Say: Paranoia? Steam si můžeš uzpůsobit přesně podle sebe tzn. jak zde někdo psal nastavit private profil a nikdo již o tobě nic nezjistí. Navíc statistiky to ukládá pouze u Steam her a ještě navíc máš možnost hrát v offline modu (tedy bez zápisu statistik/monitorování).
Skvěle, díky. Já zkoušel jen takovýty klasiky jako zasněžený město, ten mód, kde je Tommy blonďák a tak ...
Walome:
● Tady je mód, který přidává do hry headshoty (i na tebe, takže bacha) - http://mafia.hodnoceniher.cz/mafia1/mody/The_Gun_Realism_Mod.rar
● Zde je mód na nekonečný dohled a smazání modré mlhy - http://mafia.hodnoceniher.cz/mafia1/mody/UDD_all.rar
● A nakonec velice slušné textury pro stromy (nicméně vyžaduje silnější HW, značný pokles FPS) - http://mafia.hodnoceniher.cz/mafia1/mody/The_Mafia_TreeS_Project_3.0.rar
Je nutné před veškerými instalacemi módů extrahovat soubory Mafie pomocí MafiaDataXTractor.
Say: wow, on existuje nějakej mod na přestřelky a dohlednost? Tak to sem s ním, Pepé (prosím :-) ).
Prostě nemám rád ty masové konzumní stránky... Komunisty na ně.
A když nastavíš svůj profil jako private, tvé časy strávení ve hrách uvidíš jen a pouze ty...
Edit: Ne, na ostatní hry skutečně vůbec nesahá, pouze na ty, které jsi na Steamu zakoupil. Dle mých informací se žádné jiné data kromě právě spuštěné hry neodesílají. Trošku mi to přijde jako neopodstatněná hysterie :), ty bys člověče měl spíš bát takové mailové komunikace (asi nejnebezpečnější forma komunikace) :D.
Garion: No... Já četl něco jiného.
Steam sbírá a zveřejňuje anonymní data, jako je způsob a doba hraní her, jejich stabilita a výkon počítače, většinou bez předchozího upozornění uživatele (vyjma některých výzkumů, kterých se lze dobrovolně zúčastnit nebo je odmítnout). Každý měsíc pak uveřejňuje nejnovější výsledky výzkumu Steam Hardware Survey, co do rozsahu uživatelů (účet na Steamu mělo koncem roku 2009 25 milionů lidí) jediný svého druhu na světě. Výzkum pomáhá vývojářům nejen z Valve vyladit vyvíjené hry přesně podle možností nejrozšířenějšího hardwaru mezi hráči používajícími Steam.
( http://cs.wikipedia.org/wiki/Steam )
Ne, děkuji.
( http://cs.wikipedia.org/wiki/Steam )
Ne, děkuji.
Sleduje to akorat to, co mas koupeno/registrovano na Steamu, na ostatni aplikace to nesaha.
A co sledování instalovaných a spouštěných her? Dyť je to jak SpyGame Xfire a podobné. Nemám zájem o monitorování toho, jak a co hraju.
Raději tři steamy než jeden starforce (nebo vcelku otravnou Microsoft games whateva).
Steam je náhodou ohledně vtíravosti do systému hodně přívětivý program... Nehrabe do žádných systémových složek a nespouští skryté služby. Tohohle bych se nebál.
Já z toho taky nejsem nadšenej, ale tuhle obět jsem byl ochotnej podstoupit. Každopádně jsem sám doufal (a pořád doufám), že se třeba povede dostat do éteru nonsteam verzi, páč steam se s mým PC fakt nechce kamarádit. :/
A na co sakra Steam? Další havěť na disk instalovat nebudu...
Ta verze, co je na uložto, hodně lidem ani nefunguje (po kliknutí na Start demo prostě spadne), a i tak Steam k tomu potřebuješ mít zaplý, akorát to nemusíš přes steam instalovat. Což není výhoda, páč sosat to z ulož.to, pokud nemáš prémium, trvá mnohem dýl.
Udajne ta verze, co je na uloz.to, jde bez Steamu.
Jde rozjet to demo bez Steamu? Začínám mi lozit pěkně krkem... Všechno je jen na Steamu. (nebo Fakebooku)
pipboy: No takhle většinou mluvím já (jsem z Ostravy) a nemyslím, že je to zvrácená mluva. Když je spisovná nemusí být zvrácená přece.
Ale jinak myslím, že u dabingu gangstrů dám spíš přednost nespisovné mluvě. Ale lepší když mluví spisovně Henry než Joe.
