@BUMTARATA (25.06.2022 22:06): dohráno? Hodnocení/koment kdepak? .)
Diskuze
Pravý fanoušek by šel ze Sázavy do Úžic bos v rouchu kajícníka.
@musa (25.06.2022 18:16): To znám. Když mi bylo 15, naplánovala jsem rodinnou poznávací dovolenou po Itálii – tvrdila jsem, že to mám kvůli dějinám umění (šla jsem tehdy na uměleckou SŠ). No, v podstatě to byla pravda, ale až později jsem jim řekla, že půlka byly dějiny umění, půlka Assassin's Creed II (ale AC2 mi koneckonců celkově dějiny umění obohatilo, hehe). No, v roce 2018 jsem je vytáhla na KCD tour, ale tehdy jsem jim to řekla dopředu, protože nevím, jak bych vysvětlila hromadu šutrů ve zdi aka Talmberk nebo neexistující Neuhof... Nevzdávej to, držím palce! Našim se to nakonec ještě líbilo. A miluju úžický kostelík!
Začíná mi dovolená a já jsem vzal rodinu přímo do míst, kde se odehrává KCD.
Přijíždíme směrem od Kolína, takže cesta do ubytování nás vede přes Ledečko. Potěšené zastavuju a jako ze správného herního mimoně se ze mě sype:
Tady to znám, tady stávala hospoda, místo toho mostu tu býval brod a támhle, jak jsou ty loďky, se Jindra učil střílet z luku ve špalkované.
Žena: jakej Jindra?
Hlavní postava z té hry. A támhle býval kovář.
Žena: mohl bys přestat mluvit v minulém čase?
Po chvíli projíždíme kolem odbočky na Vraník.
Žena: co je Vraník?
To bylo Hradiště a odehrála se tam jedna důležitá bitva.
Žena: mě ta tvoje hra nezajímá!
Přijíždíme do Sázavy.
Žena: víš, kde je tu Tesco? (potřebujeme dokoupit zásoby)
Nevím, tohle je stará Sázava. Hele, tady kázala Johanka.
Žena: ...
Netráví tu čas nějaký další fanoušek? Nemám s kým sdílet herní pocity :)
Přijíždíme směrem od Kolína, takže cesta do ubytování nás vede přes Ledečko. Potěšené zastavuju a jako ze správného herního mimoně se ze mě sype:
Tady to znám, tady stávala hospoda, místo toho mostu tu býval brod a támhle, jak jsou ty loďky, se Jindra učil střílet z luku ve špalkované.
Žena: jakej Jindra?
Hlavní postava z té hry. A támhle býval kovář.
Žena: mohl bys přestat mluvit v minulém čase?
Po chvíli projíždíme kolem odbočky na Vraník.
Žena: co je Vraník?
To bylo Hradiště a odehrála se tam jedna důležitá bitva.
Žena: mě ta tvoje hra nezajímá!
Přijíždíme do Sázavy.
Žena: víš, kde je tu Tesco? (potřebujeme dokoupit zásoby)
Nevím, tohle je stará Sázava. Hele, tady kázala Johanka.
Žena: ...
Netráví tu čas nějaký další fanoušek? Nemám s kým sdílet herní pocity :)
@Korbitch (13.06.2022 14:04): Tohle ber jen jako moje pozorování, nikde jsem to neověřoval, ale mám za to, že když vymydlíš kemp v rámci nějakého úkolu/aktivity, tak zůstane už napořád prázdný, jinak se tam nastěhuje jiná tlupa. Jestli jsi tam našel jen jednoho, tak předpokládám, že jsi to tam už předtím čistil a tenhle pravděpodobně jen utekl a teď se vrátil.
Přepadovky by se ale furt měly konat, možná to chce jen čas.
Přepadovky by se ale furt měly konat, možná to chce jen čas.
@BUMTARATA (13.06.2022 13:42): No to já právě vůbec. A ještě větší haluz je, že když jsem jel teď do Skalice, tak v tom statku dole, kde byli vždycky tak 4 nebo 5 lapků, tak tam byl jeden. Prostě jeden. Neřekl bych, kdyby nikdo, ale co tam dělal jeden :D Jinak nikde nic. Žádné přepadení ani bitky frakcí...
