V plné by se ta mise pokud vím měla odehrávat v zimě. Co se týče toho patche, za odkaz bych se nezlobil.
Say: Tohle je demo stylem podobné tomu z Just Cause 2. Není to jen mise vytržená ze hry. Je to poupraveno pro účely demoverze, ale nevím jak moc. Píšou to hned po spuštění.

Paul: Yep, už jsem to tu jednou níže zmiňoval :)

Co se týče dabingu jsem naprosto spokojenej. Homerův hlas mi nevadí a jinak mi dabing přišel hodně kvalitní.
hodinu a dvacet minut a mažu z práce pořádně to otestovat,grrrrr.
btw už je venku tweak na odstranění limitu.
Ale jo, vyzera to slusne... Homer Simpson (ja si nepomozem, asi to budem hrat v anglickom dabingu :) ), Playboy (na co je to dobre?), ale paradny soundtrack - aspon z tych skladieb co hrali v deme. Jo a hra, ta vyzera tiez dobre :)
Dawid199: ještě pár hodinek a budeme oba vědět, jak to s těmi komentáři bylo ;)
To sem fakt jedinej, komu to demo ustavičně padá? Zapnu, chvíli se to načítá, pak to zhasne, monitor začne blikat jak kdyby byl comp vyplej, a já musím restartovat. Na steamu mi to ukazuje, že jsem hrál už 85 minut, přičemž jsem doopravdy hrál stěží tři čtvrtě hodinky. Kurva co to je? Google říká, že jsem asi fakt jedinej...
Tak to vypada docela dobre. I optimalizace se povedla, ale tak nejak typicky se pocita s rychlejsim procesorem, takze se pres 32fps v prumeru v benchmarku nedostanu (at mam jakekoli nastaveni). A samozrejme se Mafia 2 radi ke hram, ktere proste a jednoduse fungovat s mym pocitacem spravne nebudou. Vse, co je vzdalene vice nez tri metry se hnusne rozmaze. Nj, nejaky problem s modernejsi technologii zobrazovani svetel. Takze si dam Mafii 2 mozna tak za rok az budu ochoten obetovat prachy na novej komp.
Tak jsem taky vyzkoušel demo a ten českej dabing je dobrej :D sem se furt nemohl zbavit dojmu, že tam mluví homer simpson :D ale souhlasim s walomem že už se to víc podobá GTA než mafii. Taky mě trochu zarazilo, že každý druhý na ulici má pistoli. Jakmile na někoho zamíříte tak ve většině případů vytáhne tu svojí ...
Tak sem se díval na videa z dema v české verzi a řekl bych, že ze třech hlavních postav má nakonec nejlepší dabing Joe.
A vida. Už vyšla medicínka, která likviduje časový limit. Teď to jdu pořádně otestovat.
Tak aspoň doufám, že to teď všichni vidí taky. Stupidní výběr auta v garáži, tisíc tlačítek na různé akce, když v prvním díle stačil "EKŠN BATN", vlastní barák jako v gta, prachy po kapsách jako v gta, shopy s jídlem, se zbraněma jako v gta, když vyhodíte poloplnej zásobník, náboje neztratíte, dostal jsem milion zásahů a pořád byl naživu a tak dále a tak dále.

Bůh žehnej Americe! Do hahzlu!

A já hlupák věřil a doufal, že všechno bude jinak.