Taky pomohlo, jinak zase inteligence policajtů, sejmul jsem oba (jako smrťák) autem, stačili ale zapnout houkačku a říct že mě pronásledují xD pak asi umřeli xD
Razantní zlepšení PhysX výkonu
skvěle to pomohlo
skvěle to pomohlo
Say: To je nastavení feedbacku pro volant... By mě zajímalo, jestli i dvojka podporuje volanty.
MIGtheDRAGON: Když víš co děláš a nepřeženeš to (tak, že ti módy dohromady budou dělat ze hry holubník), vždycky se něco najde.
Btw, v nastavení je nějaký feddback a u něj posuvník pro motor, brzdy etc. K čemu to je?
ad bachrate prase a dalsi spisovny tvary - chyba to rozhodne je, i kdyby se tak nakrasne nekde bezne mluvilo, spisovnost v dabigu proste nema co delat, pokud neni explicitne dany, ze tak postava mluvit ma. (A teda nevim na jakem zvracenem miste takhle lidi bezne mluvi, ale patrne tam bydli vsichni herni prekladatele. Kdyby to melo nejaky specificky prizvuk, tak budiz, ale tohle je proste hnus.)
To zní zajímavě já ještě vlastně do mafie nikdy žádný mód nezkoušel, ale ten dohled a přestřelky zní docela zajímavě :) Jinak mám pocit že magnumem šla dát hedka, ale nejsem si jistej už je to docela dlouho co jsem naposled hrál mafii.
MIGtheDRAGON: V to doufám. Zatím jsem si nahodil nekonečný dohled a zrušil modrou mlhu + nahodil realističtější přestřelky. Headshoty pro mě i nepřítele. Prý to v originále nejde a bez toho by mě to asi nudilo=D
Správná volba :) třeba jí potom dáš trochu větší hodnocení :) 95% sem jí nedal jen proto že je to česká hra :)
No dobře, tak jste mě ukecali... Jdu dojet tu jedničku (ještě že jde modifikovat).
Přesně tak no to co se mi líbilo na mafii a dělalo z ní něco víc tady prostě chybí ... ty mizející těla, zásobníky nebo to že i sebe můžete mít v pohodě brokovnici i tommygun schovanej pod kabátem mi taky dost vadí. A nejhorší samozřejmně jak zmínil Walome je ten autoheal, kdyby alespoň hrdina nevydržel snad víc než auto .... Jako neni to špatná hra, ale s mafií už toho nemá moc společného.
NL: líbí se mi, jak jsi to vystihl zcela klidně. Já se vždycky naštvu a musím nadávat, ale jinak ANO, PŘESNĚ tyhle věci mi tam chybí...
Docela mi tu chybí ty detaily z jedničky, které většina her zcela ignoruje... Nemizející nábojnice, zásobníky a těla, při nabíjení zbraně se odhodí celý zásobník i se všemi náboji uvnitř, nemožnost strčit brokovnici a tommy gun do jedné kapsy u kabátu (a zároveň, pfff), výbuch auta jen při zásahu toho správného místa (chladič), žádná nafukovací garáž atp.
Kvůli těmhle věcem mi Mafia 2 podle dema přijde jako zcela tuctová střílečka mixnutá s těmi otravnými prvky z GTA, nicméně se stále fajn atmosférou (uvidíme, jestli se i ve dvojce najde nějaká pamětihodná mise, viz farma, hotel nebo kostel z jedničky).
MtDragon - jojo, gta tam číhá na každém kroku - všude krámky, objednávky jídla v bistrech - nebylo by lepší si zde sednout a objednat si u servírky, která přijde? Bylo by to dlouhé, ale stejně je jídlo úplně zbytečný kvůli podělanýmu autohealu (který mimochodem udělá z téhle hry naprostou frašku - u jedničky se člověk modlil za lékárny, teď se nebude modlit za nic)...
Netřeba mluvit o policejním hlášení, které záhadně slyšíme, o systému hvězd při pronásledování policijí, možnosti se převléknout a smazat si tak wanted level a tak dále a tak dále. Je smutný dívat se, jak se česká hra stala klonem mnohem horší hry a všichni tomu ještě tleskaj...
Jinak český dabing u mě vede, aspoň něco. I když spisovné výrazy a vulgarismy v jedné větě zní divně.
Mám otázku - při nejvyšší fyzice, padaj na zem zásobníky, nábojnice apod? V prvním díle tahle stránka byla udělaná luxusně.
johncz - z toho obrázku je hlavně vidět jiná věc..
K tomu obrázku: Je pravda, že na PC hra vypadá nejlíp a na PS3 nejhůř, ale až tam tak špatně nevypadá. Trošku fotokrámování v tom je. ;)
SilentWolf: Inteligence policajtů je fakt podivná. Zabiju dva a hodinu čekat než se přiřítí další auto s dvěma blbama, kteří naběhnou pod mušku. Snad to ještě vyladí (pochybuju).
