungovat měla, tak zkus jít do ní. Ta verze, co byla, tuším, v ABC, by měla být spolehlivá.
Chuck: Ale tím nezajistíš, že to fakt pojede.. každopádně teď mám 5 týdnů volno po dlouhé době, takže to zkusím pohledat a poštelovat. To prostě musí jet...
By to prochlastal a Flatout by s váma stejně nehrál :-D
Hergot, já Ti to kilo snad dám ze svýho. :-)
Jak vykašlu? :-D Nikdo známej, co je po ruce to nemá v originále. Nevím, co mám dělat :-D Bez Svijan to nevydržím :( Ale pořád mám whisky :P
Ty se na nás zase vykašleš? V tom případě Ti zakazuju přísun Svijan na jeden týden. :-)
No počky počky, budu muset asi vyplivnout to dývko :-D Ještě mi to furt nejede, zkoušel jsem vypnout snad všechny firewally, všechny zabezpečení a nejede to :(. Kupovat to znovu nebudu a na torrentech česká verze není...
Flynn: Super, tak by nás mohl být plný možný počet, tedy osm.
Takže rekapitulace - já, Akhera, Caelos, Popkec, Bursoft, Indian, NateLogan a Flynn. Takže pánové a dámo, zítra ve 20.00 hod. začínáme! A omlouvá pouze smrt nebo soulož. :-)
Na 99% zajtra môžem.
Pestik: Škoda, kdyby nás bylo osm, nikdo jiný by k nám už nevlezl. Holt budeme opět ty nežádoucí nekompromisně vyhazovat. :-/
Nainstalovaná není už pár let :) Ale nepočítejte se mnou, hledat doma DVD je jak ta jehla v ...
Mě zase trochu zlobí net, ale předpokládám, že v pátek vše pošlape bezchybně, takže se mnou počítejte :). A chybějící DVD bych vyřešil crackem (pokud je hra již nainstalovaná :D).
Tak teda v pátek ve 20.00 hod., O.K.? Ať se ještě vyjádří NateLogan a mohlo by nás být i s ním a Pestikem (pokud najde DVD) celkem osm.
V pátek mám noční, ale na chvíli bych to mohl stihnout.
Pokud to teda bude maximálně v osm.
Pokud to teda bude maximálně v osm.
A sakra, v příštích pár dnech to tady vidím na jednu zlomeninu zápěstí a jednu tužší stolici. :-)
Jestli já to konečně nerozjedu, tak to dývko sežeru!!! :(
Sakra jestli já to CDčko konečně nenajdu tak...praštím do stolu!!!
V pátek asi jo, zítra ne.
Tak fajn, Popkec se snad přizpůsobí a Caelos se může jít alkoholicky znetvořit až v sobotu. :-)
Večer můžu kdykoliv
chuck: přijímám cokoliv večer :-).
Kdy dáme další turnaj? Posledně jsem mluvil o čtvrtku, ale co pátek? Budu v ten den večer sám doma, tak bych měl podstatně lepší podmínky, ale nejde tu jen o mě.
Nate+Indian: Navrhoval bych tedy čtvrtek ve 20.30 hod.
chuck: jo já mužu večer vždycky takže s tim počítam :-).
V úterý a ve středu večer budu k dispozici až v 9:30 (noční busy z Prahy mají nevhodné intervaly), tedy se mnou v tyto dny nepočítejte. Jinak alemohu většinou kdykoliv jindy.
Indian: Tak v úterý večer? V pondělí nemůžu, ale třeba se beze mě obejdete. :-/ Jenže já bez vás ne! :-)
chuck: jo to by ste měli, mě to taky pořád padalo :-)
Tsss :D. Mno stačí říct. Teď mám takovou chuť si někde zajezdit, že si asi nainstaluji Burnouty :)
Teď už jsme všichni odtamtud pryč.
Nate+Indian: Vypadá to, že kvůli vám dvěma bychom mohli dát brzy opáčko. :-)
Nate+Indian: Vypadá to, že kvůli vám dvěma bychom mohli dát brzy opáčko. :-)