@raisen (komentář): Hlavně je Javik skvělý vesmírný troll, jeho "In my cycle" a "primitives" je legendární.
Pfff. Dvacet jedna plusek ke komentu k From Ashes a dvaadvacet k Mass Effect 3. Do budoucna už píšu jen k DLC. :)
@Gordon (10.11.2018 19:44): právě
@Maugh (komentář): Tak důvod jalovosti těch DLC je právě protože to DLC být neměla.
@mazar1234 (17.02.2016 22:26): Ta mi zas moc kopala, takže jsem koupil tu protimateriální a ona je dokonce slabší... :(
@Gordon (17.02.2016 22:11): Ja som mal rad tu rychlopalnu sniperu, normalne som zastanca co najvacsieho 1-shot DMG, ale v porovnani s tou silnou sniperou som vzdy stihol nasadzat vacsi "damage per second" seriou headshotov z rychlopalnej nez sice vysoky ale strasne pomaly DMG z tej silnej sniperky.
Samozrejme som to ale kombinoval s Assault nohavicami (rifliami) a prave zvoleny model bol spominany mattock.
@Tyrael (17.02.2016 22:08): Tak co jsem to i nějak zkoumal tak mi ten paprskomet přišel nejsilnější ze všech pušek, trumfla ho jen ta veteránská puška z prvního kontaktu co je v dlc Citadel.
@Gordon (17.02.2016 19:34): mě tolik neoslovila... i když ten paprsek nevypadal špatně....já používal cerberáckej Mattock
@Tyrael (komentář): To já spíš víc než něho jsem si bral do každé mise tu jeho pušku.
pajmiči, dlc bylo součástí sběratelky
@Kovi81 (18.07.2012 11:17): Já právě volil pocitem :)
Všechny ty postavy jsem měl rád z prvního dílu a nějací nováčci mě netankovali.
Všechny ty postavy jsem měl rád z prvního dílu a nějací nováčci mě netankovali.
@Walome (18.07.2012 00:20): Ja vybiral vzdycky ze ctverice Garrus, Liara, Tali, Javik :). Hlavne sem ho bral z toho duvodu, ze mi vyhovovali jeho schopnosti, jinak by samozrejme zustal na ocet (Javik a vlastne i ostatni).
@M.a.t.t. (18.07.2012 00:07): Protože na mě svítilo na mapě. Ani jsem netušil, že je to mise nějakého DLC=)
Ja som bol zástanca pravidelného striedania sidekickov, aj keď tí, ktorých som mal radšej mali samozrejme výhodu a boli nasadzovaní častejšie :)
@Kovi81 (17.07.2012 22:07): Jo, z celkovýho hlediska jo, ale třeba já Javika vzal jen jednou a stačilo. Nudnej týpek :)
Moje dvojice byla prakticky pokaždý Garrus a moje holka Tali, sem tam Liara.
Moje dvojice byla prakticky pokaždý Garrus a moje holka Tali, sem tam Liara.
Načo si to DLC potom vôbec hral? Aby si tu postavu ignoroval a prišiel o to podstatné čo DLC ponúka? (a nie, tá jedna priemerná misia skutočne tým podstatným nie je) Už len kvôli dialógom s ním a minimálne jednej misii pri konci sa oplatí Javika neignorovať.
@Kovi81 (17.07.2012 23:39): Celkově tam jsou jak pěst na oko. Rozhodně bude poslední Prothean bojovat zrovna po boku Sheparda a zrovna v době, kdy je to potřeba nejvíc... Prostě nonsense. Já ho nebral ani jednou a vůůbec mi nechyběl.
@Say (17.07.2012 22:39): Tak me to prislo jako dost podstatna cast hry teda :). At uz co se pribehu tyka anebo i toho, ze Javika tam potom clovek vubec nemusi mit (navic se clovek i dost dozvi o Protheanech od nej a celkove jsou s nim zajimave dialogy).