Někdo zmiňoval textury a teda musím říct, že GTA kouká na Mafii hodně z velké dálky. Jen mi vadí textury keříků atp, které se otáčí za kamerou. Tohle mě poslední dobou irituje u mnoha her, kde se textura otáčí za vámi. Asi proto, aby jste ji neviděli z boku. Ale místy to vypadá fakt debilně. Doteď si pamatuju na Just Cause jak jsem z padáku viděl "otáčející se" prales, pokud jsem se díval kolmo dolů :)
Paul: Z toho obrázku je vidět, že i stará Mafia stále vypadá k světu.
Paul: Z toho obrázku je vidět, že i stará Mafia stále vypadá k světu.
No mě šlo o to že tady na moravě říkáme přídavná jména takhle - bachraté prase, silné prase, tlusté prase.. kdežto praha a okolí, prostě čechy tam mají na konci ý .. bachratý prase, silný prase, tlustý prase.. rozhodně mi teda zní líp to "naše" é na konci ale to je ten věčný boj xD jen mě zarazilo že o tom píše jako o "chybě" .. tedy nebyla to reakce na tebe Dawe..
edit: jinak tolik k inteligenci policajtů.. vystřílel jsem hospůdku, zabil 2 poldy kteří přijeli a schoval se za bar.. policajti vběhli dovnitř, oběhli kulečníkový stůl a z respektu asi odešli, a já si vyšel s vystřílené hospody, vrazil do nich a nasedl do mého rozmláceného auta xD zkráceně hlednost mi zmizla po 20 sekundách klečení za barem xD
Tohle je cool, pro pamětníky Mafie ;). Shamelessly stolen from doupě forum.
A ať žijou konzole.
(cough)
A ať žijou konzole.
(cough)
Say: Ne chci říct Bart :)
MIGtheDRAGON: Chceš říct Dejdar.
A Vita měl dabovat Bart :D:D
Homer náhodou perfektně sedí!
SW: Podle mne nic, to byla spíše reakce na pipa, mne se to střídání spisovných a nespisovných nadávek u Henryho docela líbí...
Nemáte se dívat na filmy (a hrát hry) ve zmrveném znění. Já jsem zvyklý na Homera starého, od doby kdy ho začal dabovat ten nový, Simpsony jsem začal shánět v originálním znění. A ani titulky nejsou potřeba.
Aby z něj nakonec nebyl konečnej boss :D:D Já sem docela zvědavej na příběh mafie2 ale doufám že se to nějak nebude podobat prvnímu dílu ten byl skvělej.
Ale už teď dopředu tipuju že "homer" zemře. Podobným způsobem jako Paulie.
Tak to hraj v angličtině :) já skusil obojí a nějak mi na tom ani nezáleží ani jedna možnost mi nepřišla nijak špatná. A homer mě spíš potěšil ty jeho keci že máme všechny zabít, nebo jak nabízel to pití jako bych tam viděl homera :D
"jinak proč nemůžu zabít civily přímo v té misi? na ulici to jde. "
protože jsi moc hodný člověk :)
"jinak proč nemůžu zabít civily přímo v té misi? na ulici to jde. "
protože jsi moc hodný člověk :)
Mě vadí ten homer xD a to hodně, jinak nemám výhrad.. a bachraté je naprosto v pořádku.. co je na tom špatně ?
edit: jinak proč nemůžu zabít civily přímo v té misi? na ulici to jde.
edit: jinak proč nemůžu zabít civily přímo v té misi? na ulici to jde.
Jak jste mluvili o tom dabingu- z videek se mi nejvíc zamlouval Henry a "zabte to bachratÉ hovado" mi něják nevadilo, spíše naopak;-)
Jako fakt demo je osekané jak se dá a i tak je to masakr :P nejvíc ujíždím na tom jak se mu vlní ta obyčejná bunda.. pláště jsou divné
edit: a hlavně naprosto detailní textury.. GTAIV je oddedneška mrtvé xD
edit: a hlavně naprosto detailní textury.. GTAIV je oddedneška mrtvé xD
Nechcete to už někdo přidat do databáze?Akutně tomu chci dát 100% ! :D
Strašně mě tu baví jezdit, zvlášť s tím x360 padem..skvělá koupě, to ježdění je tu s tím (v simulation mode) hrozně zábavný!
A komu by se s tim chtělo jebat když stačí jeden klik xD
edit: jinak jde vám výsměch ?? (klávesa E podle options) ?
edit: jinak jde vám výsměch ?? (klávesa E podle options) ?
Paul: tweak, staci hex editor :)