@
Rapier (09.10.2021 08:15): Jak už píše výše Charllize, žádná kompletní edice Driveclub nevyšla. Svého času jsem zde na to obrovsky nadával, jelikož o vyřazení z prodeje jsem se dozvěděl pozdě, neb jsem v té době právě hrál jiné hry a o Driveclub jsem se nezajímal. Tím pádem jsem prošvihl DLC k Driveclub Bikes a dnes už není cesta, jak si je obstarat. K samotnému Driveclub naštěstí Season Pass mám a než došlo k vypnutí serverů a tedy konci online závodů, jsem stihl splnit veškeré online trofeje a ve finále pak získat platinu jak v Driveclub, tak v Driveclub Bikes. Dnes už to není možné, online trofeje jsou v těchto dnech nesplnitelné! Přidávám se ke kritikům digitální distribuce, tedy alespoň v podobě, jak je momentálně nastavena. Pokud si to dobře pamatuji, k ukončení prodeje a vypnutí serverů totiž nevedl nezájem o tuto výbornou a stále žádanou hru, nýbrž konec nějakých časově omezených licencí na auta. Jak je probůh možné, že si firma nezajistí pro hru neomezené licence a je pak nucena po čase titul stáhnout z trhu? To je čirá demence. Jsem jednoznačným zastáncem, aby hry byly v nezměněné podobě hratelné i po mnoha letech. Jistě, online servery mohou časem, v případě nezájmu hráčů, klidně vypnout, ovšem offline obsah by měl být i nadále dostupný. Zlaté krabičky s kompletní hrou! Tento systém DLC a dalšího dokoupitelného smetí je odporný nešvar dnešní doby. Málokdo má možnost, čas a chuť hrát vše v den vydání, či neustále sledovat všechny hry, o které má do budoucna zájem. Pak se snadno stane, že prostě člověk něco prošvihne a už to nejde vrátit zpět. Zde navíc nepomůže ani bazar, neboť digitální hry nelze přeprodávat z účtu na účet. Takže, kdo zaspal, nebo neměl v pravý čas danou konzoli, má dnes smolíka. Opravdu výborné! :c(
Ad série FlatOut, zde děláš, alespoň dle mého názoru, velkou chybu. Minimálně první dva díly jsou obrovská pecka, něco podobného moc k vidění není (snad jen ten, rovněž slušný, Wreckfest, či dva díly stařičkého Demolition Derby). Je to v podstatě normální závodění, dokonce ani tak ne moc arkádové, se zvýrazněnou destrukcí vozidel. Já se u toho bavil královsky, projel jsem první dva díly jedním dechem a dodnes na FlatOut vzpomínám, jako na jednu z nej závodních sérií, kterou jsem kdy hrál. Na PS4 mám připraven čtvrtý díl, jakmile bude čas, vrhám se na to. ;c)
@
Rapier (09.10.2021 10:49): Změna počasí, která při vydání hry nebyla ještě dostupná, byla posléze do hry dodána a je plně funkční i při zakoupení základní blu-ray verze. Bohužel se připrav na to, že už do hry nedostaneš cca dvě třetiny aut, která byla dostupná jen, v dnes již neprodávaném, digitálním season passu. Samotný krabicový Driveclub je bohužel, alespoň co do počtu aut, naprosté „holátko”. Takže si sice zazávodíš, ovšem jen ve velmi osekané podobě. Na rovněž výborný Driveclub Bikes zapomeň úplně. :c(
Jinak se rovněž přidávám s nabídkou, pokud bys chtěl někdy pomoci třeba s trofejemi, klidně napiš a pokud budu hru vlastnit, můžeme si navzájem pomoci. Toto konečně platí pro všechny zdejší majitele PS4/PS5. Především u starších dílů závodních sérií je docela fuška někoho na online závodění sehnat. Osobně nejsem vůbec online jezdec, vyhledávám jen SP obsah, ovšem kvůli platinám to holt musím občas přetrpět. :c))