Teda, čekal jsem na tom konci leccos, ale že tam bude Ozzy békat La Bamba, do čehož s bassovkou v ruce bude Sting řádně headbangovat, to by mě nenapadlo ani v tom nejmokřejším snu. Nebo té nejhorší noční můře. >_> Nicméně titulková sekvence super a koukám, že kariéra přece jenom ještě není úplně u konce. Jo a překvapuje mě, že jsem to dokázal s docela slušnými výsledky dohrát na normal na klávesnici. Do levý ruky jsem konstantně sice chytal křeč, ale jinak dobrý. V dohledný době určitě dokoupím i kytaru. Nicméně ten celkovej hudební výběr je fakt slabší. Na prstech jedný ruky bych spočítal, který songy mám fakt rád. Na prstech druhý ruky zas songy, který mi nevadily. No a ten zbytek jsem jakž takž oddřel jednoduše proto, protože tyhle prstoškvarky mě vždycky děsně bavily. To asi ten můj vnitřní masochismus, no.
Jak sem se tak koukal, tak teďka by to na PC ještě chtělo Warriors of Rock. Ty výstupy tam vypadaj skvěle a vůbec to vypadá dosti polished and whatnot. A soundtrack mnohem přitažlivější, co jsem zatím viděl.