To mě u toho Cinematic traileru dost dostal ten konec, kdy tam Shepard vyskočí na tu potvoru stejným stylem jako Geralt ve svém traileru na konzolového White wolfa :D.
Jo ten neni špatný, ale přišel mi tak nějak chudý. Trailer ke dvojce se mi líbil víc.
souhlas, toto od nich vážně neni pěkné, je jim jasný že si to ty lidi prostě koupijou...
V poradku, je to vyjimka, nerikam ze tohle EA musi delat. Jen poukazuju na to, ze to jinak JDE udelat. Tak at do DLC daj nakou mene, nebo proste normalne zajimavou postavu, jako v ME2 a ne zrovna Protheana, kterej je vcelku dost klicovej, kdyz se okolo nich toci cela hra.
Jo jasny, tak nerikam, chteji vydelat, nicmene urcita slusnost vuci zakaznikum by mela byt na miste. Napriklad jako u CD projektu kdy hracum umoznili zdarma si stahnout ke svym starym verzim rozsirenou edici zdarma. Zvedlo to bodovani o cca 20% + se zaklinac zacal i znovu prodavat. To mi prijde fer.
@Arcee (23.02.2012 18:29): Dobry, neberu ti to, je to levnejsi ale jde spis o princip, ze s nama vymetavaj podlahu. Mimoto, ja si objednavala ME pres Xzone, s tim, ze tam se bude pracovat na cestine. Anglictinu ovladam, ale s cestinou je mi to milejsi. Ale jak rikam, seru na to. Nebudu ted kupovat za 1100 tohle + DLC (ktery by jako fakt mel kazdy fanda) + naky ptakoviny okolo. EA jsou proste marketingovy bestie, at jdou do haje.
No ja predobjednavku zrusim. Je sice hezky, ze Alza to ma za slusnou cenu, nicmene jde tady o princip, ze jinak CE stoji 1700Kč, a EA umyslne chce z fanousku tahat penize. Pokud na to lidi nezareaguji tak jen buh vi, jak EA bude dal propagovat prodej her. Reknou si: kdyz nam proslo tohle, tak proc ne taky tohle? Lidi jsou blbi a nechaj si to libit tak co. Hodne jsem se na ME tesila, ale pristup k hracum me fakt nasral, takze to kupovat nebudu. Uz je mi zle z tech sracu z EA co jdou jen po prachach co to jde.
Fíhá... S tou free kamerou, vypnutým HUD a pauzováním času se budou típat zajímavé screeny=)
Popravdě, nechápu. Už od začátku bylo propagováno, že CE bude mít exkluzivní postavu a misi, tzn. že bude obojí dostupné od prvního dne. Jejich dokoupení pro normální edice mi tedy dává smysl. S tím kolik asi stál vývoj ME3 se dá čekat záplava placených DLC a vůbec se nedivím.

Pokud jde o obsah standartního balení, to je humus (jako u PS3 verze ME2). Rovnou můžou dát ty disky do papírovýho obalu, s odkazem ke koupení plastovýho a vytisknutí manuálu a coveru.
Předobjednávka zrušena... Vážně bych nečekal že to udělám ale stalo se, po tom jejich výstupu se startovním DLC jim na to seru a teď ještě vyšel najevo obsah klasické krabičky, ani posranej manuál tam neni!! Koupím si to až po nějaké slevě....
To já ji budu hrát dokola. Nic ani nikdo mě od ní nedostane. Už abych ji hrál!
Hele, nutnost stáhnout bezplatné DLC by mi nevadila, ale co jsem četl, tak tohle DLC je sice v té hře už přítomno ale mimo CE edici se bude muset dokoupit a teprve pak půjde aktivovat.
@Tulareanus (22.02.2012 14:21): Ale zase ty poslední dvě DLC jsou víceméně datadisky, na tom nic špatného nevidím.

Obecně přidávání obsahu do hry v podobě DLC není špatná věc, jen se to nesmí zvrhnout v dojení peněz á la Dawn of War 2.
@NateLogan (22.02.2012 13:09): Predstav si to ako auto. Ak by bolo DLC rádiom - doplnkom, tak ok. Ale ak je to podstatná zložka hry ako tebou spomínané Lair of the SB a The Arrival, tak je to ako keby ti predávali auto bez kolies alebo brzdových svetiel, chýba podstatná zložka na plné fungovanie/porozumenie celku. A to je v prípade kúpy iba pôvodného produktu tak trochu rip off.
@Tulareanus (22.02.2012 11:47): Tohle DLC je zdarma... Navíc k jeho udělání není potřeba celý tým, v podstatě jen grafici a leve-designéři (tedy ti, kteří se před vydáním hry flákají). Tohle je OK. U Zaeeda je to už pochybnější, ale co, taky je zadara.

Mě spíš vadí v podstatě nutnost dohrát Shadowbrokera a Arrival, aby člověk byl v obraze. S tím se toho ale asi moc nenadělá.
@Arcee (22.02.2012 11:27): Si vezmi, že napr. aj toto dlc malo byť imho už v samotnej dvojke ako relatívne "podstatná" časť a miesto toho z toho spravili dlc. Je smutné, ako dlc vlastne umožnilo nie pridávať ďalší obsah, ale predávať kúsky obsahu, ktorý mal byť už v pôvodnej hre.
Mám za sebou první misi z dema (takže ani ne celé demo a pouze singleplayer) a přestože intelektuálně bych měl výskat radostí, emocionálně jsem lehce frustrován - a nejsem si moc jistý proč. Ale na druhou stranu, u jedničky i dvojky mi chvíli trvalo, než jsem se do toho dostal - a na jedničku nedám dopustit, celkový feeling mi seděl zatím nejvíc - takový Star Trek, lítání s lodičkou bez nutnosti tankovat palivo, taková pozitivní space opera. Moje gusto:)

Reapeři ničí Zemi - no co no, galaxie je plná dalších planet. Ovšem jak rychle se svět změnil v ruiny, to mě svým způsobem fascinovalo...
@Solidor (20.02.2012 12:20): Bioware tvrdí že okolo téhle trilogie vše uzavřou.
Na druhou stranu další hry z toho universa budou, to už je teď jisté, jen prý tam nebude Shepard a ani se o něm nebude mluvit (což mě přijde jako velice divné) takže možné je všechno.
Trochu se bojím, aby nenechali plno věcí okolo Cerberu otevřených. Prostě potom vytvoří další díl bez Sheparda.
@Arcee (19.02.2012 23:17): Vždyť jsem Ti na to odpověděl. Když tu loď nezničíš tak dostaneš body Renegade.

@Eru (19.02.2012 22:43): Tak samosebou, ta možnost tu je. Ale to je jen jedna z mnoha možností. Četl jsi comix Mass Effect: Evolution? Tam se člověk celkem dost dozví, mimo jiné i to že on by teoreticky už mohl být ovlivněn Repery poměrně dlouho.
Takhle, ta možnost tam je, možná že ke konci hry (třeba). Každopádně z počátku ten Illusive man prostě chce reapery ovládnout. Nechce s nimi nijak spolupracovat aby se zachránil ale prostě je chce ovlándnout aby mu (a možná i lidstvu) museli sloužit.
Eru vím že popularita se neodvíjí jen od záverečné mise, já se jen ptal, jak to tam je, jestli když tu loď zničím tak jsem renegát nebo paragon a naopak ;-)