Metroid Prime 4. Tipl bych to na crossgen titul už.
@martinrehakcz (12.02.2023 09:14): Jo, taky jsem koupil loni ve slevě na BF fyzickou za 800. Plus jsem ještě chtěl všechny upgrady, takže mi to trvalo dvakrát tak dlouho, ale to není pro každého.
Edit: A navíc fyzická verze se dá prodat, takže je to nakonec docela levné (v té slevě teda).
@TombSpirit (11.02.2023 21:44): Dread mám taky v hledáčku, ale upřímně se mi aktuálně nechce dávat 1500 za hru, kterou dohraju za 13h (alespoň podle HLTB).
@martinrehakcz (11.02.2023 20:02): Prime jsem nehrál, ale možná bych na tvém místě zkusil prvně 2D Dread (je i demo)
Nehrál jsem nikdy žádný Metroid, ale když vidím všechna ta hodnocení tak o tom přemýšlím. Díval jsem se na nějaká gameplay videa a přišlo mi to celkem zmatené. Je to i dnes dobrá hra, bez nostalgických brýlí?
Pokud byste hledali něco podobného jako je série Metroid Prime, podívejte se na Delta Manifold. Je to Metroid Prime jednoznačně inspirované a jakkoli to technicky není žádný velký zázrak, tak to má slušnou hratelnost. Herní doba cca 3-4 hodiny, pět zbraní, vylepšování životů, brnění a energie. Z pohledu explorace to funguje velmi slušně, podobných věcí není mnoho.
trilogie pro Switch udajne 19. června-mozna:)
@Charllize (25.01.2019 22:24): Četl jsem, že se tím odložilo i vydání portu původní trilogie, co už je prý nějakou dobu hotový. Co se dá dělat, no, aspoň nemusím letos kupovat Switch :)
Mno a ceka se dal...
ted uz jen cekam kdy vyleze dalsi japonec a rekne ze vyvoj SMT 5 byl restartovan :)
@Ronik (29.08.2018 20:55): Ja zase presne naopak. Ale fajn, dalsi hra co z tech asi dvou nebo tri na Switch bude zajimava :)
@Charllize (29.08.2018 20:50): Má. Víc, než co je v tom videu se neví, ale na kolektivní infarkt všech Metroid fanoušků to stačilo :) Nejspíš to asi nedělá Retro a dost možná ani žádné interní studio Nintenda, spekuluje se o tom, že by to mělo dělat Namco, ale žádné další zprávy ani rumory nejsou.
Jednička byla fajn, mám pořád radši klasický Metroid, ale další díly si někdy taky určitě zahraju.
@Ronik (29.08.2018 20:46): Ma byt ctyrka? Hmm. ja hral jen jednicku kdysi na GC a byla super. Tak bych si ty zbyle dily rad zahral, nejak..(ALE NEMUZU!!) Samo Wii ovladace stoji par korun, ale ja to s nima hrat nechci, prijde mi to priblble:(
@Charllize (29.08.2018 20:45): Port Trilogy na Switch je před vydáním čtyřky podle mě skoro jistota, takže tam určitě bude i to klasické ovládání.
@Ronik (29.08.2018 20:43): kdyby tam aspon nechali ovladani u jednicky a dvojky z GC a k tomu navrch pridali to na Wii.
Achjo, a ja mel takovou radost z kapitalniho ulovku:)
Achjo, a ja mel takovou radost z kapitalniho ulovku:)
@Charllize (29.08.2018 20:39): Skrz Dolphin se dá krásně ovládat myší, mám (u trojky) vyzkoušené :)
Proc se cela Metroid Prime Trilogy musi ovladat jen a pouze tema zkurvenyma Wii ovladacema a nejde to i normalnim gamepadem??? Achjo..cert nam to byl dluzen. U WiiU je nemam a ani nechci, tak holt hra pujde do policky..