@
rikuhahl (28.12.2022 23:26): děkuju, já musím dohrát všechno, pokud to jen trochu jde :-)
Je to vtipné, já si po prvním aktu dal pauzu a zahrál si Looma, a po druhým aktu jsem si chtěl dát taky pauzu a dát jinou hru, ale nakonec jsem zatoužil pokračovat rovnou, takže mě to paradoxně po druhým aktu chytlo ještě víc, než po tom prvním :-)
Jinak obtížnost se ve třetím aktu nijak drasticky nezvedla. Pouze poslední 4 dungeony jsou ještě úmornější, než celý zbytek hry a závěrečný boss je vpravdě peklo a byl jsem to schopen dohrát jen při zabití všech mých spolubojovníků (teda jeden voják přežil). Džin vydržel asi dvě sekundy. Přitom, když si člověk zvolí zlou stranu, tak je závěrečný boss mnohokrát jednodušší.
Ale příběhově je třetí akt možná vůbec nejzajímavější a zrady zasahují úplně všude. Vždycky, když už si člověk myslí, že dostal toho největšího zloducha, tak se objeví ještě větší :D
A samotný good konec je taky takový, že si člověk řekne "no ty vole" :D
[neexistující příspěvek]: no děkuju! U tebe jsem ještě zcela nepochytil, co se ti kdyžtak na mých komentářích nelíbí (často seš moje jediný mínus :D), ale nebudu do toho zbytečně rýpat :-)