Poslední reakce přímo na tebe (i když jsi nemusel reagovat, jak jsem upozorňoval, vlastně ani já bych nemusel :-D). Laciné urážky používáš spíše ty. I tady jsi s tím urážením začal ty, takže tu nedělej chytrého. A jak mi dokážeš, že jsi chytřejší, tím že mi budeš říkat, že jsi chytřejší a já jsem hloupější tak dlouho, že z toho zcvoknu? :-D
Jsi prostě fakan, co má o sobě vysoké mínění (alespoň na internetu).
Pivo: Ty si takový hlupák. Tolik laciných urážek, tolik narážek a přitom se s tím, krom několika detailů, shoduješ bez chybky. Já se, jak je známo, s googlem nekamarádím a nějaké informace, které bych rád rychle obrdžel, projevím zde (samozřejmě týkající se tématu) - Ty tohle děláš, ale Stále! , byť se zabýváš naprosto odlišnými věci (Ty o koze, ostatní o voze). Ale tohle je stále, stále děláš ze sebe naprostýho všehoumělce, či naprostého trulanta a vždy máš k tomu milionu argumentů. Já chci ignorovátko :-((
Já ty jména nějak neznám :-)
Kerý z nich je Henry? Jinak ten tlusťoch mi přišel takový nepřirozený, prostě ten hlas k němu mi nesedí.
Ale Henry mi připadá povedený.
Nicméně dám asi tentokrát přednost angličtině...
Snad to bude jenom pracovní verze, protože mi sice trailer nepřipadá dabingově špatný, ale tak nějak to v tom působí nepřirozeně. Hlavně Homer. :-)
A jinak už tu nemrvme diskuzi ( to se týká mě, Pookyho a MCZ ).

Indian: Možná tím stylem, že ty hlasy vážně sedly k postavám. Teď mi to přijde takové trošku zkreslené. Nevím, nedokážu se nějak vyjádřit, prostě se mi líbil dabing prvního dílu více.
MCZ: A kolik jsi mi tím změřil IQ? Radši mlč, když nemáš pádné argumenty, ani nevíš, jak se hlupák pozná. Neříkám, že jsem bůhví jaký genius, ale ty tu meleš věci bez argumentů. Nějaká sranda co se tu někomu nelíbí nic nedokazuje, takže stáhni ocas mcz, jestli nějakého vůbec máš :-)

Nebo jsi snad zjistil podle toho, že mám o něco menší inteligenci než ty, že mám menší všeobecný vědomostní přehled, že reaguju na věci nelogicky, že neumím přemýšlet? Ne? Tak sklapni!!!!

EDIT: Taky by se dalo říct, že hlupák jsi ty, protože někoho nazýváš hlupákem bez pádných argumentů, ale svým způsobem by to byla hloupost ponižovat tvou inteligenci kvůli tohohle, takže by tě šlo jenom označit sprostou nadávkou, ale nebudu to dělat. Ty se polepíšíš, viď?
Pooky: Dovol, abych ti vysvětlil pár (ne)rozdílů mezi tebou a mikrovlnkou.

1.)"Kdo namluvil v české verzi v prvním díle Tomma Angelo? Koho namluvil v prvním díle Vašut a opravdu někoho dabuje i v 2.díle (podle hlasu moc nepoznám)?"

-takže...mikrovlnka by rozhodně nedokázala zadat do vyhledávače googlu či horšího seznamu zadat třeba kombinaci "mafia+dabing+tommy+angelo" nebo něco v tomto smyslu. Já takhle zjistil odpověď za 5 vteřin (zdrželo mě připojení k internetu a pomalejší psaní :-)) a nemusel bych čekat na odpovědi tadyk.

2.) Mikrovlnka také nechodí na brigády, aby se nemusela ztrapnit a poslouchat narážky na svou inteligenci, že je blbá a nic neumí kromě ohřívání hamburgerů - zvláště když je zastaralá, má 16 let a má o sobě vysoké mínění :-)

EDIT: Omg, nerozdílů bylo opravdu jen pár :-)
Pivo: vole v Mafii daboval Vašut čistě jenom hlavní postavu, nikoho jinýho :-)

mě přijde že většina lidí chválila dabing u jedničky, ale ted je tomu spíše naopak....čím to může být ? :-) neříkám že všichni aby bylo jasno
Úžasný, takže si tam někdo nahrál debilní fandovskej dabing, přesně jak psal MCZ v první odpovědi, a my jsme kokoti.Wow.
Serte na to. Já nevím, prostě jsme se oba shodli že máme jiný dabing nebo měl zkurvené bedny, či já už vím :-D
Pivo: a nebyl to třeba polský dabing?

