Pooky: Máš tam instrukce. Odstranil jsi savy?
Caelos: Tak jdu také na Mission Pack, jsem teda hodně zvědavý. Jak už si daleko? (hlavně žádné spoilery :-P)
Edit: Sakra, nevím jak ten Mission Pack rozchodit :-/ verzi 1.0 mám :-/
Edit: Sakra, nevím jak ten Mission Pack rozchodit :-/ verzi 1.0 mám :-/
Indian: Jo, tak to by mě nasralo jak cip, mě se takové věci též stávaly, ale s jinýma věcma, na kterých mi záleželo ( všechno nějak souviselo s hrama ).
Nejvíce si však cením svých zápisků z her a savů. To mi někdo smazat, tak se poseru :-)
Indian: Mapa by mě tolik nezajímala, ale plakát v životní velikosti mafiána Tommyho? :-O mňam... =)
pro Pivo: ano jsme uchylny :-D ,ale jednou sem si prinesl s kramu s hrami v zivotni velikosti Toma s bouchackou jak miri..ten klasicej wallpaper prevedenej do reklamniho papirovyho panaka co sou postaveny u regalu treba...no a mati mi ho taky vyhodila..rikal sem si ten zivot je ale zkurvenej :-) tohle uz mozna nikdy nesezenu
To jste všeci tak ujetí na krabice? :-)
Ale já bych možná taky zabil, kdyby mi to vyhodila.
Ale já bych možná taky zabil, kdyby mi to vyhodila.
pro Pooky: mel sem to stesti, ze sem sehnal aspon krabici a originalni mapu. Bohuzel matka mi krabici vyhodila..myslel sem ze ji zabiju :-), ale mapa mi porad visi doma na zdi
Pivo: Alespoň, že si nenapsal "Půlky" ... =/
Já sice módy moc nemusím a hraju pouze "originální" verze, ale tady bych si to jen tak z nudy možná zahrál. Sice to nebudu brát jako obohacení příběhu, ale takový doplněk.
Caelosos: To nejspíše bug bude, jinak myslím, že i v levelu byla mafia speciál a tam ten mód ne? Vím, že jsem v levelu o něm četl.
Půky: Tak to nevím, já ti vlastně ani neumím a nechci odpovídat, jen jsem si musel napsat to "půky" :-D
PS: Nezapomeňte začít nějakou značkou piva :-)
PS: Nezapomeňte začít nějakou značkou piva :-)
Caelos: Já nechci nějakou verzi z časáku... chci hlavně originál krabici a Score i tak nemíním podporovat - nemám rád ten časopis :-/ :(
Pooky: Na kolekci klasiky módy nejedou, co? :-) Kup si aktuální Score.
Jestli teda někdo Mission pack dohrál, řekněte mi jestli je to bug, páč nemůžu pokračovat. mám se setkat s Joem a Eddiem v Salieriho baru. Jdu tam pak projde v animačce zraněný chlápek. A teď jsem zaseknutý uprostřed auta. Lze se z toho dostat úskokama, ale ať tak nebo tak, vždy se mi napíše Konec, Joe zemřel dřív než jsi zjistil informace. Nemůžu pokračovat dál.
Dá se někde sehnat původní krabice Mafie? Respektive někde objednat?
až budu mít doma zpatky moji Mafii urcite vyzkousim :-) vypada to dosta zajimave a cokoliv co muze prodlouzit herni zazitek beru...navic nikdy nic podobnyho jako datadisk nebo par misi od tvurcu nebyli takze to beru jako vitany zpestreni
Caelosos: Alespoň, že tak. Určitě zkusim, Mafia je srdcovka a každé obohacení příběhu mě nesmí minout :)
Půky: Dabing je sestříhán ze starého dabingu+ je nový, nicméně na ten nový mohli použít řtarší lidi, zněĺo to divně. Ale mise jsou k posrání těźké.
Mission Pack: Chtěl bych asi hodně, ale je to "nějakým kouzlem" nadabované? A nějaké in-game filmečky? :) V životě jsem o tomhle neslyšel.
Módy vesměs nehraju, ale jestli je to těžké, tak ze srandy bych to mohl zkusit.
Dohráli jste někdo Mission pack? Ty vole jsem v půlce druhé mise, je to těžké jako prase!
