Tak jsem znovu rozjel kampaň v Heroes 5 (v základních) a po dvou odehraných kamapních jsem narazil v prní misi nekropole na bug, kterej se mi snad ještě nikdy nestal..
Markal utíká před oranžovým hráčem, dostane se do podzemí, z podzemí opět ven na severovýchodě mapy, kde zaútočí na oranžového hráče, který obléhá modré město spojenců. Jeho poražením by měla mise končit. Respektive po projití opět na povrch naskočí cut-scéna, splní se úkol, přibyde nový úkol (porazit oranžového hrdinu), ale to se mi nestatlo. Cut-scéna se neobjeví, úkol se sice splní, ale nový taky nepřijde a po poražení hrdiny se nic neděje. Misi není možné ukončit. Stalo se Vám to taky někomu? Jak z toho ven?
Hraju aktuální verzi 1.60 a mapu jsem dokonce 3x restartoval. Bohužel nic nepomohlo a bug se chová pořád stejně.