@Paul (10.02.2025 20:59): Taky jsem viděl, jak to zapl ve chvíli, když mě běžely závěrečný titulky :D
Tyjo, to je tak strašně těžký hodnotit. Na jednu stranu jsem se u tý hry bavil, ten gunplay je asi nejlepší, co momentálně ve hrách můžeš najít. Příběh taky moc fajn, doslova tam nikdy nevíš, která postava je svině a která ne a jsem celkem v rozpacích zda jsem to dohrál na správnej konec :D Na druhou stranu ten technický stav je žalostný, velmi časté memory leaky a celkem brutální nevybalancovanost, kdy tě týpci kosí brokovnicí z padesáti metrů přes zeď a náboje z nich lootuješ třeba po třech.