@Korbitch (13.06.2022 12:50): Nevím, jestli rozumím, na co se ptáš, ale přepady jsou náhodné, toť za prvé, a za druhé, mám pocit, že když v blízkosti takového místa vymydlíš tábor, tak to pouze znamená, že tě tam nebudou přepadávat ti, jejichž tábor jsi vymydlil (např. Kumáni), ale jinak tě tam stále může přepadnout kdejaký vidlák, možná jen s nižší frekvencí, odhaduji.
Každopádně já tábory vyčistil v rámci Aktivity a stále mě sem tam někdo přepadne nebo narazím na potyčku mezi frakcemi.
Každopádně já tábory vyčistil v rámci Aktivity a stále mě sem tam někdo přepadne nebo narazím na potyčku mezi frakcemi.
Neví někdo, proč se mi neobjevují jednou za čas lapkové atd? Mám sice vymydlený veškerý tábory, ale to kolega taky a tvrdí mi, že se mu na těch místech pravidelně obměňují. Může to mít souvislosti s tím, že na konci je volba vrátit se do hry nebo pokračovat s Ptáčkem? Už ale nevim, co jsem tam vybral.
@Korbitch (08.06.2022 17:36): já ji měl na GOGu v hledáčku a přišla mě před měsícem na mail nabídka za 13doláčů
takže za nějaké 2,5 kila mám komplet
a za stovku jsem sehnal diskovou verzi na poličku
takže za nějaké 2,5 kila mám komplet
a za stovku jsem sehnal diskovou verzi na poličku
@Gordon (08.06.2022 20:40): pomocí sejvovice..
... A nezapomeňte pravidelně savovat!
Nečekal jsem, že budou kompatibilní s jiným klientem.
A jo, savy. Celkem běžná mluva.
A jo, savy. Celkem běžná mluva.
@Cobot (08.06.2022 19:40): udládaj :)
Savy :D
@Korbitch (08.06.2022 17:36): To bude asi tím že se savy udládaj na Céčko.
Před dvěma lety jsem hrál základní hru na epicu. A když je za dveřmi český dabing, rozhodl jsem se, že hru pořídím v kompletní edici na Steam. Ony tam jsou savy, to je fakt milý překvapení :)
@Cobot (08.06.2022 11:12): Mně se líbí, když tohle zakřičí, když je voberu v kostkách.
@Gordon (08.06.2022 14:40): jo to asi Vávra skryté nadává na establishment :)
Ale jako hra to vypadá moc fajn. Je za tom určitě kopec práce. Těším se až u toho vykysnu.
Ale jako hra to vypadá moc fajn. Je za tom určitě kopec práce. Těším se až u toho vykysnu.
@Cobot (08.06.2022 11:12): Občas někdo řekne při bitvě sprosté slovíčko, aby to bylo jakože cool.
Já včera prošel krvavou co seděla na cestě a koukal přes barák mezerou mezi kládama nebo jak se tomu u těch roubenek z klád říká. Asi to stále úplně bez bugu není.
Ale zas v bitce, která byla po tom co jsem házel hovna na barák řval někdo "kurva"!" A to to prý nemá český dabing.
Ale zas v bitce, která byla po tom co jsem házel hovna na barák řval někdo "kurva"!" A to to prý nemá český dabing.
Jsem až teď zjistil, že k tomu je HD Texture Pack, kterej z nějakýho důvodu není součástí Royal Edition, ale stejně mi nejde nainstalovat, tak co…
@Gordon (06.06.2022 14:17): Ne, spustí se automaticky, odzkoušeno.
@BUMTARATA (06.06.2022 14:13): A není pro ní třeba někoho prokecnout?
@Mendoza (06.06.2022 14:10): No, já neměl problém s tím „nekonečným loadingem“, kterýho je plnej reddit, mně se totiž ani nespustila ta cutscéna, po který to mělo zamrznout…
@BUMTARATA (06.06.2022 13:25): Tohle jsem pred casem resil u kamaradky nejakym modem, ale podrobnosti si uz nepamatuju. Nejak se musela preskocit cutscena a slo pokracovat.
@S4TW (06.06.2022 13:59): Tak s mizejícími mosty zkušenost nemám. Pouze s vesmírnými alchymistickými stolky day one, v létě 2018 se zajatcem. Ale ten trebuchet je problémový pořád. Jednou jsem čekala na načtení hodinu a půl :D
@Brasikona (06.06.2022 13:55): taky, taky, snad jediný větší bug u mě (pokud nepočítám mizející mosty).