Oceňuji jedinou - že se v tom stupidním systému krytí vystříhali aspoň střelby naslepo, takže to neni tak snadný jako všude jinde...
narazil jsme na dva.

no dabing se mi libi u lidi na ulici, ale kdyz v ty misi na zacatku padlo "zabij to bachraté hovado" tak to šlo celý do hajzlu.... toz kurna buď "zabij to bachratý hovado", nebo kratce "zab to bachraty hovado", ale ne ze to blb precte spisovne. nektery hlasky/lajny jsou fajny, jiny jsou nic moc... no proste takove meh.
Já zatím screenshotuju jak o život. Hledání všeho možnýho příjde pak. Btw, taky vám to občas při zapnutí spadne?
On je v Mafii Homer Simpson! Co se týče českého dabingu, nesedí mi hlavní hrdina Vito, jinak vše tak nějak odpovídá. A celkově to vypadá dost dobře. (Našel někdo už všechny Playboy magazíny? :)
Ale jak jsem se bál optimalizace, tak jsem teď nadšenej. Na plné detaily (s vypnutým PsyX) prakticky bez zaškobrtnutí. Moc se mi líbí se ta hromada kravinek okolo: čištění bot, kupování hadrů, tankování, hospůdky a restaurace. To se mi moc líbí. Velmi pozitivní dojmy zatím. Nebo třeba poslouchání rozhovorů lidí na ulici. Nádhera. Jen s bojím aby se to pak moc neopakovalo.

A taky mě děsně štve časové omezení dema.
heh, prestrelky me spis stvaly, ale asi hlavne proto, ze jsem ted navyknuty z uncharted a treba to ze pro opusteni krytu musim mackat cudlik (namisto toho ze kdyz chvili drzim pohyb pryz z krytu tak ho proste opusti), nebo ze kdyz seberu novou zbran ze si na ni musim pak jeste prepnout. I graficky mi to prijde takovy... az moc uhlazeny.
a nejsem si jistej, ale gamepad layout mi proste neprisel tak uplne standardni, i kdyz tezko rict.

jo a kamera je silene nalepena na panakovi

cestina se mi zatim libi, teda az na babu co prodava hadry, tu bych k mikrofonu preventivne nepoustel... ale jest jsem v cestine nedorazil do mise.
Teda musím říct výborné. Jediné co mě trochu zklamalo je jízdní model. Po jedničce jsem čekal malinko víc. Ale přestřelky naprosto luxusní. Skvělé animace a naprosto plynulé pohyby. Grafika moc pěkná. Už se těším na fullku jak blázen.
myslim ze jsem pres ne jednoho zmetka zabil.

ale teda celkovy dojem je.. no.. spis zklamani, kdyz vezmu ze to se to snad 3 roky odkladalo, tak to zpracovani mi mistama prijde docela nedoladeny. Pytel veci slo urcite udelat o dost lip.
libi se mi jizdni model simulace teda.
kdyz hodim prachy do jukeboxu, hudba na chvili ztichne uplne a pak pokracuje predchozi pisnicka. wtf?
na ovladani taky neni moc videt ze kdysi byvalo primarne kb+mys
Prislo mi to, nebo ta vrata od vytahu nesla prostrelit? Ani z jedne strany.
No je to awesome. Parťáky už střílet nemůžete, krytí funguje jak má, pocit ze střílení je fajn, nároky fajn, střílení přes kovový vrata fajn...akorát ten jízdní model mi teda silně nejde pod vous. Ale na to si zvyknu. Jo a co to je kurňa za policajty? Kilometr ode mě na úplně jiné silnici, a stejně si všimnou, že překročuju povolenou rychlost. :D Jinak hudba samozřejmě famózní a ten motiv v hlavním menu se mi líbí snad ještě víc, než v jedničce.
Athlon X2 5200+ (2 x 2,6GHz)
4GB RAM
8800GT 512MB stock clock