Jupí, při troše štěstí už to budu hrát ve svém vlastním bytě a na novém monitoru. S trochou smůly se ale nové Mafie....hm musím myslet na to dobré :-)
chuck- to půjde, během té doby se značně zlepšíš, trocha potrénovat reflexy a pohyb s myší :-)
Indian: Tak v tom případě se to čekání vyplatí! Do té doby snad odehraju "Made Man", který mi dá řádnou bojovou průpravu. :-o
pro Chuck: neboj se to tam budes mit...jak uz rikali chteji hru co nejvice zjednosut a zemeri se jeste vice na pribeh a aby si si ho mohl jeste vic uzit
Hm, možná si do té doby pořídím nový comp, tak si to snad i zahraju.
To se zase zapotím! :-o :-) Ale možná pro mi tam kluci vývojářský dali F5. :-)
bal sem se toho, ale porad sem si rikal ze oni to zvladnou....doufejme ze hra bude diky tomu zpozdeni doladena a temer bez bugu a my si ji budeme moci co nejvic uzit :-)
Hurá!
Damn it!
Mafia 2 oficialne odlozena na zacatek roku 2010. Kdo by to byl rekl :))))
No on je rychlý, ale já používal na něj vždy Thomposon, je to nejrychlejší a na jeden zásobník. S coltem jsem se musel třeba schovat na chvilku a přebít. Já prostě vyskočil a šil do něj, když se nepovedlo byl load.
Art: Tohle řeším granátem.
:D to je no..... to co mu predchazelo bylo obcas o nervy :)
Jediný co mě na konci naštvalo bylo jak Sam vyskočil z poza rohu. Já se tak lekl, že sem pustil myš a klávesnici a zas sem musel znova. Naštěstí Sam je fakt máslo. :)
Výzva byla, když sem se tam dostal se 2 životy :D.
Fg: Taky mi nepřijde těžký. Ke stěně vylézt, vyprázdnit zásobník, 2x a pak ho dorazit granátem.
nechapu, co porad hraci resi:D uz od prvniho hrani to hraju stejne a Sam me ani nezasahne, staci vedet k jake stene a jak se postavit(prisel sem na to sam a hned), pak vidite kousek Sama jak stoji u zabradli a s Thompsonem staci jen poklepavat.....ho to hituje on vas nezasahne(ani nestrili), staci to tak 2x pak si dycky vezmu pumpovacku a dorazim ho v te postrani ulicce = zalezitost na par vterin :D snad 2jka nebude mit tak trivialni boss fajt, pekny den :)
Chuck: Když si myslíš, že jde o spoiler, tak ho zakryj tím spoilerovým tagem. Jinak samozřejmě gratuluju taky.
Pivo: S Colt Detective Special je to nemožné. S tím thompsonem, je sice fakt co píšeš, ale Sam je až nereálně rychlý a přesný, takže než na něj namíříš, tak jsi mrtvý.
Indian: Však jsem se taky mezi všemi na DH cítil nesvůj, když jsem Mafii neměl odehranou. :-)
Chuck: gratuluji ti tez k pokoreni nasi zlate Mafie :-)
Jo to já vím, mě spoilery právě nevadí a taky nevím, jak se jim vyhýbat a nevím co kdo bere za spoiler a co ještě ne, ještě tak, když někdo si stěžuje na věc, že mu vadí, když já hru taky nehrál a ani nevím "vo co go" :-D
Pivo: Já vím, snažil jsem se, jak jsem jen mohl se spoilerům maximálně vyhnout, jenže pokud o té hře mám aktivně diskutovat, je spoilerem skoro všechno, co tu napíšu. :-/
Chuck - ty tam, ale trochu spoil. máš :-)
Ale nevadí, však oni si zvyknou, stejně kdo se o Mafii trošku zajímá, narazí na každé stránce na spoilery a ví příběh celý dopředu a i o po zpátku, i kdyby hru nehrál.
Jinak Thompson jde použít taky tak, že držíte tlačítko myši střílíte, zaměřovač se ustálí a pak už stačí na toho týposa co chcete zabít namířit a je mrtvý.
