Komentáře

Po nabušené jedničce mi druhý díl přišel docela jako slabota. Přibylo ježdění po městě a pár módů, ale nic z toho jsem nepovažoval za významé plus k hratelnosti - samotné tajtrlákování po městě mi naopak přišlo jako co snižuje exkluzivitu samotného závodění.
Taky mi bůhví proč přišlo, že grafika je splabší než v prvním díle a díky ježdění po měste bylo dost místa na to udělat hru až přiliš drsně husťáckou, i když to ani zdaleka nepůsobilo tak trapně jako to působí v DiRT.
Čili pocity rozporuplné - je tu víc možností pohrát si s autem, ale v zásadě je to to samé, co první Underground, jenže nějak to pro mě ztratilo šťávu. Celkově druhý díl považuju spíš za krok zpět.

Pro: promakanější tuning auta

Proti: žádné zásadní vylepšení proti prvnímu dílu, subjektivně slabší grafika i zážitek z jízdy

+11 +12 −1
Závodní hra, která nabízí volnost ve všem - v tom, který závod odjedete nejdřív, v tom, jestli vaše kára bude vánoční stromeček nebo trhač asfaltu a dokonce dává možnost fotit se na stránky fiktivních herních magazínů tak, jak se vám to bude líbit nejvíc. K dispozici máte velikánské (a krásné) město - jen jen na vás, jak ho ovládnete :). Kromě starších dílů CMR a Test Drive: Unlimited jsem žádnou zábavnější závodní hru nehrál. Graficky to vypadá dobře ještě dneska, soundtrack je naprosto nesmrtelný (naprostá legenda Raiders on The Storm, Snoop Dogg a The Doors, bože, to byl geniální nápad) , aut strašná hromada, závodů stejně tak. Akorát ty průjezdy zatáček stylem "sklouznutí po svodidlech" dávají jasně pocítit, že tohle je jen hra. Hra, u které se bohužel dodnes zaseklo dobré jméno značky Need for Speed.

Pro: Volnost, město, spousta aut, soundtrack, grafika, možnosti tuningu

Proti: Auta jako beton, chybí mi pohled z místa řidiče

Uz ne tak skvele jako jednicka.Mesto nic moc.Uz takova nastavovana kase...hlavne srasne byly drifty....zvlast v pokrocilem stadiu hry kdy ste meli dobre vytunene auto a ovladani skoro na max takze to jelo jako po masle,jenze do driftu je potreba pretaceni a vybirat zatacku smikem coz s autem s dobrym ovladanim neslo,takze se muselo koupit horsi nebo vzit z garaze starsi vuz,coz znamenalo kdyz ste odjeli uspesne zavod a zase si vzali to vysnene puvodni snizila se ovladatelnost....Ale az tak spatne to nebylo,ale zadna inovace od predchozich dilu,akorat se autorum povedlo ze se po meste mohlo svobodne jezdit...opet vyborna hudba

Pro: otevrene mesto

Proti: DRIFTY

+3 +10 −7