:)) tak vidíte, byl to jen můj pocit. Neplkat a gamesit!
,,Jízda od začátku do konce, sci-fi na Astereoidech." - fixed.
Já u prvního strávil přes 40 hodin (fakt si už nepamatuju, co jsem tam přesně tvořil, jen vím, že po každé misi jsem s každým na palubě dal řeč).
Dvojka mi zabrala nějakých 28 hodin, ale měla lákavější HUD a jednak lepší hratelnost.
Jednička mi zabrala cca 25h (možná skoro 30), ale je fakt, že jsem plnil všechno možné a vydržela mi asi týden. No, teď si dám asi DA: Witch Hunt a pak se do toho pustím.
Ja si prave pamatuju ze sem to dal snad ani ne za 12h, jelikoz ty vedlejsi ukoly byly hrozna nuda :)
2 je rozhodně delší, jednička šla i za 8h pak došly zábavné mise, tady pokud plníte je nty loajality tak se podle mě zastavíte někdy na 14h , pokud víte co a jak..
Kratsi? Vzdyt jednicka mela sotva 20 hodin a kazdej druhej si prave na delku stezoval, co si pametam :)
rypaczek: oink yeah
věru tak - hra je to suprová..až se vrátím z Prasečí stezky, znovu si ji rozehraji
Jo, moje řeč, rozhodně nelituji těch několik znovu-rozehrání. I slzičky málem byly. ^^
Herní doba je určitě kratší a díky tomu má hrá větší spád. Někdy až moc. Jízda od začátku do konce, sci-fi na stereoidech. Pokud se nebudeš párat s každou maličkostí, mělo by to zabrat cca 25 hodin.
... Ale když se tak zamýšlím, vlastně ani nevím, kolik hodin mi zabral díl prvním takže mé tvrzení je spíše subjektivní pocit.
Zahrejte si to, pane Bowie. Za ten ztracený čas to stojí.
Hm no u mě zase byla delší, tak o pět sedm hodin... Nicméně třeba vedlejší mise mi přišly v jedničce dokonale na nic, takže jsem je ignoroval... Dvojka je v tomto lepší, není tam takový umělý prodlužování... o ježdění v maku nemluvě...
Say: díky, to zní dobře.
MCZ: Imho kratší, ale trošku, trošičku zábavnější. A vesměs vedlejší questy tvoří jen mise loajality parťáků.
Herní doba oproti prvnímu dílu je kratší nebo delší?
Nějaké savy tu mám, ale už si nepamatuju kde to bylo, takže radši nic ..:-)) Aby ses nenaloadoval do první mise .:-))
Nemá někdo save na illu ? tak aby šlo po nainstalování a zapnutí shadow brokera ihned hrát tu misi ? nejlépe deafult shepard a paragon?
No kdyz jsem to hral podruhe, mel jsem vsechno vylepsene, vsechny mise hotove a postavy jsem vybiral podle logickeho uvazovani, prezili mi vsichni.
Jinak Miranda ma byt nejaka superzenska ci co, ale pritom je opravdu nejodpudivejsi ve hre. To i ta Jack je pritazlivejsi. Nj, Yvonne proste neslusi cerne vlasy a 'dokonale' telo.:D
Suzana: Nice, ve hře vypadá odpudivěji.
Nate: Dík moc, chápu. Uvědomuju si, že zrovna na upgradování lodních štítů jsem možná trochu prděl. No co, druhýmu hraní se nevyhnu, takže...:)
j.calling.2bad: odkaz (SPOILER) - tady máš vysvětlení, kdy, kdo a kde může umřít a za jakých okolností.
No ty vole. Ten proslov před finálovou misí bylo klišé jak hovado. Ale co už, zabírá to, zabírá. Btw, při tom průletu mi zabili Jack. Když bych se v určitých situacích rozhodoval jinak atd., mohl by to teoreticky schytat někdo jinej? Páč Jack jsem měl rád :'(
Jakmile máš všechny členy loajální a prošmejděné všechny planety, konce uvidíš za hodinu, maximálně za dvě (když se budeš hodně courat nebo umírat)...
Všechny ty planety jsem právě už prošmejdil jak jen to šlo. Mám za sebou momentálně asi 50 hodin hraní. Kolikrát mě to chytlo tak moc, že jsem hrál třeba už od odpoledne až do brzkýho rána. To se mi už hódně dlouho nestalo. Do DLCek stoprocentně pudu, to je pro mě must-have jak cyp.
j.calling.2bad: No jakmile máš všechny tak už se na konec připravuj :) to že jdeš na posledí misi docela pak lehce poznáš podle jednoho úkolu :) ještě si ale můžeš skusit prolézt všechny ty planety jestli někde nenajdeš nějaký úkol navíc. Případně pak ještě jsou DLC takže ještě spousta zábavy :)
Tak mě tak zajímalo, kolik příběhových misí tam ještě je poté, co získám posledního člena týmu (V mým případě Legion)? Já jenom, jestli se už mám pomalu připravit na konec, páč rozhodně ještě nechcu, aby to skončilo.