1280x1024, vse na high, VSync zapnuto, Ambient Oclusion zapnuto, AA vypnuto, AF 1x (nize nejde), PhysX vypnuto - benchmark average 32,8 FPS
1280x1024, vse na medium, VSync zapnuto, Ambient Oclusion zapnuto, AA vypnuto, AF 1x (nize nejde), PhysX vypnuto - benchmark average 33,6 FPS
1280x1024, vse na low, VSync zapnuto, Ambient Oclusion vypnuto, AA vypnuto, AF 1x (nize nejde), PhysX vypnuto - benchmark average 33,9 FPS
1280x1024, vse na low, VSync vypnuto, Ambient Oclusion vypnuto, AA vypnuto, AF 1x (nize nejde), PhysX vypnuto - benchmark average 33,6 FPS
640x480, vse na low, VSync vypnuto, Ambient Oclusion vypnuto, AA vypnuto, AF 1x (nize nejde), PhysX vypnuto - benchmark average 35,2 FPS
640x480, vse na low, VSync vypnuto, Ambient Oclusion vypnuto, AA vypnuto, AF 1x (nize nejde), PhysX zapnuto - benchmark average 14,8 FPS
Walome: To zní opravdu dirty. Jeden se bude dívat dokud ji ten druhý neudělá a pak se na ní vystřídají. Dirty.
Přesně tak :) My se scházíme v jednom pokoji, abysme ji zahráli na jeden zátah, takže hrát demo, zatímco se druhý bude dívat, je ještě slabej odvar.
Say: to jsou, ale s kamarádem, jsme se dohodli, že si ho zahrajem poprvé společně :)
Na PSN to bude stopro ve stredu, kdy probiha tydeni aktualizace, coz je az 11., takze doufam ze to driv mit nebudete! :)
Věcný dotaz - zítra by mělo vyjít demo, že? 10. srpna. Jenomže desátého sprna u nás nebo v US, protože pokud se nepletu, tak na steamu by se tím pádem objevilo až ve středu ráno?...
Walome, Vir: Tak já myslím (tedy v podstatě doufám), že nejsou žádné větší důvody k obavám:-)
Dawid199: No to ano, ale aby to nebylo opravdu odfláknuté viz. Posel Smrti 2
Dawid - já teda naprosto souhlasím. Abych byl upřímný, dabingu uvěřím, až ho uslyším na vlastní uši v plné verzi hry :)
Teď se mnou asi někdo nebude souhlasit, ale když se na to podívám zpětně, tak to dopadlo ještě "dobře", když si vezmeš, že jsme mohli být bez dabingu.
Tak o tom žádná:-), ale když se na to podíváš v globálu, tak to člověk z náší malé zemičky nechápe. Dobrý příklad je Zaklínač CE ten byl rozebrám do 1h, ale zato sega není ochotná v byď jen omezeném množství dodat hunter edici AvP a český distributor si musí vyrobit svou (popravdě nic moc)
Vir: Vždyť to neni nic novyho, když přemýšleli, zda se pro tak "malínkou" zemičku jako jsme my dělat nějáký dabing... To je prostě následek toho, že IS již patří pod Take 2...
"Konečně jsme dostali odpověď na oficiálním foru. Elizabeth Tobey nám prozradila, že po celém světě (jak se tvrdilo) SE není zrušena. Mafia II Speciální edice bude dostupná v těchto zemích nebo částech světa":
Severní Amerika
Belgie
Nizozemsko
Lucembursko
Austrálie

edit: v tom Německu to bude k dostání konkrétně v obchodech Saturn.
Mimochodem, slysel jsem, ze Take2 povolili Nemcum udelat si svou sberatelskou edici, ale nevim, co je na tom pravdy, tak zkuste zahledat a treba najdete.
Poníženě? :) Ale jinak díky. Hlavně jsem potřeboval tuším poslední jedno nebo dvě pluska na ach. a nechtělo se mi čekat. Jinak já jsem na tohle u her hroznej. Já musím splnit všechny vedlejší mise i jednodušší achievementy (teda jen ty jednorázové, většinou achivy typu zabij 30 tisíc čehosi vynechávám). I když mě to ani moc nebaví. Mám pak potom špatné svědomí, jako by mi mohlo něco uniknout :D
Tak či tak, vždycky, když mě někdo slušně a poníženě požádal, to plusko jsem mu/jí dal :)
Psyx: Přesně jak říká Garion, akorát se ta challenge potom omezuje na to, zda tě někdo pošle to pr....