@Chuck (22.10.2016 16:13): Nízké hodnocení určitě pochopím. Sám uznávám, že ty zmíněné důvody můžou někoho štvát a pak také fakt, že tam jsou technické chyby. Mně hra spadla a nemohl jsem pak dokončit jednu misi, tak jsem po 12ti nebo 13ti hodinách začínal od začátku. Takže pokud by ses to chystal hrát a neodradilo tě to nějak, tak bych doporučoval si házet savy do nějaké vedlejší složky a zálohovat si je. Hra má ve zvyku trochu padat (možná za to mohly mé starší ovladače na grafiku) a jestli ti spadne při plnění některé mise, tak se může stát, že ti to blbě načte a danou misi už nedokončíš. Já měl jako smůlu, protože při druhém hraní jsem na nic podobného nenarazil, ale i tak to naštve, když se to stane. Upřímně být to jiná hra, tak asi hodnocení dost srazím, ale nějak mě to bavilo, tak jsem to ve výsledku překousl. Spíše ten stereotyp mě pak dostával.
@Chuck (22.10.2016 15:54): Je to prevít :-)) A co Mafia u tebe? Tuším, že jsi to měl rozehrané, ale v diskuzi tě nevidím tak často u této hry. Jsem ale zvědavý, jestli něco pořeší s tou optimalizací. Spousta lidí by to hrála, ale odradilo je právě tohle. Zbytek zase dojel na ten stereotyp, který ke konci upřímně dostával i mě. Tedy hlavně když herní doba byla u mě více než 30 hodin a jel jsem i vedlejší mise všechny.
@CrocoRay (22.10.2016 00:53): ''nebudu teď tvůj příspěvek brát ani jako provokaci a odpovím ti naprosto rozumně.'' ''Nechci tě nějak štvát svým hodnocením, ale musíš to nějak přijmout.''

Jo už se jdu kousnout do zadku...
@Gordon (21.10.2016 23:57): Já proti Wolfovi nic nemám. Fakt ne a nebudu teď tvůj příspěvek brát ani jako provokaci a odpovím ti naprosto rozumně. Jako recenzent bych dal Wolfovi více. Jako hráč dávám více Mafii. Obě hry mě bavily a Wolfa jsem dohrál dvakrát. Jenže Mafia je městská akce a ty mě baví o něco více. Netvrdím, že je to lepší než Wolf. Tvrdím pouze to, že mě Mafia bavila malinko více. Beru to jako hráč a nejsem recenzent. Upřímně hodnotím více pro sebe než pro okolí. Nechci tě nějak štvát svým hodnocením, ale musíš to nějak přijmout.

@Garret (21.10.2016 23:49): Uvidíme, Lojzo. Uvidíme :-))
Zatím jsem dal 80% po dohrání, ale trochu váhám. Ke konci mě už ten stereotyp trochu dostával a váhal jsem mezi 70 a 80. Normálně bych dal asi 70, ale teď jsem měl takové menší sucho a možná i to má tak trochu vliv na mé hodnocení.
@M.a.t.t. (20.10.2016 13:26): Tak patche opraví technické chyby a to trochu hodnocení asi navýší. Ale ti, kteří si stěžují na repetivní plnění misí a fakt, že musíš způsobit škodu, vylákat bosse a pořád dokola, tak u těch to hodnocení asi nenavýší.

Mně to nevadí z toho důvodu, že samotné střílení a jízda autem mě baví, takže mě ten stereotyp neubíjí a samotná hra mě baví. Ale co se týče vyprávění příběhu, tak je to trochu škoda, protože je vykládán poměrně dobře a tohle mu trochu hází klacky pod nohy. Přeci jenom ta cesta za pomstou mohla být zpracována trochu lépe a detailněji. No, ale jak už jsem zmínil, tak samotné střílení a ježdění mě baví, takže si tolik nestěžuji.
@mazar1234 (20.10.2016 13:24): Po tých patchoch možno aj vyššie. V jadre to skutočne nevyzerá až na takú tragédiu, ale súčasný stav PC verzie je aj podľa všeobecných názorov naozaj tragický. Ozaj nechápem, prečo bol vývoj zverený debutantom, ktorí síce zjavne mali viacero dobrých nápadov, ale po stránke realizácie im to tak nejak nevyšlo.
@Walome (20.10.2016 12:59): Určite áno ak to nie je pravdivá informácia.
V opačnom prípade je to len suché konštatovanie skutočnosti a tým pádom sa z podstaty veci nemôže jednať o urážku.
Čiže závisí to od toho či je to pravda alebo nie :-D

Celkom som zvedavý kde sa nakoniec ustáli celkové hodnotenie, tak cca. za 2 roky, či bude nad alebo pod 50-55%.
@M.a.t.t. (20.10.2016 13:01): nikdy jsem takovou debatu nevedl, poukazoval jsem na to že si VIP hrajou na bohy a zbytečně prudí. Což mimochodem momentálně dělám na FB, páč je mi jasný, že tady by sestoupilo DH božstvo a měl bych šmitec.

