Jimmyho odplata totiž spočívá ve stále stejných úkolech podmíněné ne již tak šibeničními časovými limity, takže pokud by mi jej někdo podstrčil a řekl, že stále pokračuji v předchozí Jimmyho zradě, hravě mu na to skočím.
Opět jsou na pořadu dne téměř primitivní krádeže aut, které jsou jen občas ztíženy větší ostražitostí policejních hlídek a opět tu jsou vraždy klíčových postav mafiánského podsvětí, které jsou pečlivě střeženy spoustou ostrých hochů se samopaly. Musím uznat, že utkání s nimi jsou z hlediska akce velice vydařené a při troše štěstí a dobré taktice se dá jejich průběh o něco více častěji zkrátit, a to nejčastěji pomocí vozidel, které lze použít jako zbraň i jako prostředek k úniku a tím tak do značné míry šetří munici potřebnou k vyčištění od desítky nepřátel, jejichž počty obzvlášť v posledních misích značně přibývají.
Co dodat? Komu první datadisk nesedl, radím, aby se k tomuto druhému ani nepřibližoval, jelikož, jak jsem psal v úvodu, oba jsou takřka nerozpoznatelné. Já naštěstí k drsňákovi Jimmymu určité sympatie stále chovám a přes všechny výtky jsem si jeho nevýrazný příběh poměrně užil. Ale zároveň s tím musím chtě nechtě říct, že kvalit základního druhého dílu ani jeden z obou datadisků bohužel nedosahuje.
Pro: prostředí Empire Bay, hlavní postava, akce
Proti: stále se opakující úkoly, nerozpoznatelnost od prvního DLC