Jistě chápeš, proč je (naštěstí, mimochodem) dabována jen menšina her, můžeš nám tedy osvětlit, jaký by měl distributor důvod platit DVA dabingy?
Pooky: Ty jsi blb, když tomu nerozumíš, tak radši nereaguj :-)
Aj v titulkách byly jiná jména, prostě kámoš říkal, že mám jiný dabing a já mu to potvrdil.
To musel být leda nějaký amatérský dabing nebo nás Pivo chce vodit za nos...
Myslím, že dabingy jsou dva u prvního dílu, takže ne vždy musel dabovat Vašut. Ale nejsem si jistý. Prostě vím, že Petr Rychlý co daboval moji Mafii verzi u kámoše nedaboval :-)
Kubulus: Mám naprosto opačný názor. :-)) Takový tlustý chlapík/mafíán má vyčnívat legračním pojetím a zvlášť podobou a u Joeyho v cz-dabingu je tato úloha podána na maximum. (čistě můj názor)
Já jsem shlédnul cz-verzi traileru až dnes a musím říct, že dabing je ohavný. A možná i proto, že jsem se nějak víc zžil s angličtinou a připadá mi o mnoho libozvučnější. Ale to co mi vyloženě trhalo uši, byl dabing nějaké ženské postavy, což bylo opravdu otřesné, jinak zbytek byl dobrý, hlavně hlas "Homera" potěšil :-)) Ale zřejmě i tak zkusím napoprvé cz-dabing aaž později eng (teda doufám, že Cz-verze bude mít i impletovanou angličtinu s cz-titulky).

Otázka: Kdo namluvil v české verzi v prvním díle Tomma Angelo? Koho namluvil v prvním díle Vašut a opravdu někoho dabuje i v 2.díle (podle hlasu moc nepoznám)?
k dabingu se taky musim vyjadrit...je pravda, ze to asi prvni dil neprekona, ale take si myslim ze to bude jeden z tech povedenejsich...Vavra a spol. si na to potrpi :)....i kdyz predcasny zavery je tu nebezpecny delat takze necham se prekvapit
No, v prvním díle byl dabing tisíckrát lepší. Na kliďase Sallieriho nemůžu zapomenout. Jo, připomeňte mi, že si mám znovu projet první díl, jak vyjde druhý :-)
Bude to po sedmé (šťastné číslo, možná se mi dvojka bude o to více líbit....)
Ale jinak ten dabing nemusí být zase tak hrozný, prostě v jedničce byl o dost lepší.

Montana: Kdes vzal 4 oči? :-)
Assassins Creed byl hodne povedenej, mozna s prihmourenim oka (spis vsech ctyr :) i vybornej :)
Taky půjdu spíš po anglické verzi, ale nutno říci, že je to jeden z mála dabingů her (za poslední 3-4 roky snad první :D), který mi nevadí a zdá se být na úrovni. Ale pro americké gangstery je prostě ta angličtina jako vyšitá :)
Otřesný je pro mne až moc silné slovo, ale je fakt, že by to šlo trochu lépe udělat, no..
V kazdym videu z Mafie se najde nekolik animaci pohybu, ktery jsou otresny...
Při opětovném podívání bych to i překousl, zase tak přehnané to není a i já se tak možná někdy hýbu v reálu :-)

Zaměřovač? No, zase tak hrozný se mi nezdál, ale hrát bez něj? No hrát ve 3rd person bez zaměřovače mi přijde šílené :-) Já bych se moc daleko nedostal.
Zezačátku jednoho videa tam byly myslím takové prudké pohyby při otáčení apod. Působilo to trošku divně, normální člověk by sebou tak neškubal :-) Ale fyzikální model mají slušný, to se jim musí nechat.
Které působí komicky? Na mě komicky působí jen počet zásobníků, které se vejdou pod kabát průměrného Mafiána (jmenovat se Rambo nebo Chuck Norris, tak ani neceknu)...
Něco na mne působí pěkně a něco ne. Třeba některé pohyby mi přijdou komické a nějaké vymakané, ale času dost na souzení hry. Až si to pořádně zahraju, pak můžu kecat a pomlouvat hru :-)
Ale tak snad ne, snad bude hra dobrá.