@Kovi81 (17.07.2012 22:07): Lituješ? Čeho prosímtě?=D
@Walome (13.05.2012 09:49): Souhlas, me ta mise i celkem a hodnotil sem to i vzhledem k tomu, ze sem Javika fakt bral skoro vsude. Nemit ho, tak nevim. Ale lituju ty, kteri to s From Ashes nehrali.
@NateLogan (13.05.2012 13:39): Rip pravděpodobně toho, co máš ty.
@Say (13.05.2012 13:32): Takže máš verzi hry z pirátské zátoky, která to všechno již obsahuje? :)
@NateLogan (13.05.2012 13:28): Origin? Ne, ten opravdu nemám=)
@Say (13.05.2012 13:05): Ty nemáš žádné DLC na Originu? Ve vlastnostech ME3 mám DLC From Ashes (apár dalších) s velikostí 500MB a mohu jej stáhnout do hry. Na tom není nic divného.
@Walome (13.05.2012 13:03): To je úplně jedno, soft třetí strany, který si dělá s tvým diskem co chce...
@Say (13.05.2012 12:55): Ono to jede přes Origin.
@NateLogan (13.05.2012 12:29): A to ti Steam nevypíše log? A to mu to toleruješ?
@Say (13.05.2012 12:14): Stejně by mne ale zajímalo, proč se stahuje 500MB soubor při aktivaci tohoto DLC...
@Walome (13.05.2012 09:49): Ono to fyzicky je v základní hře, ale odblokuješ to jedině v případě, že máš nějakou sběratelku. Nebo editor na úpravy jednoho jediného řádku=)
No to si ze mě děláte prdel - tohle je DLC??? Já celou dobu žil v tom, že hraju regulérní hru a až teď jsem se mrknul, co je vlastně ten From Ashes.
Tak teda to je dobrá hajzlárna, protože jak říká Tul, tohle mělo být v původní hře, protože je to hodně zásadní pro děj hry...
Pak ale nechápu, proč jedno zadáváš do social (třeba ty zbraně) a normálně to jde a jedno do Originu, protože na tom social to nejde. A ještě by mi to dovolilo si to koupit za prachy...
Těším se ale, až se na trojku vrhnu. Počítám tak v pátek, nejdřív dojedu ME2 a pak hurá na věc.
@Walome (09.04.2012 12:19): taky jsem to celou dobu se snažil dát do bioware social, ale je to přes Origin.
@Jack_Dark (09.04.2012 12:18): No dobře a když jsem ten kod (takovej ten leták, jak je tam kod a píšou tam o sndtracku) zadal na ty jejich bioware social stránky a sndtrack tam mám...
A teda myslíš zadat ten kod přímo do toho Origin... tak to nevím kam přesně :/
EDIT: jo ahá... jak prosté. Já to nemohl najít. Dík.
edit 2 : Origin posranej :) vidim to poprvý a hned takový zvěrstva. Ale ruku na srdce, ono i to zadávání kodů na steamu není moc na očích.
A teda myslíš zadat ten kod přímo do toho Origin... tak to nevím kam přesně :/
EDIT: jo ahá... jak prosté. Já to nemohl najít. Dík.
@Walome (09.04.2012 12:03): Musíš to aktivovat jako produkt v tom Originu, taky mi chvíli trvalo než jsem našel tu správnou cestu jak to zprovoznit.
@NateLogan (09.04.2012 11:55): To jo (dík za odpověď), ale oni tam píšou, že "Collectors Edition copies of Mass Effect 3 include a code for this content." a já ho tam prostě nevidim. Je tu jen kod pro sndtrack, který jsem zadal a taky ho tam mám, ale dlc ne.
edit: ačkoli mám tam nějaký N7 Collectors edition materials. Jako ještě jsem to nezkoušel hrát, třeba to tam je - píšou, že se to objeví po prologu hry... tak asi počkám a uvidíme.
Já jen, že kvůli mé nepozornosti jsem přišel o dlc k Mass Effect 2 , resp. jsem si je tam přidal až po dohrání hry :-D
@Walome (09.04.2012 11:41): V Originu se koukni od detailů o hře, tam uvidíš většinu DLC a jejich status (jestli jsou stažené, případně je můžeš manuálně stáhnout). Plus se musíš ve hře přihlásit k EA serverům.
