@kristmeister (25.02.2025 15:26): jseš si jistej, že jsi akorát nezmáčkl (na controlleru, nevim jak je to na klávesnici) Y na přehození oblíkacího presetu.... ?

Jinak mě teda Mutt vrčí jenom na bandity a vlky, pod nohy se mi neplete a když jdu na stealth, tak mu řeknu ať si lehne a leží.
Mě se akorát se psem stalo, že jsem šel vykrádat rychtáře a ten moula ležel před vchodem a čekal na mě. Samozřejmě se tam přihnala stráž a 20 minut na Vořecha ječel ať vypadne. Nakonec jsem musel najít jinou únikovou cestu, jinak bych se odtamtud nedostal :D

Nicméně zatím jediná věc, co mě neskutečně vysírá, je že hra občas vymaže anebo předělá zbroj či ostatní hadry, které mám navolené.
@Gordon (25.02.2025 12:21): ja myslim ze vrci ked su nablizku straze...hlavne ked sa snazis plizit..a neviem do akej miery to este ovplyvnuju perky, ze ta upozornuje na blizke nebezpecie... tiez ma s tym obcas stval ale nejak viac som to neskumal
@Gordon (25.02.2025 06:44): Tak v jedničke som sa ho hneď zbavil/poslal preč páč ten jeho management bol celý na prd, ale tu je to podľa infa oveľa lepšie tak som si ho nechal. No skúsim to s tým príkazom "na voľno" lebo default je fakt retardovaný.

A nie je hladný keď vrčí, ale tak je to pitbul a ten je škaredý už keď sa narodí, čo je unikát lebo väčšina "maličkých" sú zlatučkí a krásni.
Trochu mě mrzí, jak oproti jedničce hra vůbec nepočítá s těmi konci questů, teď dělám Hermita v Apoleně a když jsem objevil jeho deník, tak bych čekal, že mezi ním a rytíři dokážu vyjednat smír, hra mi ale nabízí jen přidání se na stranu rytířů nebo "hermita".

Obecně mi ta dvojka přijde ve všem hloupější, arkádovější/jednodušší souboják a teď ten quest a myslím, že nad nemožností řešení jsem už v hlavě nadával, ale nemůžu si zrovna vzpomenout, kterej quest to předtím byl.
@Korbitch (25.02.2025 10:06)„Proč věc, která fungovala v prvním díle, je najednou pryč?“

To si říkám pokaždý, když se přistihnu při čekání na hardcore mód.

Ale jestli „úpravou postavy“ myslíš vlasy/vousy, tak to slíbili (včetně hardcore módu a koňských závodů) v jednom z budoucích patchů. A první by snad už mohl vyjít začátkem března.
Nevíte někdo, jestli se už řešila ta odebraná úprava postavy? Proč věc, která fungovala v prvním díle, je najednou pryč? Nebudou ji tam třeba ještě dodávat?
Tak to se mi náhodou líbí, je vidět, že u každého má ten pes jiný charakter :D
@Paul (24.02.2025 22:11): No jo, ja sa moc so psíčkami nerozprávam, tak aspoň nech zmenia default :-D, ale toto nerobia asi ani 80 ročné babky ten mód by mali vydeletovať. Je to blbosť, ktorá nedáva žiadnu logiku.

Ale to bola z mojej strany "Konštruktívna kritika", nie hej, mňa to baví a dohral som KCD takže ma prosím nepovažuj za nejakého "in duby prio" - to som si zapamätal z Hedovho videa, to nie je nejaký hejt, len som Tigrár, u nás by povedali Mačkár - Kočkár, ale to už evokuje Toma Crusia, byť mám krásné modré oči (reklama musí byť vždy a všade), ale aspoň rozumieš Slovensky, mne je to fakt ľúto ako mladí zanevreli na slovenčinu..

Tak asi chápeš, rodený v ČSSR, filmy, knihy, občas mi robí problém zelenina a ryby, ale ináč rozumiem.
Tá hra je skvelá a veľmi ma baví, vytáčama na tom taká úplne debilná sprostosť, čo tam niekto implementoval (uvediem jednu a tú najotravnejšiu, čo zaznamenávam), ten pes on je retardovaný, dementný alebo iba kokot? Prečo sa mi stále pchá pod nohy? Idem rovno a každú chvíľku sa zaseknem alebo divne odskočím lebo sa mi nadrbe pod nohy, krúži tam stále okolo mňa ako pridrblý kolotoč.

No neviem, ale keď venčí/ide niekam so psom človek s IQ < -2000, tak by to tak možno vyzeralo... našťastie väčšina psov ide buď vedľa pána ROVNO, kurva ROVNO alebo kúsok pred ním, ale nebehajú tam ako pridrblí a nepchajú sa mu stále pod nohy.
@Blaiddtom (23.02.2025 18:18): Zrovna dneska jsem to dělal a neměl jsem s tím jediný problém prošel jsem přes všechny kola, z truhel vzal výhry a odešel pryč. Žádný problém se nevyskytl. Počítám, že jiné turnaje v KH nejsou :-)
robil uz niekto turnaj v kutnej hore ? zabugovanejsi quest som snad v zivote nevidel :D raz sa protivnik nevie dostat do areny, dalsi krat stoji v stane, treti krat po vyhre chce hra aby som opustil arenu, ale ked ju chcem opustit tak mi pise ze mam bojovat(aj ked nie je s kym)... kolo s dlhym mecom a vsetci pouzivaju kratky so stitom, alebo je jeden borec neozbrojeny uplne...
Zážitek v Troskách super. Cca v 30% questu jsem sletěl ze schodů a začal krvácet. Po celou dobu těch útrap v questu jsem se belhal krokem a byl na hranici smrti aniž by krvácení ustávalo. Zachránilo mě jen pravidelné omývání v kádi které mě vždy trochu vyléčilo.
Obvazy nikde, ale toho ovoce co jsem snědl. :-D

Imerze! Jsem rád že je to za mnou. Myslím že Ptáček se měl ještě dobře.
No... DH má druhé nejlepší RPG (i hru celkově) ever. :) To byl fofr. Gratulace autorům!
koukám po internetech, jestli ostatní taky vnímaj ten romský questline jako úplně debilní a opravdu nejsem sám. chudák Godla, já z něj byl tak nadšenej...
@Clorky (22.02.2025 20:45): Já mám příběh dohraný, ale je to tak velké, že ani nevím co bych napsal a beztak bych musel vše dát do spoileru. Napíšu jen to, že absolutně nechápu, že taková hra vůbec vznikla.
To bych neřekl, že po 18 dnech po vydání tu pořád nebude komentář :) Kde to vázne?
Přišel jsem do první hospody, kde je ta stará paní a poprosila mě, abych obsloužil kumány, tak jsem souhlasil, ale nebyli tam, tak jsem počkal hodinu, protože bylo ráno a měl jsem za to, že teprve přijdou, po čekání se to automaticky failnulo, výborný.
A zase, přijdu do hospody, hospodskému, co mi nechce dát postel řeknu, že nechci jeho úkol, reputace ztracena, dobrá píčovina.