Jn, take jsem odesel brzo. Nekdo to tam pekne kurvil ostatnim a jezdil derby i pri normalnich zavodech. Na to ja nemam nervy, tak jsem se na to vybodnul.
V neděli 3.3.2012, 20:30 budu pořádat další multiplayerový event.

Pokud máte zájem i čas, přihlaste se prosím do 2.3.2012, 19:45, abych včas věděl, zda má zvolený termín cenu. V případě nízké ohlášené účasti, event zruším. Děkuji.
7 přihášených (5 příspěvků pod tímto + Jirka82 + kyller). Zajímavé.
V sobotu 16.2.2012, 20:30 budu pořádat další multiplayerový event.

Pokud máte zájem i čas, přihlaste se prosím do 15.2.2012, 19:45, abych včas věděl, zda má zvolený termín cenu. V případě nízké ohlášené účasti, event zruším. Děkuji.
Jako další termín konání eventu navrhuji pátek nebo sobotu. Kdo je pro který den?

P.S. V nejbližší době (možná už v nejbližším eventu) by naše řady měli posílit další dva Češi.
Tak kompromis 80,5 :)

No já byl celej víkend polehávající a nakonec mě ten závod nějak zmohl, ale říkal jsem si, že když je vás osm, ani to nepoznáte. To jste se teda rozešli fakt brzo. Tak třeba příště, když bude stejná účast, bude to supr.
Na to, že nás dneska bylo i 8, se to nějak rychle rozpadlo. Nemyslíte?
Dneska na mě nečekejte, chlapci, přidám se později (nebo včas a vypadnu dřív).
Jaj, jestli se dostavi skutecne vsici co to zatim potvrdili, tak to bude slusna session. Ja to stale nevim na 100%, ale na takovych 70% se dostavim.
Po započtení všech hlasů (i z DH pošty) těsně víteží neděle, proto:

V něděli 3.2.2012, 20:30 budu pořádat další multiplayerový event.

Pokud máte zájem i čas, přihlaste se prosím do 2.2.2012, 19:45, abych včas věděl, zda má zvolený termín cenu. V případě nízké ohlášené účasti, event zruším. Děkuji.
Jelikož už mám konečně po dlouhý době čas, tak bych se taky klidně přidal. Buď v pátek nebo v neděli (Sobota mi nevyhovuje).
V sobotu jsem jistojistě pryč, v neděli jistojistě doma a v pátek je to 50:50.
V druhé polovině týdne už budeme zase na 14 dnech od posledního eventu. Zúčastnili byste se spíše v pátek nebo sobotu? Děkuji.