@BUMTARATA (06.06.2022 13:25): Jo, to je bohužel klasika, taky jsem se s tím kdysi setkala.
@Gordon (06.06.2022 13:12): Test trebuchetu, prej byl ready, měl jsem tam přijet, ale nic se nedělo.
Tak jsem zase musel pár hodin reloadovat, protože se mi nechtěla spustit cutscéna v hlavním questu, Royal Edition my ass, a proč všude na cestách stojej ty fakin koně??
@Brasikona (31.05.2022 21:55): Tak jsem také odnáměsíčníkoval do mlejna, ale až poté, co se mi poštěstilo na zahrádce najít nějaký ten světlík a navařit pár dryáků, se kterýma už byla hračka dostat se ven a ujistit Vořecha kňučícího pod okny, že mě v klášteře nesnědli, celý to bylo víc stresující jak přepisovat latinský texty.
@Hrdlodus (31.05.2022 14:50): Tak, jako šestkrát předtím! :D
@BUMTARATA (31.05.2022 15:21): Jo, taky jsem zírala, nečekala jsem to :D
@BUMTARATA (31.05.2022 15:21): Jo, taky jsem zírala, nečekala jsem to :D
@Brasikona (31.05.2022 14:44): On může vynáměsíčníkovat přes těžký zámek někam ven? Tak to je nemilé, to abych teď radši nechodil spát! A já se těšil, že se probudím třeba na latríně…
@Brasikona (31.05.2022 14:44): Jak ses pak podívala tatínkovi do očí?
@BUMTARATA (31.05.2022 12:49): Právě naopak, celé jsem to vyvraždila! Já se totiž omylem probudila venku, tak jsem si došla pro zbroj, vyspala se, mezitím jsem se probudila na střeše, tak jsem počkala do rána, sundala Svatého zeshora šípem, a pak to tam celé vyvraždila :D
@Brasikona (31.05.2022 12:18): To zní jako nuda!
@BUMTARATA (31.05.2022 10:29): Já tam byla v plné zbroji!
Jsem v klášteře a mám šperhák, kdo je víc?
@Gordon (30.05.2022 21:08): No, těžko hodnotit myšlenkové pochody mého bratrance před více než 10 lety, ale občas jsem při střílení zajíců ječela podobně jako kdysi on :D Pak jsem té lukostřelbě přišla nejen na kloub, ale i na chuť. Jen se teď trochu obávám, že jsem asi vyšla ze cviku za ty dva roky :D
@Brasikona (30.05.2022 20:27): Jo scout a AWP bez zoomu by dávalo smysl, ale ty zbraně nestřílí moc přesně bez zoomu, takže je to i tak krapet irelevantní. :-D
@Gordon (30.05.2022 20:13): Já Source nikdy nehrála, ale mám pocit, že tam byla nějaká zbraň, která ho neměla. Jinak nechápu, proč by bodal liháčem do monitoru :D
EDIT: Nebo mě napadá, že to chtěl pálit AWPčkem bez zaměřování, netuším, ale tu tečku i chvíli, kdy ji dělal, si pamatuju moc dobře – taková netradiční hezká herní vzpomínka z dětství :D
EDIT: Nebo mě napadá, že to chtěl pálit AWPčkem bez zaměřování, netuším, ale tu tečku i chvíli, kdy ji dělal, si pamatuju moc dobře – taková netradiční hezká herní vzpomínka z dětství :D
@Brasikona (30.05.2022 20:09): Ale v CS source máš přece zaměřovátko?
@kristmeister (30.05.2022 20:05): Já si pokaždé při lukostřelbě v KCD vzpomenu, jak se bratranec před lety naštval u CS Source, vzal liháč a bum do monitoru. Musím říct, že nám to pak při hraní GTA VC se sestřenicí docela vadilo, bylo to tím tlustým liháčem... :D
@Brasikona (30.05.2022 19:53): Stačil by, ale v cut-scénách by to bylo otravný :D
@kristmeister (30.05.2022 16:24): Ti nestačí liháč? :D
@strejdafido (30.05.2022 19:24): Za command v konzoli? Ale prosím tě, netrapoš sa.
[neexistující příspěvek]: Dávám tomu hodinu, maximálně dvě!
@BUMTARATA (30.05.2022 17:24): Pořádný hardcore to je jen se všemi negativními perky :-)