Jak mám tohle dlc aktivovat, když mám sběratelskou edici? Zadal už jsem všechny kódy, co tu bylo a mám z toho pistolky, sndrtack a jinak nevim.
@ugraugra (17.03.2012 16:25): Přesně=) Tj headshot za headshotem. A co ne, tak za mě zmasakruje Javik. Na hardcore mi to zatím pořád vychází=)
@Eru (17.03.2012 16:05): Mě to vyhovuje, spolu s sharenutým cryo ammo od Sheparda je to pro nepřátele docela nightmare. Zvlášť když je z dálky lechtám svou Black Widow :P
@ugraugra (17.03.2012 15:59): Právě proto, že parťákům nemohou dojít náboje, bys jim měl dát něco lepšího.
@Eru (17.03.2012 15:57): Tak já jí dávám jen partákům, sám bych jí neunesl, je moc těžká. A ti s náboji problém nemají.
@ugraugra (17.03.2012 12:30): To je jen první dojem. Strašně rychle se totiž vybíjí. A o náboje u jiných zbraní nouze není.
@Arcee (17.03.2012 02:09): Pošta.
@ugraugra (17.03.2012 12:30): Je. Jako naprosto všechny zbraně z DLC (tedy ty, které jsem měl tu čest mít).
Zdá se mi to, nebo je ta protheanská guna strašně overpowered?
To ne ale dej tam aspoň cover, kde je ten nápis "from ashes" stejnou barvou, neladí to s logem hry.
@Arcee (17.03.2012 01:59): V tom případě nemusím mít výčitky svědomí za přepsání coveru, který byl udělán během půl minuty=)
Názor někoho, kdo dělá již 6 let grafiku =)
@Arcee (16.03.2012 22:30): Tvůj názor. VIP to viděl jinak. A tady nejde o jednoduchost, ale výpovědní hodnotu coveru.
Fráze?
Tento cover určitě neni lepší. Je moc tmavý a to "From ashes" tam vizuálně zavazí, už jen kvůli tomu že nesedí k logu hry. Pomatuj si že v jednoduchosti je krása.
@Arcee (16.03.2012 22:26): Fráze. Nemám čas vymýšlet různé homonymní obraty ;)
Say, jak tak koukám hodně často měníš covery ss důvodem "lepší", asi se s tebou ale většina neshodnem :-D
@ugraugra (16.03.2012 20:10): Přesně tak. Na obrazovce s postavami, klikni na "Info".
@Eru (16.03.2012 20:07): Hmm? To že mění bonusy u Sheparda jsem věděl, ale i u partáků?
@ugraugra (16.03.2012 19:39): Ty obleky, kromě vzhledu, mění i různé bonusy (jako např. silnější poškození zbraněni / schopnostmi / dobíjení schopností / štíty atp.).
@NateLogan (16.03.2012 19:33): Ta tam je taky, stáhl jsem si z pirátské zátoky DLC unlocker, ve kterém byl jen jiný exáč a měl jsem tam jak misi se sarkofágem, tak plasmovou zbraň. Nové obleky pro členy týmu (jak píše Arcee) nevim, to mi je celkem u zadku, ale vsadil bych se že to tam bude taky.
@ugraugra (16.03.2012 19:28): Jo.
@Say (16.03.2012 19:24): Javik tam je, ale podle všeho další kosmetické věci s ním spojené tam už nejsou.
@NateLogan (16.03.2012 19:17): Kterou misi myslíš - tu se sarkofágem?
Jsou. K jeho odblokování stačí dokonce jednoduchá změna coalesced.bin souboru. Teda aspoň k Javikovi.
Nejsou tam tuším ani obleky pro další členy týmu ani ta plasmová zbraň.
@ugraugra (16.03.2012 19:07): Mise na Eden Prime není na disku s hrou... Takže alespoň něco.
Takže to nakonec prošlo? I když je to na disku s původní hrou? :P