@veselykralicek (23.11.2024 07:54): Jo není nad krásnou, pozitivní a optimistickou hru na Vánoce :D
@Han22 (komentář): Ty jo, Mrtvé město. To jsem hrál přesně před dvaceti lety.. Asi si to zase nějakej předvánoční večer zopakuju, díky za tip.:-)
@Morpheus (04.04.2019 13:51): Dobra zprava, drzim palce a na hru se tesim. A jinak chvalim registraci na tomhle webu a doufam, ze bude nejaka aktivita.
Tak to jsem po tolika letech nečekal:)
@Morpheus (04.04.2019 13:51): hustý :) jednička je fakt super. Zanechalo to ve mně určitý dojem ztísněnosti a hutné atmosféry, a to jsem to naposledy hrál před víc jak deseti lety.
@Morpheus (04.04.2019 13:51): Paráda, těším se.
Mrtvé Město 2 OBNOVEN VÝVOJ ! Po delší době nečinnosti a spoustu problemu které jsem musel řešit s radostí oznamuji že vytvářím pokračování Mrtvého Města - co můžete čekat? Nový příběh ! Nové scény a pěknou hudbu od Narca s nímž jsem byl ve spojení a dále tam bude i nová hudba .. vlastní tvorba a přikládám zde případným zvědavcům screenshot ze hry:
@Guldy (30.03.2017 12:03): na me taky :)
hmm toto byl zajimavy projekt. Jsem si zase po delsi dobe nemohl vzpomenout na nazev a ted jsem na to nahodou narazil. V ty dobe to na me zafungovalo asi tou depresivni naladou.
@konvice (29.07.2012 18:49): Nejde ani tak o to, že nemôžu vydať hru zadarmo, ale keď máš nejakú dotáciu/investora aj na nezávislej scéne, tak ti to asi nedovolí vydať zadarmo. :)
@Tulareanus (04.10.2011 21:09): aha takžde indie studio nemůže vydat freeworou hru...díky za objasnění.
To je kravina. Resp. v zahraničí máš stále kopec tvorcov, ktorí nie sú nijak podporovaní, to sú freeware, tí čo podporovaní sú, to sú indie. Ide skôr o to, že v oveľa väčších štátoch je oveľa viac ľudí, ktorí môžu byť kreatívnejší a technicky zdatnejší.
davi.k: jo, dobrý :-)
Tulareanus: okej
Tím českým jsem myslel to, že v zahraničním prostředí se přecijenom vyskytují technicky mnohem zdařilejší freeware hry, protože jsou více a častěji podporovány sponzory a zájmovými skupinami, kdežto u nás je to většinou jen čiré nadšenectví, které brzy vyprchá.
Tulareanus: okej
Dan9K: Nejak si nepochopil, že som tým myslel, že bohužiaľ je to len freewarovka s obmedzenými možnosťami, hoci by to mohla byť aj komplexnejšia a technicky lepšia hra, pretože má na to potenciál. Ja to tej hre nevyčítam, len ľutujem, že nikto taký projekt nespraví profesionálne.
A nejak nechápem v tvojej argumentácii "za druhé je to české".
A nejak nechápem v tvojej argumentácii "za druhé je to české".
Dan9K - tak to tě určitě bude zajímat http://deadcity2.jex.cz/
Tulareanus: kritizovat technické zpracování mi přijde absurdní. Za prvé je to freeware, za druhé je to české a za třetí je to z roku 2004. Nehrál jsem lépe graficky zpracovanou českou freeware adventuru. Velmi jsem se těšil na další adventuru od NiHiLiS, jejíž obrázky vypadaly naprosto geniálně (na freeware). Bohužel na ní bylo "děláno" několik let a pak se na ní zapomnělo.
Jo, to jsem hrál kdysi a pak kdysi podruhý, klidně to zkusím i potřetí... ta muzika je bravurní a vůbec celá ta atmosféra...
Jedna z těch velmi povedených atmosférických freeware adventur...