Dunemaster: To se ti povedlo :D. Jinak moře se nejlíp vysouší tak, že ho celý naplníš třeba pískem a pak ho zase vykopeš. I tak je to ale na dlouho no...
Dunemaster: Když pominu kontext, tak je to zatraceně nejzábavnější věta co jsem kdy na dh viděl:-)
Hodně využívaných bugů bude odstraněno :)
Já vím, je to super, že je to odstraněný.. ale například takový mob pasti :D
Já vím, je to super, že je to odstraněný.. ale například takový mob pasti :D
Mě je už 18 a nemám kartu... sakra :D. Jinak co jsi myslel tím, že pro většinu bude 1.6 spíše špatný update?
No.. já si ve 13 kartu asi fakt neudělam :)
Ale prachy dám bráchovi a ten mi to koupí, (snad :D)
Ale prachy dám bráchovi a ten mi to koupí, (snad :D)
No já už jí plánuju koupit asi měsíc, jenže kámoš si ještě nebyl schopnej zařídit kartu a mě se něchtělo otravovat rodiče. Ale říkal "Teď už tu kartu FAKT budu mít!", tak třeba příští týden.
Bylo by dobrý, kdyby hra vycházela na cédéčkách (aspoň až bude full verze) ještě jí koupenou nemam, ale hodlam :)
Špatný není, jen nepřináší nic moc nového. A navíc teď hra poznala, že nemám originálku... ale nic víc neudělala, takže je to OK :D
1.6 bude pro většinu spíše špatný update xD
1.6 přichází - seznam změn
M se to z toho videa teda vubec nelibi :)
Notch se o tomhle kdysi zmiňoval a líbilo se mu to... :)
Taky jsem na to na steamu narazil a podobnost s minecraftem je dost brutální, hehe.
Hah, 2D minecraft - "Terraria is now available via Steam http://bit.ly/jDepUN "
jak to myslis? mapa sveta se renderuje sama...
pls jak se dela mapa???
Chodíte mi plakat na hrob???
Posledně jsem tam viděla uvadlé růže... a teď jsem teda zase něco začala stavět, avšak nikde nikdo.
Mimochodem, dnes tam chvíli padal sníh, pak pršelo, pak oboje současně a a pak najednou svítilo slunko. Jarní počasíčko.
Jako mor, vid? :)
btw: ten sníh se po mape samovolne rozsiruje a zajimavy ze v okoli staveb: mesto na kuri nozce, pobliz staveb mezi kuri nozkou a epickou vezi, u meho osadoveho domku... - ?
Katedrala moze byt konecne prehlasena za dokoncenu (i ked este je tam par detailov, na ktorych sa da pracovat :) )
nate: pred tydnem najednou vybledla trava jak pred zimou a v techle mistech dokonce zacalo snezit - uz jsem to psal. ale myslel jsem, ze to zase sleze - ja ho tam nechcu. jaktoze na pousti snezi!?
mick: radeji poverim tebe:)
mick: radeji poverim tebe:)
Kde se tam ten sníh vzal?
musa - zober lopatu a hor sa do roboty! :)
KDY už roztaje ten sníh mezi kicune a arénou!?? mám zasněženou pláž i hřiště na plážovej volejbal :(
mi nešel na spawn ani do mých borgovských krychlí, metro taky nefunguje
nate: aktivuj pls samouzdravování, bez něho je to děs
nate: aktivuj pls samouzdravování, bez něho je to děs
musa - mne nefunguje len teleport na spawn, zvysok co som skusal isiel
1.5 přinesla kromě změn počasí i změny období? páč najednou tráva vybledla a pak začalo kolem kosty a okolí sněžit, začala se dělat sněhová vrstva i na poušti...
nate: teleporty nefungují? ty staré mi odmítaly pracovat:/
nate: teleporty nefungují? ty staré mi odmítaly pracovat:/
Ja hej. Ale aj tak je to dosť psycho...
Jj, taky jsem si všiml :)
Ale já jí v rohu neměl. ;)
Ale já jí v rohu neměl. ;)
Horic: Píšu tam, že posteľ nemôže byť v rohu.
Momentálně se mi v mém světě stalo to samé..
Prostě baráček, zavřené dveře.. a jdu spát. najednou se probudím a vedle mě zombie.
Vůbec nevím proč.
Nakonec jsem si udělal nov save a pomocí TooManyItems jsem se pokusil zbudovat podobnou stavbu jako před tím a večer jsem si lehnul a probudil jsem se normálně ráno.
PS: Zapomněl jsem podotknout, že se ta aféra s tím zombie opakovala.
PSS: http://www.youtube.com/watch?v=JvAkyVVQw2E Zkoukněte toto video, divné.. :D
Vůbec nevím proč.
PS: Zapomněl jsem podotknout, že se ta aféra s tím zombie opakovala.
Nate: Tak to bude skôr bug. Spal si pri fakliach, ešte asi troje dverí tam ku mne viedlo. Všetky boli zavreté. Keď som sa zobudil, skoro som sa pos*al...
Jo, musíš spát v uzavřené místnosti.. nebo je to bug.. Viděl jsem video od jednoho českého let's playera, které mu toto dělalo.
Btw.. ano, ten pocit znám :D Kopal jsem si v noci hluboku dole.. prokopnu se do jeskyně a hnusný pískavý zvuk jakoby někdo hrál na rozladěné housle.. Se slovy " do pr*ele, do pr*ele" jsem radši zdrhnul ven. xD
CJ: Sice jsem to nikdy netestoval, ale předpokládám, že musíš být v době spánku v uzavřené místnosti (třeba dveřmi) s dostatečným osvětlením...
Nate, Mick: Neviete prečo, keď som včera išiel spať, tak som sa dal spať a zrazu som sa prebudil a pri mne lukostrelec. Potom som zase spal a zobudím sa a pri mne klasický zombie. Skoro som sa posral. :D Skúste to hrať v noci so slúchatkámi, keď si kopete, zrazu ste v tme a už iba začujete ten zvuk... :D
Hru ničím texturepackema a módama.. Pokud sem mohu dát něco konkrétního (a pokud ne tak se omlouvám administrátorovi a VIP členům).
Ano, kecá :). To by se mohlo povést leda v multiplayeru :D.
Železo jedině kopáním pod zem nebo hledáním v jeskyních.
Železo jedině kopáním pod zem nebo hledáním v jeskyních.
Naozaj alebo si robíš srandu? :D
Pche, kopat.
Jednou za čas projíždí kolem spawn pointu banda kočovníků s kárkama plnýma starého železa. Stačí je přepadnou, oloupit a v pícce přepálit na nové železo.
Tie čo som potreboval tam neboli. Ale už som si vyrobil všetko nanovo. Inak, kde do ri*i mám nájsť železnú rudu?! Hľadám po celej mape a nič. Asi by som mal začať kopať, že? A krompáčom z čoho mám dolovať zlato a diamanty?
CJ - veci by mali byt nejaky cas na tom mieste kde si bol zabity.
Už som to našiel. Vďaka Ti Nate, za tú mapu. Už som to zistil. :D Inak, čo s tým, keď ma zabili, dajú sa tie veci získať späť?
CJ: Nic jako okraj mapy v minecraftu neexistuje :D. Tedy skoro, omezení tam jsou, ale není v lidských silách jich dosáhnout.
Ja som ho začal stavať na pláži, úplne na okraji mapy. A bolo tam slnko. Len neviem, či to bol východ alebo západ.
Můžeš si také vygenerovat mapu světa: http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=25&t=40327