Hezky sis to obalil pěknýma alibistickýma kecama.
Se zahráním téhle hry bych tak dva roky počkal. Až se to všechno pěkně zpráví a poladí. Snad se na to nevykašlou.
@Gordon (19.10.2016 23:32): To, že mám jiný vkus na hry bych za trolling moc nepovažoval a rozhodně tím nehodlám někoho provokovat. Je to mé osobní hodnocení a upřímně je mi u řiti, co si o tom ostatní myslí. Jako recenzent bych tomu dal 60% za slabší grafiku, technické chyby a to stereotypní zabírání území, ale jako hráč tomu dávám 80%. A The New Order mě bavil a je to dobrá hra, ale že z té hry zrovna ty vlhneš a nechceš přijmout, že dokážu dát hře, která tobě nesedne lepší hodnocení, za to já nemůžu :-D
Tak jsem to ted nějakej čas nesledoval prej je venku novej patch. Už se to aspon hejbe jak má když už nic jiného?:-)
@Thellwin (19.10.2016 22:23): dvojka byla super vždycky. Taky byla vždycky vykuchaná a mnohem kratší než bylo zamýšleno, ale furt to byla a je supr hra. Ikdyž na jedničku nemá.
Jestli je pravda to co o trojce všichni píšou (že prakticky neexistuje design misí až na pár vyjímek, protože je to zabírání území furt stejný), tak je to prostě inherentně slabší hra. Ikdyž třeba taky zabaví (osobně taky doufám že mě to bude bavit, když už jsem za to vyhodil ty prachy).
@Thellwin (19.10.2016 22:23): Mě to taky baví. Ale fakt, že jsem musel hrát hru od začátku po patnácti hodinách hraní kvůli chyby hry, mě dost naštvalo. I když jsem to dojel na jeden tah a teď už se blížím ke konci. V pátek to asi dohraju.

Mně osobně vadí nejvíce asi horší grafika a ty chyby (no, na ty už nenarážím tak často). Ten stereotyp, kdy jdu vždy musím spáchat škodu a vylákat bosse a pořád dokola, mi taky přijde jako takové ne úplně nejideálnější řešení, ale jinak hratelností mně to přijde fajn a samotný gameplay mě dost baví, takže to vidím na 80% za svého pohledu. Jedničku jsem hodnotil 100. Dvojku 90. A tohle 80. Po desítkách to jde dolů :-) Ale pořád mě to baví.
Občas mám pocit, že hraju jinou hru, mě to prostě baví. M3 to bohužel schytává za svoje jméno a porovnávání s někdy až nekriticky zbožňovanou jedničkou, která sice byla super, ale taky měla plno chyb. Funny je taky to, jak i dost kritizovaná M2 je najednou v mnoha očích super :)
@montana (komentář): S tím komentem mi moc neštymuje to průměrný hodnocení :)
A jinak teda fakt opruz, dal jsem za to 9 kil a takhle mi tady všichni ničíte chuť si to vůbec zahrát (až to nekdy bude opravený) :)
Já měl rád Tommyho Vercettiho z GTA Vice City a to je jeho charakter plochej jak prkno :) (ale tisíckrát lepší než Claude v GTA III :D ) Jinak ty mafiánský charaktery, nějak zapomínáte na Ralpha z jedničky, to je jednoznačně kladná postava (jen naučí Tommyho krást auta, ale sám je nekrade). Byl bych vděčnej za osvětlení jeho osudů v nějaký herní odbočce ;)
@Walome (18.10.2016 13:34): Myslel jsem to na Mafii 2, ty postavy byli dobré až na Vita. Ale přišlo mi to jejich dobrodružství a čas strávený s nima strašně krátký. V jedničce jsem třeba Paulieho viděl více než dvě hodiny a díky tomu jsem si k té postavě vytvořil citový vztah. Ve dvojce ale tohle nehrozí, když Joe zemřel tak jsem si říkal že je to hustý zvrat, ale neměl jsem k němu žádný větší cit, protože ta hra byla krátká a měl prostě málo prostoru, to samý platí o všech postavách M2, tedy až na Vita který mi vůbec nesedl...