A k tomu bugu - No já to projížděl už jenom colt detective specialem a nikdy se mi nestalo, že by mě zabili. To mě fakt naučilo hrát Mafii :-)
Caelos a Art: Já se malinko obával spoileru, tak jsem to nechtěl rozpitvávat, nicméně tou účinnou zbraní na Sama je opravdu Colt 1911. Thompson je sice vzhledem ke střelbě dávkou účinný taky, ale jelikož kope, na dálku se moc nehodí. Ten Colt je velice přesný na blízko i dálku a pokud s ním do Sama (nebo kohokoliv jiného) nepřetržitě střílíš, kroutí se jak žížala a absolutně nemá čas na jakýkoliv odpor. Na závěrečné doražení je už Thompson podstatně lepší, ale Colt by to asi zvládl taky. Závěr hry mě dost mrzel, ale mafie holt nezapomíná a za úplatu si najde každýho. :-/
Na těch balkónech mi to přišlo jako fraška. S Tommy gunem jsem se naučil střílet jak s normální pistolí. Vystřelit, počkat až se vrátí do původní polohy a zase výstřel. Výhoda, že zasažený zůstane stát na místě a hraje zranění, čili nikam neuteče ani nevystřelí a člověk má zas čas zamířit. Tohle se postupně zrychlilo, takže dotyčná osoba zůstala stát v galerii na místě a až po vystřílení celého zásobníku zdrhla rychlostí Speedyho Gonzálese. :)
Chuck: S tommygunem bych to ani nedal, jedině Colt 1911. Střílí rychle, přesně a nekope! což je na těch balkónech hodně důležité.
Pivo: Ó, děkuji, to je pro mě pocta. Jak je vidět, kdo tady nehrál Mafii, je hráčská mrtvola. :-) Kdybych měl bug zrovna v té galérii, to by byla moje smrt!! Za velké vítězství jsem považoval dostat se vůbec nahoru k Samovi, samotný boj s ním nebyl zas tak hrozný, jak bych čekal, šlo jen vystihnout správnou krycí polohu a hlavně použít dostatečně účinnou zbraň, k mému údivu to nebyl Thompson, ten přišel na řadu až úplně na závěr.
Gratuluju Chucku, dohraním Mafie tě pasuji na právoplatného hráče akčních her :-)
Jinak, v té galérce jsem měl takový bug, že mi neobjevilo druhé video se Samem a dělalo mi to hodně často, nakonec jsem to nějak vymakal, že jsem musel vlézt na ty schody jedny přesně v určitou dobu, takže jsem byl tak natrénovaný, než jsem zjistil jak na ten bug, že jsem všechny headshotoval poslepu :-)
Jo..galerka..sem myslel že rosekám vše kolem sebe :D jednu pistolku 6 nábojů..to byly samý headky..woe ..já se klepal jak vosika..
Tak jsem právě Mafii úspěšně pokořil! Při vstupu do galérie jsem sice propadal zoufalství, obzvlášť když další autosaving byl v nedohlednu, ale nakonec jsem šel pomalinku dál a dál a dostal se až k Samovi. Dál už bych asi spoileroval, takže toť zatím vše.
Caelos: Mě taky nevadí a od začátku to asi fakt člověk netuší, ale stejně když jsem to hrál poprvé a slyšel jsem to jméno a věděl, že je to capo di tuti capo konkurenční mafie, věděl jsem, že ho zabiju :-)
Sice to není 100% jasné, ale i tak si je tím člověk jistý. Jako spoiler bych bral spíše Paulieho a Samovu smrt nebo úplný konec a smrt Angela
EDIT: Caelos: No já se divám na spoilery i na youtube, kde mě zajímá třeba jak jaká hra končí, i když jsem ji nehrál :-D To už je extrém spoilerů :-)
Ale teď hraju Jericho a radši se nechám překvapit, jak to nakonec dopadne.
Ale teď hraju Jericho a radši se nechám překvapit, jak to nakonec dopadne.
Pivo: Od začátku právě ne. Když pak ve hře narazíš na Morella, díky spoileru budu vědět "aha, toho za chvíli zabiju". Já nechci nějak jebat, je mi to fakt celkem jedno, jen jsem upozorňoval. Osobně mi spoilery vůbec nevadí, čtu je i u her, které jsem nehrál.
Malignus: V samotných recenzích narazíš na větší spoilery, já myslím, že se to tady s těmi spoilery trochu přehání. Já už kolikrát nevím co je pro někoho spoiler a co ne :-)
To s tím Morellem se dá čekat už dopředu od začátku hry, jenom člověk neví, že bude v přístavu :-)