Jo, ta angličtina mě taky pěkně srala.Proč tam sakra bylo např. Sculptures a né Sochařství nebo něco?Nechápu.A proč se sakra Vltava jmenovala Volta? What teh fcuk?
Jinak tady je můj detailnější koment, kterej jsem hodil na tiscali:
Dnes jsem to dohrál.Miluju sérii MGS (jedničku a dvojku jsem dojel mnohokrát, trojka mě ještě čeká). Ale čtyřce bych dal jen 85/100.Chyby - extra nudné souboje s bossy (minimálně teda ty 4 BBs), místy šíleně dlouhé animace, kde se NIC neděje (a to mi animačky v MGS1 a 2 přišly super všechny), spousta hrozně klišoidních scén (hlavně když Drebin počtvrté vyprávěl o minulosti jednoho Bossa, chtělo se mi Kojimu nakopat), ovládání by taky mohlo bejt lepší (kdyby to dělali přímo na PC a ne na konzoli).Pozitiva - výborné uzavření příběhu, PRAHA je božsky udělaná, mnoho scén je skutečně skvělých a filmových, místy slušnej humor.MMIINNIISSSPOOOOIIILLLERRR:::::::::::::::::::::::::::Taky mě dostalo, že ten Johnny vypadá jak Snake v dobách dobývání Outer Heaven - docela zajímavý..
Celkově je moje nejoblíbenější MGS dvojka, pak jednička, pak čtyřka..ale super jsou všechny.Jen je škoda, že nebyly dělané přímo na PC, a že Kojima neměl někoho, kdo by ho držel trochu zkrátka.