Těžko, ME2 nemá žádného správce DLC... Já to poznal poté, co se mi nechtěla načíst uložená pozice (chyběla mi Kasumi).
NateLogan: Jak poznám funkční DLC by mě taky celkem zajímalo.
Tak jinak, neví někdo, kam se rozbaluje při instalaci ten instalátor? Mě se totiž při instalaci Kasumi DLC použije poslední nainstalovaný dočasný archiv namísto toho z Kasumi...
Edit: Tak nic, je to klasicky v Tempu... A bohužel já nemám na disku C dostatek místa (zabral mi ho digitální download Mass Effectu 2 :-/). Záhada vyřešena. Zajímavé, že to ten instalátor nepozná a tváří se, že vše funguje.
Dá se nějak zjistit, které DLC mám ve hře aktivní? Mě totiž přijde, že mi nefungují minimálně 2 placená DLC (Kasumi a jeden weapon pack)...
Edit: Tak skutečně je to tak, Kasumi DLC nemám prý nainstalované... Ale i když jej znovu nainstaluji, nic se nezmění. WTH?
PS: A ne, na EA support psát nebudu. S problémem u Burnoutů mě poslali někam (že prý nemožnost změnit refreshrate monitoru je vlastností hry) a u Red Alerta 3 mě půl roku zasypávali stejnými otázkami (jako kdyby chyba byla prokazatelně u mě) a stejně se nic nevyřešilo.
Aspoň budeš vědět proč nevěřit Cerberu ve trojce xD xD a pošleš záhadného do kytek xD
U Dragon Age busou budoucí DLC kompatibilní s CZ verzí hry, ač v angličtině. U ME2 je kromě možnosti přejít na warez verzi hry (ten jejich slavný Cerberus Network je fiasko, akorát zdržuje start hry a oproti pirátské verzi nepřináší nic navíc, krom krátkých zpráv v menu), také možnost registrovat si ten klíč v EA Download Manager a stáhnout si anglickou verzi hry (10,6 GB).
Ale pude, neoficiálně kdyžtak..
edit: a to samé witch hunt u DA ne ?
edit: a to samé witch hunt u DA ne ?
Já věděl proč si koupit anglickou...:)
Lair of the Shadow Broker nepůjde na CZ verzi ME2? To si doufám dělají srandu...
- smazat xD -
A hlavně si sežeň DLC overlord a firewalk - ať si jezdíš po planetách jak v 1
No ty vole. Chytlo mě to snad ještě víc, než onehdá jednička. Nebýt škola, nejspíš u toho sedím od rána do večera a mám to dohraný za pár dnů.
j.calling.2bad: No proto=P
Jo. ;)
j.calling.2bad: A hráls předchozí díl? Je tam hodně návazností, včetně všeobecně známého importu postavy a jejích rozhodnutí. Slušně umocní zážitek z tohoto dílu.
Tak jsem to konečně rozehrál, a zatím mě to vcelku fascinuje.
Počkám si na 3. díl a pak pořídím celý komplet (což bude mít u mě premiéru) =)
Jo, mam dojem, ze se chysta nejakej "EA podzimni vyprodej".
Cena zajímavá. Btw za obdobnou cenu i na dalších e-shopech. A co jsem koukal, tak Dragon Age už taky stojí podobně co Mass Effect 1 - (tzn. dá se sehnat do dvou stovek). Nice. :)
fak: urcite udelaji dalsi hry z ME univerza, aby tu dojnou kravu zdimali co to da....s Sheppardem to asi nebude a nejspis to nebude RPG, ale nebal bych se, ze skonci s touto znackou ;)
Já chci hlavně pořádnou řežbu s Reapery, masitý výbuchy, hyperlasery, monstrózní a pompézní vesmírnou bitvu, namakaný filmečky.. Všechno zmastit, tak to má být.
Nenechat kámen na kameni. Strašně strašně doufám, aby to nějak nesprasily ve snaze udělat perfektní a efektní hru.. A bude mě taky pak hrozně mrzet, že sága Mass Effect skončila.
Mě by zajímalo jak vyřeší Morinth, jestli tam opravdu bude, a bude odlišná od Samary.. a nějak se rozvine její příběh..